- 2 Ocak 2015
- 346
- 82
-
- Konu Sahibi birisimbulbana
Tabiki aynen sizin gibi düşünüyorum, benim yazma amacım devam ettireyim mi değil, ben zaten bitirmek konusunda kararlıyım. Sadece çok bunaldım, buraya yazmak istedimBoyle bir duruma nasil girdiginizi bilmiyor olabilirsiniz ama nasil cikacaginizi bilmiyor olamazsiniz. 2 gunahsiz bebe ile her kahrini ceken gunahsiz bir kadin var ortada. Omur boyu yakanizi birakmaz onlarin vebali. Birakmaz..
Ben boşan demem diyemem.. Zaten devam ettirmek gibi bir amacım yoktu yazarken sadece çok bunalmıştım.Tovbeeeeeeeee........
Yani evli cikmasini zaten gectim sanalda, telefonda vs tanistigin birine guvenmeyi kafam zaten almiyor, ya sapik, manyak, katil, tecavuzcu ciksaydi ? Hic mi korkmadin tanimadigin etmedigin herifle konusurken?
Peki, madem bu is kafanda bitmiyor, soyle bir onerim var, bu isi senin kafanda bitirir.
Herifle konus, ben boyle yapamam, ben metres degilim, sana 2 ay sure, bosanma davasi acicaksin, yoksa beni bir daha arama de.
Bosanmazsa , bosanmak istemiyordur, sen de hayatin boyunca evli biriyle mi olacaksin? Bosanmamasi kafanda bitirmeye yetmeli bence.
Anindan sivisir, bir daha haber alamazsin her bahse varim.
Benim zaten onunla daha bir hayalim olamaz ki. Birini de aramıyorum. Ben onunla konuşurken bunları bilsem suratına bakar mıydım, bu hale nasıl geldim işte nasıl düştüm benim içimi acıtıyor bu. Onunla bir şey olmaz olamaz ki zaten..Yapmayin Allah aşkına nedir bu ya bekarlarin suyumu cikti....Kimse aşktan olmez hanimefendi karaktersiz birine aşik falanda olunmaz 2 cocugu yaparken akli nerdeymis diye sormazlarmi adama bide cok uzulecek diyorsunuz GEBERSIN üzüntüden bir zahmet
Farzet adamın anlattığı her şey gerçek boşandı diyelim 2 çocuklu bir adamla evlenir misin?Ben boşan demem diyemem.. Zaten devam ettirmek gibi bir amacım yoktu yazarken sadece çok bunalmıştım.
İnanın o kadınlardan değilim, ben ona yuvana sahip çık, düzelt diyerek asıl ben düzeltmeye çalıştım. Zaten öğrendikten sonra oyle çok konuşmamız olmadı. Ne diyebilirim kiBi de o adam sadece telefonla konusarak gonlunu hos tutuyo bulusmamissiniz. Karisiyla yatiyo her gece cılgınlar gibi sevisiyolarrrr bi de onun haricinde telefonla konustugu degil dokunarak gonlunu hos ettigi baska kiz da vardir illaki. Cinselligi tatmis bi adami telefonda konusarak biseyler yasamak tatmin etmes tatlı kıss. İlk ogrendigin an ayrilmaliydin. Artik sen de saci yolunasi kadinlardan birisin. Hemen ayril yoksa burda barindirilmazsin tatlı kıss
Şu an evlenmem tabi bunlardan sonra. Ama tanıştığımızda evlilik olmasaydı ortada bilemiyorum gerçekten güvenseydim olurduFarzet adamın anlattığı her şey gerçek boşandı diyelim 2 çocuklu bir adamla evlenir misin?
Daha 21 yaşındasın.
Bitiricem kararlıyım, ama yuvasına sahip çıkmasını soyluycem, çocukları için en azından. Hattımı değiştirmeyi de düşünüyorum ben deAcıda çeksen piskolojinde bozulsa bitirmelisin bu ilişkiyi aklını başına topla.21 yaşında tazeciksin daha ne aşklar yaşayacak o narin kalbin.eğer bitirmekte kararlıysan asla ama asla tlflarına cvp verme.gerekirse hattı değiştir
Burda boyle bi konu daha okumustum kiz demis ben esine sahip cik diyorum aramiyorum sormuyorum ama konusmadan da yapamiyorum diye. Valla duzelmesini istiyosan silip heryerden engelliyceksin. 21 yasinda gemcecik kizsin adam 33 yasinda iki cocuklu karisi var. Hic denk misiniz ya. Hicbisey soyleme sil engelle ulasamasin sana. Arasini duzeltmeye bile calisma ya sanane ki onlarin iliskisinden. Hayatindan cikart yol ver. Gozunun gordugunu sev. İnsan sesini duyduguna asik olamaz zaten belki adam katil yani ne biliyosunİnanın o kadınlardan değilim, ben ona yuvana sahip çık, düzelt diyerek asıl ben düzeltmeye çalıştım. Zaten öğrendikten sonra oyle çok konuşmamız olmadı. Ne diyebilirim kibenim için zaten bitti, ben sadece üzülüyorum onun eşine çocuklarına.. İnşallah düzelir başka ne isteyebilirim..
Ben boşan demem diyemem.. Zaten devam ettirmek gibi bir amacım yoktu yazarken sadece çok bunalmıştım.
office Deja vu all over again ! Alıntı hazır.
Konu sahibesi bu işin sonu yok. Kendini boşuna kandırıp kullandırtma.
O gün başka birini tesadüfen arasa, onunla böyle şeyler yaşayacaktı. Bu bir. Sana kallavi 2 yalan söylemiş sen telefonunu değiştirip işine bakmak yerine hala düşünüyorsun! Bu iki. Çok büyük bir zayıflık icerisindesin bu da üç.Bundan bir buçuk sene öncesindeydi. Bir ders çıkışında telefonumda bilmediğim bir numaranın cevapsız araması vardı. Akşam eve gidip geri aradım, karşıma bir erkek çıktı, ben de tanımıyorum iyi geceler diyerek kapattım. Ve o ısrarla o günden sonra aramaya başladı. Bazen kendi numarasından bazen özelden arıyordu. Ben konuşmak istemedim ama beni yavaş yavaş etkiledi ve birden konuşurken sohbet ederken ondan baya baya etkilenmiş halde buldum kendimi. Çok iyi bir insandı çok düzgündü benim gözümde. Böyle şeyleri kınayan eleştiren ben, resmen bu şekilde ondan etkilendim aşık oldum. Fotoğraf gönderip görmek isteyince hep ortadan kayboldu bazen bir hafta, bazen bir ay. En sonunda bana söylediği yaştan 10 yaş büyük olduğunu itiraf etti. Yani aramızda 12 yaş vardı. Ben ona çok bağlanmıştım ve evet devam ettik. En son olaylardan sonra fotoğraflarımızı gördük, birbirimizi çok beğendik. Hatta o beni o andan sonra daha da çok beğendi çok.. Ama sorun sabahları hep konuşuyorduk ve akşamları telefonları hep kapalı oluyordu bahanelerle beni kandırarak kapatıyordu. Ben artık sen evlisin demi diye bile sormuştum kahkahalarla gülerek dalga geçmişti. Ve ara ara 2 ay, 1 ay bazen bir hafta aramadığı oluyordu. Son aradığında itiraf edeceğini söyledi bir şeyi, önce hasta sandım, ancak evli olduğunu iki çocuğu olduğunu söyledi. Ben yıkıldım günlerce kendime gelemedim napacağımı bilemedim, psikolojim alt üst oldu ağladım sürekli. Söylediğine göre evlilikleri iki yıl önce bitmiş ama karısı çok hasta yatakta yatıyormuş. O yüzden bitirmiyormuş, evliliğin benimle ilgisi yokmuş vs.. Zaten sevmeden evlendiğini onu çok seven biriyle evlenmek için onunla evlendiğini söyledi. Ben 6 ay önce öğrendim bunu ve inşallah karısı iyileşir diye çok istedim. O beni arıyordu ve yine ara ara çok uzun aramadığı dönemler oldu. Ben konuyu nasıl toparlıycam bilmiyorum. En son dun aradı ve artık böyle yapmayacağını benimle gelecek düşündüğünü benden kaçmayacağını söyledi. Öncesinde beni duşunduğu için benden kaçıyormuş. Ama ben o eşinin çocuklarının günahına nasıl girerim, yapamam. O ise çok yalnız olduğunu ben olmazsam yapamayacağını soyluyor. Bana en başta evli olduğunu büyük olduğunu söylesen asla konuşmazdım beni kendine bağladın dedim, biliyorum diyor. Ben napıcam bilmiyorum oyle bir durumdayım ki boğuluyorum. Nasıl bitiricem ne konuşarak bitiricem bilmiyorum. Çok kırılır, uzulur diye düşünüyorum. Ama karısı çocukları geliyor, bu çok iğrenç bir durum ben nasıl böyle bir şeye düştüm diyorum, kalbim resmen acıyor. O evliliğin ben olmasam da biteceğini ortada evlilik olmadığını söylüyor. Benim kafam karmakarışık. Ben yuvana devam et yıkma dedim defalarca, o ortada yuva yok diyor..
Evet bunu düşünmek beni de kahrediyor. Benden önce başkası da olmuş hayatında. Karısını çocuklarını düşünmek benim içimi çok çok acıtıyor, inşallah düzelir, Allah yardımcıları olsun, çok zor.Kararindan asla dönme gencecik fidan gibi kizsin mantigina uy ve bir an once o karaktersiz adamin size ulasacak butun yollarini kapat lutfen en basiti telefon numarani degistir sosyal medyadan iletisiminiz varsa ulasmasini engelle bir yerden baslaman lazim..Birde soyle düşün o kadinin yerinde sende olabilirdin 2 cocugun ile aldatildigini ogrenmek nasil can yakar nasil kahreder insani
Evet bunları yapıcam, ozele kapattım zatenAdamın tlf nosunu engelle , özel aramalarıda engelle.. Farklı no dan ararsa sesini duyduğun an kapat o no yu da engelle .. Face twitter hesaplarını biliyorsa engelle .. Hatta tlf no nu değiştir
ben de okurken aynen bu soruyu sordum. 'Bu kadar mı aptallık olur' diye.Kadinlarimiz ne zaman bu kadar saf! oldu????