- 27 Nisan 2014
- 2.756
- 4.060
- 133
Adetime 3 gün kaldı baksan yine gebelik belirtilerim var en çokta beyaz akıntı baya yogun çamaşır yetiştiremiyorum adet oldum sanıp gidiyorum ama akıntı oluyor düşünün. Göğüs uçlarım sızlıyor. Bunlar bana acaba hamile miyim dedirtirken bir yanımın hayır hamile değilsin ve kalamayacaksın o çift çizgiyi asla göremeyeceksin demesi beni delirtiyor artık. 6 aydır klomenle olmuyor yumurtam bile büyümüyor kendiliğinden denedik ondada yok. Bu ay rahim filmi çekilecek eğer olmazsa. Artık hayal kırıklığına ugramaktan yıkıldım yoruldum bittim 2 yıl oldu evleneli daha gecen ay evlenen arkadaşlarım hamile benden sonra evlenip doğuran sayısını bilmiyorum bile. Tek hayalim benim anne olmak. Düşünün ki tüm çevrem bebeği olacagı zaman bensiz alışverişe çıkmaz emzik için bile beni arar hangi marka diye. Bebek doğunca annesine değil sen yıka ilk diye çağırırlar. Bişey olsun ilk beni ararlar anne olmadan bu kadar bilgiye sahip oldum 3 çocuk büyütmüş gibi. Benimde olacak sandım olmuyor işte olmuyor. İsyan etmiyorum ama artık bittim Allahım bittim. Sen taşınamayacak yük yükşemezsin ama ben taşıyamıyorum artık o odaşardan ağlayarak çıkmak istemiyorum bebek mağazalarına girip hamilelre bakıp bakıp ağlamak istemiyorum. Bende artık kendim için koşturmak istiyorum kendi bebeğime battaniye örmek istiyorum. Onca duayı kabul eden rabbim nolur kabul et bu dualarımızı. Bu ay istyeen herkese bana pozitifi göster Allahım ne olur.. Aminn aminn amin... İçimi en rahat buraya dökebildim uzun oldu helal edin hakkınızı (