Dertlesecek yermi bilmiyorum ama okadar doluyum ki 19,14 ,2,5yas çocuklarım var oğlum en büyük kızım ortanci küçüğüm de oglan ve ben 40 yaşında okadar çok bu kadim ki ergen çatışmaları yüzünden babamizla anlaşılması zor ama oğlumda çok inatlaşma karşılık verme başladı takı resitligi eline alana kadar okul konusunda geçen sene mezuna kaldı busene girdi geçen seneden daha kötü son iki ay kitap açmadı zaten beklediğimiz birşey di babasının kendi işi kendi yeri marangozluk yapıyor ona gel okumuyorsan iş assada kendi isisni yap diyor istemiyor bir işi varsa arabayı almak için özellikle gelir sonra yok bana ayrı bağırıp çağırmak arı herkese ayrı tabi bana yaptığı gibi babasına yapmıyor yapmasında oda ters bisye yapacak cikcak gidicek diyede korkuyorum ama sucluda ben oluyorum herseferinde susamiyorum durduramiyorum kendimi ters bişey olucak diye ama kimse beni düşünmüyor bunlardan etkilenen en küçüğüm aynı onlar gibi davranıyor oda bağırıyor oda küfrediyor ve bunada çok üzülüyorum sadece konuşmak istiyorum anlaşılmak huzur istiyorum