boğulmak üzereyim

Vicdani insanlığı yemiş bitirmiş bu adam kiliklilar için hayatını mahvetmene değmez.
Azıcık empati bu işi çözer diyorum. İnş. Kararında istikrarlı olursun ve konuşmazsın birdaha.
Allah yolunu açık etsin.
Sağ olun. Başka karar olamaz ki zaten, kararlıyım. Sizin de her şey gönlünüzce olsun, iyi günler..

daha foto bile gormeden 'asik' olmussun ya hani, ordan sonra koptu bende film.. goz gezdirdim konuya.. uzak dur o rezil adamdan.. bu kadar

Bak bu güzel işte. Bundan sonraki aşamalarda adamın tuzağına düşme. Şimdi seninle gelecek düşünüyorum demiş ya evet önce bir kullanacak seni, sonra üzülme benim karımsın artık diyecek, sonra yine bahanelerle uzaklaşacak, sonra yine canı isteyecek seni ve dönecek bu kısır döngü sürecek gittiği yere kadar ama hiç bir zaman boşanmayacak. Bir bakacaksın bu yalanlarla 5-10 yılın heba olmuş ve artık geç kalmışsın hayallerine...Sonrası bunalım belkide intihar ama sonu hep mutsuzluk. Denenmişi denemek en büyük aptallıktır ve çok örnekleri vardır. Aklını başına topla ve karaktersiz bir adamın yanında sende karaktersizleşme...Senin yapacağın hemen numaranı değiştirmek...Allah akıl versin ve biran önce kurtul bu gaafletten canım...

Teşekkür ederim size, beni anladığınız için.Ben başta bilsem birisini bile zaten konuşmazdım bu yüzden allak bullak oldum, ama kendimi düşünmüyorum zaten. Önemli olan da benim uzulmem değil o çocuklar,eş.. Ben elimden geleni yapıcam artık bitiricem, inşallah yuvaları düzelir

Önemli olan bence senin üzülüp, üzülmemen, bırak kendi karısını ve çocuğunu kendi düşünsün. Bu işte sadece kendini düşün ve hızla uzaklaş bu adamdan....

Bak bu güzel işte. Bundan sonraki aşamalarda adamın tuzağına düşme. Şimdi seninle gelecek düşünüyorum demiş ya evet önce bir kullanacak seni, sonra üzülme benim karımsın artık diyecek, sonra yine bahanelerle uzaklaşacak, sonra yine canı isteyecek seni ve dönecek bu kısır döngü sürecek gittiği yere kadar ama hiç bir zaman boşanmayacak. Bir bakacaksın bu yalanlarla 5-10 yılın heba olmuş ve artık geç kalmışsın hayallerine...Sonrası bunalım belkide intihar ama sonu hep mutsuzluk. Denenmişi denemek en büyük aptallıktır ve çok örnekleri vardır. Aklını başına topla ve karaktersiz bir adamın yanında sende karaktersizleşme...Senin yapacağın hemen numaranı değiştirmek...Allah akıl versin ve biran önce kurtul bu gaafletten canım...
Sağ olun, zaten birlikte olmak gibi bir durum söz konusu olamaz ki, oyle büyük bir şok yaşadım ki o yüzden, biraz olsun içimi döküp rahatlamak için yazdım.

İyi geceler herkese. Ben bu konuyu açtıktan sonra, bitirmeye karar vermiştim, telefon açıp son konuşmayı yapıp bitirme kararı verdim. Aradığımda telefonu kapalıydı ve benden gizleyip sonra söylediği numarasını aradım alo kimsiniz dedi sonra bir kadın aldı telefonu, başımdan aşağı kaynar sular döküldü yani beni burada da kandırmıştı yani karısı hasta da değildi. Ben de boşuna üzülmüşüm, üzülüp inşallah iyileşir diye dua ediyordum kendi kendime. Telefonu kapattım ve anında engelledim. Bana, bu numaram kapalı olursa diğerini sakın arama o kıyameti koparır diyordu. Demekki ne kadar olayı varsa kadın hemen telefonu alıp bakıyor ne işler karıştırıyorsa başka.. Beni daha aradı mı ne yaptı bilmiyorum, umurumda olduğu için değil. Düşündükçe ben nasıl yemişim diyorum en kıymetli zamanlarımı, yalancı, beni kandırdı, ama o çocukların kadının hatırına yuvaları bozulmaz inşallah, girip son kez bu konuda içimi dökmek istedim.

sakın ona inanmak gibi bir hataya düşmeyin!!!!bakın aynısı lise 1'de benim sınıf arkadaşımın başına geldi.koskocaman evli barklı adam bir araştırdık ortalık sürgünü çıktı.kaç kere hapse girmiş çıkmış evlilik çağında kızları var!!!sınıf arkadaşım verdiği numarayı aradı adamın,ablası çıktı,kendi kardeşiyle ilgili dediği şu ''sen bunun yüzünü gördün mü?yüzünü görsen 3 günlük yola kaçarsın.'' adamın yolladığı fotoğraflar verdiği bilgiler hep yalanmış!!!bakın yapmayın etmeyin inanmayın!ebru gediz'e müge anlı'ya ne kızlar çıkıyordu bunlara inanıp ortadan kaybolan ya pavyona satılan ya hamile bırakılan....

sakın ona inanmak gibi bir hataya düşmeyin!!!!bakın aynısı lise 1'de benim sınıf arkadaşımın başına geldi.koskocaman evli barklı adam bir araştırdık ortalık sürgünü çıktı.kaç kere hapse girmiş çıkmış evlilik çağında kızları var!!!sınıf arkadaşım verdiği numarayı aradı adamın,ablası çıktı,kendi kardeşiyle ilgili dediği şu ''sen bunun yüzünü gördün mü?yüzünü görsen 3 günlük yola kaçarsın.'' adamın yolladığı fotoğraflar verdiği bilgiler hep yalanmış!!!bakın yapmayın etmeyin inanmayın!ebru gediz'e müge anlı'ya ne kızlar çıkıyordu bunlara inanıp ortadan kaybolan ya pavyona satılan ya hamile bırakılan....
İnanmıyorum, şoktaydım yalnızca. Teşekkür ederim ilginiz için gerçekten.

Bu adamların severek evleneni yok mu yahu?
Hep böyle hikayelerde ''Zaten'' le başlayan ''Karısıyla zorla evlenmiş'' le devam eden cümleler var.
Nedendir inandırıcı gelmiyor bana.
Sen adama kapılmışsın. Bir boşluk anında sesiyle, varlığıyla etkilemiş seni.
Ama tanımıyorsun.
Ve emin ol seninle konuştuğu gibi kim bilir başka kaç kızla konuşuyordu ve hepsine aynı hikayeyi anlatıyordu.
Karısının hasta olduğuna falan da inanmıyorum.
Adam seni kandırmış.
Senin gibi kaç kişiyi hala özelden arıyor Allah bilir?
Kendini bu adamın karısı ve çocuklarının yerine koy. Koşarak uzaklaş derim.
Veya kal, aşkının peşinden koş, sonra seni de aynı senin gibi bir kızla aldatsın, sonra bir konu daha açarsın buraya, okuruz ağlarız beraber.

Bu adamların severek evleneni yok mu yahu?
Hep böyle hikayelerde ''Zaten'' le başlayan ''Karısıyla zorla evlenmiş'' le devam eden cümleler var.
Nedendir inandırıcı gelmiyor bana.
Sen adama kapılmışsın. Bir boşluk anında sesiyle, varlığıyla etkilemiş seni.
Ama tanımıyorsun.
Ve emin ol seninle konuştuğu gibi kim bilir başka kaç kızla konuşuyordu ve hepsine aynı hikayeyi anlatıyordu.
Karısının hasta olduğuna falan da inanmıyorum.
Adam seni kandırmış.
Senin gibi kaç kişiyi hala özelden arıyor Allah bilir?
Kendini bu adamın karısı ve çocuklarının yerine koy. Koşarak uzaklaş derim.
Veya kal, aşkının peşinden koş, sonra seni de aynı senin gibi bir kızla aldatsın, sonra bir konu daha açarsın buraya, okuruz ağlarız beraber.
Yok aşk falan yokmuş anladım zaten, son durumu bildirmek için yazdım dün akşam. Ben evli olduğunu bilsem konuşmazdım, beni kandırdı. Sonra da başka yalanlar.. Ama bitti artık.

Yok aşk falan yokmuş anladım zaten, son durumu bildirmek için yazdım dün akşam. Ben evli olduğunu bilsem konuşmazdım, beni kandırdı. Sonra da başka yalanlar.. Ama bitti artık.

En kısa sürede de toparlayacaksın.
Gerçek bir adam ve gerçek aşkı bulduğunda da bu yaşadıklarına gülüp geçeceksin.
Emin ol.
Rabbim şaşırtmasın, doğru yoldan ayırmasın yeter.

X