Merhaba kızlarr,
Ben yarın bohça alışverişi için çıkıcam... şık güzel ve kaliteli bohçayı nereden alabilirim ? içine alacaklarım pierre cardin olacağı için onu kolay bulurum..
Şimdiden herkese teşekkürler
Ben bişey sorcam, bu bohçaları ne zaman erkek tarafına götürüyorsunuz kızlar? ben nişanlıyım, şimdimi götürmem uygun düşer, yoksa düğün zamanımı
Siz nasıl yapıyorsunuz:26:
Ben bişey sorcam, bu bohçaları ne zaman erkek tarafına götürüyorsunuz kızlar? ben nişanlıyım, şimdimi götürmem uygun düşer, yoksa düğün zamanımı
Siz nasıl yapıyorsunuz:26:
canım Bizim buralarda nişan olurken erkek tarafı getiriyor hazırladıklarını kız tarafıda karşı tarafa verior nişan esnasında yani .. benim bildiğim bu şekilde..
emınonu taraflarında bolca bulabılırsın.
bızde erkek tarafı nısana gelırken getırır.
kız tarafı da nısandan 10-15 gun sonra ıade-ı zıyarete gıderken goturur.
canım Bizim buralarda nişan olurken erkek tarafı getiriyor hazırladıklarını kız tarafıda karşı tarafa verior nişan esnasında yani .. benim bildiğim bu şekilde..
emınonu taraflarında bolca bulabılırsın.
bızde erkek tarafı nısana gelırken getırır.
kız tarafı da nısandan 10-15 gun sonra ıade-ı zıyarete gıderken goturur.
Teşekkürler kızlar. Onlar nişanım olduğunda getirmişlerdi. Şimdi bizde annemle kararlaştıramadık. Şimdimi götürelim, yoksa düğün vaktimi. Sizler nişandan sonra götürüyorsunuz. Anladım, çok teşekkürler
Hafta sonu eminönüne gittim gerçekten çok alternatif mevcut, sandık ve bohça aldım... bohçayı sandığa koyucam.
Yaa bu seferda orada sandıkların süslemeleride vardı ama satıcı kız erkek tarafına gitmez dedi, bende eve gelince düşündüm olurmu öyle şey
sandık süslemesiz gitmezki güzel bir sunum olması lazım, şimdide o aklımı kurcalıyor siz nedersiniz ??
:26:
Hafta sonu eminönüne gittim gerçekten çok alternatif mevcut, sandık ve bohça aldım... bohçayı sandığa koyucam.
Yaa bu seferda orada sandıkların süslemeleride vardı ama satıcı kız erkek tarafına gitmez dedi, bende eve gelince düşündüm olurmu öyle şey
sandık süslemesiz gitmezki güzel bir sunum olması lazım, şimdide o aklımı kurcalıyor siz nedersiniz ??
:26:
Evet organze tülle süsleme yapıcam inş. İşin kötü tarafı o gün alsaydım şimdi nerden bulucam oturduğum semtte bu tarz şeyleri bulamıyorum..
Olmadı çiçekçiye sorayım belki yardımcı olurlar..