Söz Kesimi Bohcamız nasıl olmus kızlar

mizdamiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2006
6.750
19
0
39
Ankara
Kız kardesım nısanı ıcın erkek taradına hazırladıgım bohca eskı kına sepetlerın degerlendırdım

beyaz tulluyeeee

terlık
parfum setı
tras kopugu
tras bıcagı
dus jelı
tras kolanyası
dus sungerı
balsam
sabun

kırmızı tulluye ıse

lcwden bır pıjama
lcwden esofman altı ve uzerı ıcın duze uzun kollu
corap
koton gomlek
ıc caması ve atlet
seccade
havlu

sızce azmı olmus yaaa

Eklentiler

• $30112012014.jpg
    119,2 KB · Görüntüleme: 171
az ve öz olmuş kına sepeti fikride güzelmiş sevmiyorum bende öyle bir sürü şey alınıp verilmesine en iyisini yaomışınız

kravat damat almıs kız kardesıme dedım ıstemedı

bana kalsa kemer kravat mendıl tarzı seyler koyardım ama

bildiğim kadarıyla ayakkabı, kemer - cüzdan - anahtarlıktan oluşan 3'lü set, takım elbise bohça ile gidenler arasında..
bereketli olsun diye cüzdanın içine bir altın konulur diye biliyorum.
az değil elbet, allah mutluluk versin huzur versin tamamına erdirsin inşallah.

çok güzel olmuş, Allah tamamın erdirsin inşallah : )
bu arada ben de nişan bohçası yaptım da iş bozuldu yıllar önce şimdi de internetten satıyorum tek tek : ))

annem dugunde damatlgını ayakkabısını kemerını gomlegını alıcam yaaaa o yuzden gerek yok bır gomlek yeter dedı

bende geçen hafta götrdm bana az gldi canım ama tabi adet meselesi

biz güzel bir bohçaya sardık önce sonrada tüllerle süsledik :) :) eltime hawlu patik çorap kazak havlueşarp şal çocuna kıyafet eşine gömlek ve çoprap koydk ayrı bi bohça... kaynanama hemen hemen aynı şeyleri koydk onun dşnda işlemeli seccade yastık başı ws koydk... damada ise kemer saat cüzdan ayakkbı terlik parfüm seti traş losyonu sabunu şampunaı tarağı 3lü rpşmbır seti eşofman hawluu seccade çorap iç çamaşrlrı gömlek jole flan koydk :)

Eklentiler

• $73202_3728601068717_198542478_n.jpg
    97,6 KB · Görüntüleme: 157
  • $481408_3728600548704_279456994_n.jpg
    99,9 KB · Görüntüleme: 151
  • $486312_3728603868787_1908665747_n.jpg
    75,9 KB · Görüntüleme: 142
bızde bohcayı degıstrmeye krar verdık aıleye ye yaptık bırseyler onu bıtırıp eklerım foto

iyi yeterli bence ...

Ben duş jeli 3-5 çeşit güzel kokulu sabun ve farklı kokulu şampuanlar almıştım. Sepet buram buram çiçek kokuyodu. Sabun kabına bi kaç delik açın iğneyle:)

aaa ben böyle olduğunu bilmeden aklıma tül gelip böyle yaptım kahve kurdale ile.üzeinede nazar boncuğu takmıştım.şaşırdım....aynı olmuş benim tülde krem rengiydi

bohcalarımızın son halı

http://img338.imageshack.us/img338/9784/img0776k.jpg

http://img20.imageshack.us/img20/668/img0779yb.jpg

buda anne babaya ve kardese anneye

http://img845.imageshack.us/img845/3122/img0791fr.jpg

kardese bır sweatshirt

atlet ıc camasırı

havlu lıf corap

babaya gomlek kravat corap

ıc camasırı

havlu lıf

anneye
Days in colours nevresim takımı
atlet ıc camasırı
corap
patık
seccade esarp
lıf havlu

damatımızada bır spor gomlek daha aldık bır kac kozmetık urunu ekleme yapıldı

aaa ben böyle olduğunu bilmeden aklıma tül gelip böyle yaptım kahve kurdale ile.üzeinede nazar boncuğu takmıştım.şaşırdım....aynı olmuş benim tülde krem rengiydi

:))) böyle oldunu bende blmiyordum :))) cafcaflı dursun diye yaptım evdeki tüllerle ama nete baktığımda da böyle yapanlar baya varmış zaten :))

Ben hepsini çeyizime alırım, çeyiz gidince de evime koyarım. Nişanda bohçaya gerek yok :) Alınıyor düğüne kadar süs gibi duruyor hiç gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…