Nişan Bohça süsleme (yardımm)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

berfin_yureqim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2010
222
0
46
İstanbul

Arkadaşlar 10 gün sonra bohça vericez ama süslemeye dair hiç bişi yapamadım daha.ne yapılır nasıl süslenir bilmiorum, e bide beceriksizliğim eklenince daha ortada bişi yok.bu konuda yardımınıza ihtiyacım var.atıorum havlu katlama şekli varmıdır,kurdeleler,nazar boncukları nelere nasıl takılır nasıl yapılır :uhm:

Son düzenleme:
ben kırmızı tülle kapladım tülü biraz büyük tutup bohçanın üstünden bağladım. şeker gibi oldu şimdi işyerindeyim foto yok. yarın falan atarım fotosunu buraya.

hmmm evet bunun gibi süslemelerr. o lacivert gibi olan gömlekmi gecelikmi onuda çevresini kurdeledin dimii

bunlarıda örnek alayım evde baka baka yapıcam öle artık :)

ben kırmızı tülle kapladım tülü biraz büyük tutup bohçanın üstünden bağladım. şeker gibi oldu şimdi işyerindeyim foto yok. yarın falan atarım fotosunu buraya.

gerçekden çok ii olur bende öle bişi düşünüodum ama neyi o şekilde tülle kaplıcam bilmiorum,çünkü valizle gitcek bizim bohça atıorum gömleklerinimi o şekilde yapıcam yada havlularımı..:uhm:

gerçekden çok ii olur bende öle bişi düşünüodum ama neyi o şekilde tülle kaplıcam bilmiorum,çünkü valizle gitcek bizim bohça atıorum gömleklerinimi o şekilde yapıcam yada havlularımı..:uhm:

mesela şöyle yapabilirsin. bohçalanacakları bohçalar süsler öyle koyarsın valize. valizin saplarına falan kurdeleler tüller bağlarsın. bide çiçeklere takılan boncuklar varya hani onlardanda bağlarsın hem valiz süslü olur hemde valizi açınca sürpriz olur daha süslü bir bohçayla. yada valizi geniş kırmızı bir kurdeleyle hediye paketi gibi yaparsın.
nişan bohçasımı bu vereceğiniz?

o pijama takımı canım, aslında altta damat seti var onuda simli kurdale ile süsledim ama görünmüyor malesef...
seccade ve diğer havlular çıkmamış, onlarıda jelatinle sardım ve şekil verdik...

mesela şöyle yapabilirsin. bohçalanacakları bohçalar süsler öyle koyarsın valize. valizin saplarına falan kurdeleler tüller bağlarsın. bide çiçeklere takılan boncuklar varya hani onlardanda bağlarsın hem valiz süslü olur hemde valizi açınca sürpriz olur daha süslü bir bohçayla. yada valizi geniş kırmızı bir kurdeleyle hediye paketi gibi yaparsın.
nişan bohçasımı bu vereceğiniz?

evet nişan bohçası valizi zaten bi şekilde süslücem çiçekciden o tüllerinden faln alıcam.ama içindeki havlular falan kurdele takınırmı nazarlık falan.1 adet saten bohça var mesela onun içine havlu ve iç çamaşınımı süsleyip koyayım sadece.diğerlerini kurdele ve tüllerlemi süsleyim

o pijama takımı canım, aslında altta damat seti var onuda simli kurdale ile süsledim ama görünmüyor malesef...
seccade ve diğer havlular çıkmamış, onlarıda jelatinle sardım ve şekil verdik...

evet ben onlarıda süslemek istiorum hepsini, traş setinin saten sandığı var ufak ona mesela kırmızı bi kurdele takıcam sadece, havluları biryerede toplayıp,gömlekler bir yerde falan süleyerekmi olur

bende şeker gibi kapatp üstüne minik kelebekler ve nazr boncukları takmıştım ama tercihim kırmzı kurdele değil gümüş rengi kurdeleydi öylede çok şık oluyor tavsiye ederim =)

sonunda ekleyebildim kusura bakma biraz geç oldu ama.
bunlar benim çeyizimin bir kısmı annemin evinden böyle çıktı. tek tek kendi ellerimle yaptım valla. bide teyzem yardım etti sağolsun. inş işine yarar.

Son düzenleyen: Moderatör:
ya nişanda bohça çıkarırken bukadar süslemye gerek varmı:)

bunlar düğün bohçası zaten çeyizim var içlerinde. bunlar burda böyle bekliyo erkek tarafı gelip alıp gelinin evine getiriyo. bizde adet böyle. nişanda bukadar bohça çıkarmadık zaten:D 1 tane bohça nişanlıma verdim okadar. ama onuda güzel süslemiştim. süslemesi fikir olur arkadaşa diye koydum.

Back