Boğuluyorum

Sussskun

Sebepsiz
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
443
567
303
41
İstanbul
Dertlesecek yermi bilmiyorum ama okadar doluyum ki 19,14 ,2,5yas çocuklarım var oğlum en büyük kızım ortanci küçüğüm de oglan ve ben 40 yaşında okadar çok bu kadim ki ergen çatışmaları yüzünden babamizla anlaşılması zor ama oğlumda çok inatlaşma karşılık verme başladı takı resitligi eline alana kadar okul konusunda geçen sene mezuna kaldı busene girdi geçen seneden daha kötü son iki ay kitap açmadı zaten beklediğimiz birşey di babasının kendi işi kendi yeri marangozluk yapıyor ona gel okumuyorsan iş assada kendi isisni yap diyor istemiyor bir işi varsa arabayı almak için özellikle gelir sonra yok bana ayrı bağırıp çağırmak arı herkese ayrı tabi bana yaptığı gibi babasına yapmıyor yapmasında oda ters bisye yapacak cikcak gidicek diyede korkuyorum ama sucluda ben oluyorum herseferinde susamiyorum durduramiyorum kendimi ters bişey olucak diye ama kimse beni düşünmüyor bunlardan etkilenen en küçüğüm aynı onlar gibi davranıyor oda bağırıyor oda küfrediyor ve bunada çok üzülüyorum sadece konuşmak istiyorum anlaşılmak huzur istiyorum

Bu yaşlarda cocuklar asi oluyor başına buyruk hırçın söz dinlemez.bir de şimdiki cocuklarda çekinme korkma yok biz eskiden babamızdan annemizin bir bakışından korkardık.icinize de atmayın ama hasta eder bu sizi her ailede olan problemler bunlar okumak istemiyorsa okumasın bu onun hayatı

Okumasını geçtim artık gerçekten çok istediğim bir şeydi ama iki yılı bir kız uğruna bitirdi ikisini aynı anda goturemedi şimdi evet diyor biliyor sebebinin olduğunu ama ben ondan çok başıboş sorunsuz olması delirtiyor beni akşam olunca cikicak kaos acaba bugece nasıl gecicek düşüncesi bilmiyorum

Butun harcliklari, araba vs maddi ne varsa kesin. Madem resitsin laf dinlemiyorsun, okul okumuyorsun yallah ise deyin bakalim. Baba hakli geldi bana.

Durumunuz iyi mi ? Yani 20 yaşa yakın bi gencin çok giderleri olabilir, bunları siz mi karsiliyorsunuz? Araba diyorsunuz, alıyor diyorsunuz, kendisi farklı bir yerde çalışmayı düşünmüyor mu? Nereye kadar gider ki böyle? Okumak zorunda degil ama çalışmak zorunda. Durumunuz yetersiz olsaydı zaten kendi isterdi çalışmayı ihtiyaçlarını karşılayabilmek için.Parayi,arabayı kesin derim ben.

Araba konusu zaten çok sıkıntı iki adıma bile onu istiyor babasinda vermiyor durum işi bol para vermiyoruz gereği kadar ama nekadar çok veririse okadar çok harcıyor çalışması lazım bir şeyle uğraşması lazım cabalamiyor bırakın yks.sonucuna bakmadı neresi tutar nereye gidebilirim kaygısı yok

O okumayı gözden çıkarmış o zaman.Yani konuşsanız, ne iş yapmak istiyorsun ilerde ona göre geç olmadan adımlarını at artık diye Bugün bir markete kasiyerlige bile tecrübeli eleman istiyorlar.Sgk nonu alalım artık senin,bi işe başvur da deyin.Okumuyorsa babasının ya da sizin üzerinizden devlet hastanelerine ücretsiz gidemez, özeller ateş pahası.Ne kadar geç iş hayatına başlarsa o kadar kötü .Babalar anneler kadar duygusal olmadıkları için maalesef daha fevri davranıyorlar.Ama merak etmeyin ,19 yaş daha ergenlik sınırında, bu böyle hep gitmez,değişir mutlaka her yaş aldiginda. Siz ona zaman ayırın,gel seninle baş başa kahve içelim vs deyip muhabbet edin,yaklastirin kendinize sonra da ufak ufak bu konulara girin,neler dusunuyorsun ,ne planların var geleceğe dair falan.Kitap hediye edin mesela ,Kitap alışkanlığı mutlaka olmalı. Ne kadar kitap okursa o kadar ufku acıkır.Erkek çocuklar anneye daha yakındır ve gayri ihtiyari bilmeden anneyi örnek alırlar. Sizi kitap okurken görüyor mu mesela? Bunlar çok önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…