• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boğuluyorum...

ayusugu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2016
211
44
28
26
Merhaba kızlar.Şimdiden okuyup vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.Biraz uzun olacak fakat içim kaldırmıyor artık.Sanki bulunduğum durumdan çıkamayacakmışım gibi hissediyorum.Kiminize göre basit şeyler olarak gözükebilir herkesin işte farklı oluyor... şunu anladım ki mutlu olamadıktan sonra başarının bile bir yere kadar anlamı olabiliyor ne yazık ki...Artık kaldıramıyorum bazı şeyleri.6 ay önce yeniden üniversite sınavına hazırlanmaya karar verdim.Aklımda net bir hedef yoktu fakat yaşadığım bazı sıkıntılar ve hala da devam ediyor yüzünden odaklanamadım ,odaklanamıyorum 3 senedir o kadar çalışıyorum ama geldiğim nokta da mutlu değilim.Artık çalışasım gelmiyor bile.Çalışmaya o kadar aşık olan insan kendini zor bir şekilde kitaba atıyor.Bugün evdeydim mesela açamadım kitabı çalışamadım uykum olmadığı halde uyudum.Bunalıyorum artık evde.Yaşadığım sıkıntılar sürekli aklıma geliyor evdeyken.Çalışmak anlamsız geliyor.Kısacası hiçbir şey yapamıyorum artık.Her şeyim belirsiz.İçim daraliyor her şey ama her şey gözümde anlamsız.4 aydır ben bu haldeyim çıkamiyorum içinden.

Son düzenleme:
Merhaba kızlar.Şimdiden okuyup vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.Biraz uzun olacak fakat içim kaldırmıyor artık.Sanki bulunduğum durumdan çıkamayacakmışım gibi hissediyorum.Kiminize göre basit şeyler olarak gözükebilir herkesin işte farklı oluyor...Ben üniversite son sınıftayım.2 yıllık okuyorum zaten ailemin zoruyla yaptım tercihi.Bitirene kadar işkence ile bitirdim.Bölümde ilk üçte olmam da ayrı bir ironi zaten..Fakat şunu anladım ki mutlu olamadıktan sonra başarının bile bir yere kadar anlamı olabiliyor ne yazık ki...Artık kaldıramıyorum bazı şeyleri.6 ay önce yeniden üniversite sınavına hazırlanmaya karar verdim.Aklımda net bir hedef yoktu fakat yaşadığım bazı sıkıntılar ve hala da devam ediyor yüzünden odaklanamadım ,odaklanamıyorum.Vizelerim yeni bitti çok dağıldı çalışmam çok da düzgün değildi zaten.2 ay mezun olacağım ne yapacağım ben.Sevmediğim bir bölümde ömür çürütmek istemiyorum.Aileme ne diyeceğim.Sınavı da kazanmama ihtimalim var bu gidişle :KK43: Kazanamazsam ne yapacağım diye düşünmeden edemiyorum.Gerçekten kafayı yiyeceğim.Olur da aileme dersem yeniden hazırlanacağım diye sınava ki nasıl derim onu da bilemiyorum.Hazırlanana kadar evde duramam artık o kadar yoruldum ki çalışmaktan.3 senedir o kadar çalışıyorum ama geldiğim nokta da mutlu değilim.Artık çalışasım gelmiyor bile.Çalışmaya o kadar aşık olan insan kendini zor bir şekilde kitaba atıyor.Bugün evdeydim mesela açamadım kitabı çalışamadım uykum olmadığı halde uyudum.Bunalıyorum artık evde.Yaşadığım sıkıntılar sürekli aklıma geliyor evdeyken.Çalışmak anlamsız geliyor.Kısacası hiçbir şey yapamıyorum artık.Her şeyim belirsiz.İçim daraliyor her şey ama her şey gözümde anlamsız.4 aydır ben bu haldeyim çıkamiyorum içinden. Psikologa gidin demeyin ailemden habersiz gidemem.Aileme de söylemem büyütürler.Napacağımı bilemiyorum :KK43:
Bölümün nedir sen ne istiyorsun ?

Yaş 18 olunca, her ne kadar ülkemizde öyle olmasa da
Maddi sorumluluğun sende.
Kendi hayatını şekillendiriyorsun, elbette feregat ettiğin şeyler olacak.
Çalışmak zorundasın. Emeksiz yemek olmuyor.
Ben de baba parasıyla okudum, ama eşşek iş yüküyle sigortasız sığıntı gibi çalıştım.

Back