• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böğür böğüre ağlamak istiyorum artık :(((

Peripella

Hiç birşey sebepsiz değildir.
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2014
2.756
4.060
133
Adetime 3 gün kaldı baksan yine gebelik belirtilerim var en çokta beyaz akıntı baya yogun çamaşır yetiştiremiyorum adet oldum sanıp gidiyorum ama akıntı oluyor düşünün. Göğüs uçlarım sızlıyor. Bunlar bana acaba hamile miyim dedirtirken bir yanımın hayır hamile değilsin ve kalamayacaksın o çift çizgiyi asla göremeyeceksin demesi beni delirtiyor artık. 6 aydır klomenle olmuyor yumurtam bile büyümüyor kendiliğinden denedik ondada yok. Bu ay rahim filmi çekilecek eğer olmazsa. Artık hayal kırıklığına ugramaktan yıkıldım yoruldum bittim 2 yıl oldu evleneli daha gecen ay evlenen arkadaşlarım hamile benden sonra evlenip doğuran sayısını bilmiyorum bile. Tek hayalim benim anne olmak. Düşünün ki tüm çevrem bebeği olacagı zaman bensiz alışverişe çıkmaz emzik için bile beni arar hangi marka diye. Bebek doğunca annesine değil sen yıka ilk diye çağırırlar. Bişey olsun ilk beni ararlar anne olmadan bu kadar bilgiye sahip oldum 3 çocuk büyütmüş gibi. Benimde olacak sandım olmuyor işte olmuyor. İsyan etmiyorum ama artık bittim Allahım bittim. Sen taşınamayacak yük yükşemezsin ama ben taşıyamıyorum artık o odaşardan ağlayarak çıkmak istemiyorum bebek mağazalarına girip hamilelre bakıp bakıp ağlamak istemiyorum. Bende artık kendim için koşturmak istiyorum kendi bebeğime battaniye örmek istiyorum. Onca duayı kabul eden rabbim nolur kabul et bu dualarımızı. Bu ay istyeen herkese bana pozitifi göster Allahım ne olur.. Aminn aminn amin... İçimi en rahat buraya dökebildim uzun oldu helal edin hakkınızı :((

Adetime 3 gün kaldı baksan yine gebelik belirtilerim var en çokta beyaz akıntı baya yogun çamaşır yetiştiremiyorum adet oldum sanıp gidiyorum ama akıntı oluyor düşünün. Göğüs uçlarım sızlıyor. Bunlar bana acaba hamile miyim dedirtirken bir yanımın hayır hamile değilsin ve kalamayacaksın o çift çizgiyi asla göremeyeceksin demesi beni delirtiyor artık. 6 aydır klomenle olmuyor yumurtam bile büyümüyor kendiliğinden denedik ondada yok. Bu ay rahim filmi çekilecek eğer olmazsa. Artık hayal kırıklığına ugramaktan yıkıldım yoruldum bittim 2 yıl oldu evleneli daha gecen ay evlenen arkadaşlarım hamile benden sonra evlenip doğuran sayısını bilmiyorum bile. Tek hayalim benim anne olmak. Düşünün ki tüm çevrem bebeği olacagı zaman bensiz alışverişe çıkmaz emzik için bile beni arar hangi marka diye. Bebek doğunca annesine değil sen yıka ilk diye çağırırlar. Bişey olsun ilk beni ararlar anne olmadan bu kadar bilgiye sahip oldum 3 çocuk büyütmüş gibi. Benimde olacak sandım olmuyor işte olmuyor. İsyan etmiyorum ama artık bittim Allahım bittim. Sen taşınamayacak yük yükşemezsin ama ben taşıyamıyorum artık o odaşardan ağlayarak çıkmak istemiyorum bebek mağazalarına girip hamilelre bakıp bakıp ağlamak istemiyorum. Bende artık kendim için koşturmak istiyorum kendi bebeğime battaniye örmek istiyorum. Onca duayı kabul eden rabbim nolur kabul et bu dualarımızı. Bu ay istyeen herkese bana pozitifi göster Allahım ne olur.. Aminn aminn amin... İçimi en rahat buraya dökebildim uzun oldu helal edin hakkınızı :KK43:(

kıyamam sana ben. İçini kalbini rahat tut. Stres yaptıkça olmuyor. Ben de aynı dertten müzdaribim. 2 ay önce klomen ve çatlatma iğnesi denedim 1 tane yumurtam oluşmuştu sonucu hüsrandı tabii. sonra rahim filmi çektirdim tüplerim açıkmış ama rahim için temizlenir dedi doktorum. sonrada rahimde yara olduğunu öğrendim 2 aydır yaram geçmedi ilişki yasak bebek çalışmalarımız durdu. cuma kontrolüm var. şuan tarlusal tedavisi görüyorum çünkü adetlerim çok düzensizdir. Benim arkadaşlarımda öyle doğuran hamile kalan vs. bir çok kişi. Bende inan senin gibiyim bebeğim için hazırladığım alışveriş listem emzik markasından tut giyimine kadar aklımda o kadar çok şey var ki. Çok dua ediyorum çok Allahım ne olur beni evlatsız bırakma kucağıma sağlıklı evlatlar ver diye ama her ay sonuç hüsran oldu benim için. Ben artık bebeklere bakamıyorum çünkü iç çekip keşke benimde olsa diye düşünüyorum. Yüzüm gülmüyor artık bu konuda çok yıprandım çok yıprandık ama biliyorum ki Allaha açılan elleri boş çevirmez. Allahımın bir bildiği vardır. Biz yine duamızı edelim. Allah istemezse dua da edemezdik. Demek ki bize de o günleri göstericek. İnşallah tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere, isteyen herkese... Üzülme canım sen üzülme. Bende şuan çook ağlamak istiyorum. Ama sabır az daha sabır.

Dün klomenin bu ay işe yaramadığını öğrendim, bugün üzüntüden regl oldum... Buraya gelene kadar 5 ay ara kanamadan tut, rahim duvarının kazınmasına, çok incelip yarılmasına kadar neler yaşadın... Eşim de varikosel.

Arkadaşım; yalnız değilsin.

Canını sıkma kalbini feryat tut canınm benim az daha sabır et doktor a gitme moralini n bozma . Bol bol dua et rabbimin izni ile olacaktır inşallah

Tam acımın orta yerine bastın ve İnan yalnız değilsin.
Ömrümde doğumkontrol hapı nedir bilmem. Evlenirken sözde 2.ye kadar 2 yılda bir çalışırız, artık 10 yıl sonrasına da bir tekne kazıntısı patlarız, diye geyik muhabbeti yapıyorduk. İkimizde deli gibi çocuk istiyoruz. Bazen sokakta yürüyemiyoruz bile. Ben artık milletle alış-verişe çıkmaktan, yok polar tulum mu alalım, yoksa yorgan mı diye sormasında daral geldi.
Bir de insan böyle her dakika ağlayacak duruma kolay kolay gelmiyor. 100 kişiden 50 si ukala, 45 i densiz olmuş.
Yanımdan bir hamile geçmeye, yada tanıdıklardan biri doğum yapmaya görsün, hemen,
^^eh siz de elinizi çabuk tutsanız iyi olur^^
^^Bundan sonra da sizinkini bekliyoruz^^
^^Aaaaa ne naz yaptınız, siz neden istemiyorsunuz ki^^
^^herkesinkini sevdik bir sizin ki kaldı^^^
Beğen beğen al. İstediğin kadar alın, kırıl, yüz ifaden değişsin anlamıyorlar.
SAnki keyfimden bekliyorum. Hiç kimse bu tip konuşmaların ne kadar kırıcı olduğunu anlamıyor.
Zaten acım var ve bana yetiyor, birde bunları duyunca daha beter oluyor insan.
Ne bileyim konu buysa, sabaha kadar ağlayabilirim.

yalnız değilsiniz, bende varım :( abimin eşinin bugün 2. ye hamile olduğunu öğrendim. kız daha eylül ayında 2.yi düşünüyoruz artık dedi ertesi ay hamile kaldı bu nasıl adalet çıldırıcam artık. şimdi bana karşı çevre baskısını bir düşünün "bak o 2.ye hamile hadi sen ne zaman yapıcan"
"sende 1 tane bari yap artık" gibi gibi .....

Benide alın aranıza bende varım:mad: artık hamile olacağıma dair hiç bir inancım kalmadı. Çevremde sağımda solumda herkes hamile. .Allahım sanki beni sınamak için yapıyor. .:KK61:

1 yıldır bebeğim olmuyordu ...eşim varikosel ameliyatı oldu 9 ay önce -Şimdi 6 haftalık hamileyim 15 gün önce adet gunumde hissediyorum bu seferde olmadı dıye göz yaşı döktüm ....Geçen ay rahim filmi çekilmiştim senin gibi ilk ay olmadı ama 2.ayda hamıle kaldım adet günum 2 gun geçtikten sonra silik çizgi ve kan testinde gördüm şimdi ise sabırsızlıkla beklediğim bir kalp atısı var Rabbim Sağlıkla karnımda buyumeyi ve doğurmayı nasip eder ben inanıyorum seninde bebek yolda inşallah :)

Yanlış anlamışım Rhim filmi çekilmemiş daha doktor istiyorsa korkmadan git çekil yaşayacağın 5 dakikalık adet sancısı bi güzel rahmin temizlensin bebişe yol görünsün olurmu ümidini kırma

Ömrümde doğumkontrol hapı nedir bilmem. Evlenirken sözde 2.ye kadar 2 yılda bir çalışırız, artık 10 yıl sonrasına da bir tekne kazıntısı patlarız, diye geyik muhabbeti yapıyorduk. İkimizde deli gibi çocuk istiyoruz. Bazen sokakta yürüyemiyoruz bile. Ben artık milletle alış-verişe çıkmaktan, yok polar tulum mu alalım, yoksa yorgan mı diye sormasında daral geldi.
Bir de insan böyle her dakika ağlayacak duruma kolay kolay gelmiyor. 100 kişiden 50 si ukala, 45 i densiz olmuş.
Yanımdan bir hamile geçmeye, yada tanıdıklardan biri doğum yapmaya görsün, hemen,
SAnki keyfimden bekliyorum. Hiç kimse bu tip konuşmaların ne kadar kırıcı olduğunu anlamıyor.
yazdıklarını okudum ve şu an ağlıyorum şu malum laflar e sizde yapın artık çünkü o hemen yapılınca olcak bişey belki biçokları için öle ki benimde ilk hamile kalmam hemen olmuştu ne kolayhaziran ayında düşük yaptım bidahada kalmak için duadan başka çarem yok 1.5 yıllık evliyim. ama şimdi olmuyo benden sonra düşük yapan bi komşum şu an hamile ve 3.çocuğuna ama ben hala bekliyorum.bazen bebek istiyorum diye hüngür hüngür ağlıyorum evde. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Merhaba cnm bende 20 ayy oldu evleneli ve olmadi henüz bebeğim cok istiyorum düşündükçe stres oluyodum bu ay ve geçen ay dusunmedim bakalım bat im 18 ocak hayırlısı olsun Hakkımızda. ..

Canlar bende sizdenim her ay aynı belirtiler tek çizgiler eşimin umutla bana bakması o uyurken sabaha kadar aglamam off off çok dua ediyorum çok sabretmeye calisiorum kedi yavrusu bile görünce icim gidiyor isyan etmiyorum ama rabbim kucagimizi boş bırakma bizim evlerimizde o mis kokuyla koksun Aminnnnnnn

Canlar bende sizdenim her ay aynı belirtiler tek çizgiler eşimin umutla bana bakması o uyurken sabaha kadar aglamam off off çok dua ediyorum çok sabretmeye calisiorum kedi yavrusu bile görünce icim gidiyor isyan etmiyorum ama rabbim kucagimizi boş bırakma bizim evlerimizde o mis kokuyla koksun Aminnnnnnn
amiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn canıımm inşallahhhhh inşallahhh inşallahhhh rabbim aratmasın

Öncelikle sizi mutsuz edecek şeylerden uzak durun mesela arkadaşlarınızın benek alışverişeine gitmeyin, bebekle ilgili hiçbi konu için sizi aramasınlar. Bu şekilde devam ederse toparlanmanız cok zor. Ben de her bebek görmeye gidip geldiğimde günlerce kendime gelemezdim ağlamaktan. Sizin yaşadıklarınızı ben de dahil bi çok kişi yaşadı burda. Bence en önemlisi kendinizi mutlu edecek şeyler yapın evet zor ama biraz bu konuyu düşünmemeye çalışın, inşallah Allah isteyen hakeden herkes bi an önce kısmet etsin 🙏

Böyle insanların ağzının payını verceksin ki bi daha sizi üzmeye cesaret edemesinler.
Gerçekten en sinir oldugum seydir insanların özel hayatına karışmak. Onlar sizi düşünmeden kırabiliyo siz de gereken cevabı verin bence çekinmeyin. Siz üzüleceğinize onlar üzülsün...

Adetime 3 gün kaldı baksan yine gebelik belirtilerim var en çokta beyaz akıntı baya yogun çamaşır yetiştiremiyorum adet oldum sanıp gidiyorum ama akıntı oluyor düşünün. Göğüs uçlarım sızlıyor. Bunlar bana acaba hamile miyim dedirtirken bir yanımın hayır hamile değilsin ve kalamayacaksın o çift çizgiyi asla göremeyeceksin demesi beni delirtiyor artık. 6 aydır klomenle olmuyor yumurtam bile büyümüyor kendiliğinden denedik ondada yok. Bu ay rahim filmi çekilecek eğer olmazsa. Artık hayal kırıklığına ugramaktan yıkıldım yoruldum bittim 2 yıl oldu evleneli daha gecen ay evlenen arkadaşlarım hamile benden sonra evlenip doğuran sayısını bilmiyorum bile. Tek hayalim benim anne olmak. Düşünün ki tüm çevrem bebeği olacagı zaman bensiz alışverişe çıkmaz emzik için bile beni arar hangi marka diye. Bebek doğunca annesine değil sen yıka ilk diye çağırırlar. Bişey olsun ilk beni ararlar anne olmadan bu kadar bilgiye sahip oldum 3 çocuk büyütmüş gibi. Benimde olacak sandım olmuyor işte olmuyor. İsyan etmiyorum ama artık bittim Allahım bittim. Sen taşınamayacak yük yükşemezsin ama ben taşıyamıyorum artık o odaşardan ağlayarak çıkmak istemiyorum bebek mağazalarına girip hamilelre bakıp bakıp ağlamak istemiyorum. Bende artık kendim için koşturmak istiyorum kendi bebeğime battaniye örmek istiyorum. Onca duayı kabul eden rabbim nolur kabul et bu dualarımızı. Bu ay istyeen herkese bana pozitifi göster Allahım ne olur.. Aminn aminn amin... İçimi en rahat buraya dökebildim uzun oldu helal edin hakkınızı :KK43:(
Konu üzerinden çok zaman geçmiş inşallah hamile kalıp evladınızı kucağınıza almışsınızdır

Back
X