boğulmak üzereyim

Yapmayin Allah aşkına nedir bu ya bekarlarin suyumu cikti....Kimse aşktan olmez hanimefendi karaktersiz birine aşik falanda olunmaz 2 cocugu yaparken akli nerdeymis diye sormazlarmi adama bide cok uzulecek diyorsunuz GEBERSIN üzüntüden bir zahmet

Başta o kadar imkanlı görünüyordu ki.. Sonra her seferinde farklı yalanlarını söyledi, doğrularını açıkladı. Benim kalbim daha önce hiç böyle atmamıştı oyle etkiledi ki beni. Dışarda kimseye yüz veren birisi değilim, bu benim için çok özeldi, benden bir kaç yaş büyük olduğunu sanarken öyle imkanlı güzel bir gelecek görüyordum ki.. Şimdi her şey yıkıldı. Benden büyük olduğunu söyleyince bile tamam diyordum olsun çekindi. Ama bu evlilik bir eş.. O masum insanlara içim yanıyor. Onunla düzgünce konuşup bitirmek istiyorum ben olmasam da böyle yapmasın yuvasını yıkmasın diye. Ama eşi zaten yataktaymış. Çocuklardan biri daha iki yaşında..
ne kadar ımkanlı gıbı gorunsede bu ısler uzaktan uzaga olurmu hıc
ki olmamıs zaten
ben edının yatalak olduguna da ınanmadım
dupeduz hem esını aldatmıs hem senı kandırmıs
gerı donusu yok kendıne yenı bı yol çiz aynı hataya bır daha dusme

Evli biriyle olmayı ve seni kandırmasını yedirebiliyorsan buyur devam et ne diyelim?? O adam ne derse desin sen inanmaya hazırsın zaten

Azıcık beyninizi kullanın lütfen hangi erkek karısını aldatırken ilişkisi olan kişiye çok mutlu evliliğim var der?
Tabi ki yalan söyleyecek kendini acındıracak.

Ya benmi anlamıyorum kafammi basmiyo yoksa bu genç kızlar gerçekten safmi
Tanimiyonnn etmiyonnnn nasıl bir aliskanlikmis bu
İnsan anasını babasını kaybediyor alisiyor da sen şimdi bu adamla konuşmayı bıraksan dayanamammi diyorsun yanı
Sacmalama kendine gel:KK11:
Dersine işine gücüne bak

enteresan,bazı kadınlarımızın bırak baskasını kendisine bile saygısı kalmamıs !!
. İnanın başta bilsem konuşmazdım, saygım var elbette var kendime, herkese. Ama bir yıl sonra öğrenince insanın psikolojisi tepe taklak oluyor. Ben zaten devam edeyim demiyorum, buna nasıl düştüm diye başım ağrıyor düşünmekten.

Bazen erkeklere de hak veriyorum genç kızlarımız kandırılmaya o kadar müsait ki!
Adam sevmediği kadından 2 çocuk yapmış vay be:KK53:

Bi de ağlıyormuş adamcağız vah yazık, ya arkadaşım sonunda sen ağlayacaksın hiç mi acımıyorsun kendine elin adamına acıdığın kadar.

Bi de o adam sadece telefonla konusarak gonlunu hos tutuyo bulusmamissiniz. Karisiyla yatiyo her gece cılgınlar gibi sevisiyolarrrr bi de onun haricinde telefonla konustugu degil dokunarak gonlunu hos ettigi baska kiz da vardir illaki. Cinselligi tatmis bi adami telefonda konusarak biseyler yasamak tatmin etmes tatlı kıss. İlk ogrendigin an ayrilmaliydin. Artik sen de saci yolunasi kadinlardan birisin. Hemen ayril yoksa burda barindirilmazsin tatlı kıss

Yüz yüze görmediğiniz birine karşı nasıl bu kadar derin duygular besliyorsunuz anlamadım. "Ben senin resmine aşığım" repligindeki filmden etkilendiniz desem ama orda adam kadına "resminle aradaki durum seni ilgilendirmez" diyordu. Siz de " sesinle aramdaki durum seni ilgilendirmez" deyip konuşmayı kesin. -sacmalamadim ya sadece duygularınızi abartmayin geçer diyorum. =( -

Telefondan da ilişki nasıl oluyorsa:KK51:
Ben eşimle internette tanıştım, iki hafta sonra buluştuk. Her şeyini araştırdım, çaktırmadan nüfus cüzdanına bile baktım verdiği bilgiler doğru mu diye.. Ki eşim lise arkadaşımın mahalle arkadaşı. Güvenilmeyecek bi durum yok. Millet telefonda ilişki yaşıyor nasıl güveniyorsa, nasıl inanıyorsa.

O zaman bırak da sen olmadan bitsin bitecekse...
Vicdan azabından boğulmaktansa ayrılık acısından boğul.
Onurunu gururunu kurtar, hala geç kalmış sayılmazsın.
Ve sana şunu söyleyeyim, ayrılıp seninle gelecek kurmak isteyen adam sana açıklama bile yapmadan bitirirdi isteseydi evliliğini. Yani lafla peynir gemisi yürümez.
Ben bitirmesini istemiyorum bunu en içten söylüyorum. Yuva kolay kurulmuyor. Ben bitiricem karar verdim zaten buraya yazarken ve soyluycem sakın ayrılıp gelme ben hiç yokum diye. Açık kapı bırakmıycam. Ama ilk defa böyle oldum, bu yüzden canım yanıyor, allak bullak oldum ben

Ben bitirmesini istemiyorum bunu en içten söylüyorum. Yuva kolay kurulmuyor. Ben bitiricem karar verdim zaten buraya yazarken ve soyluycem sakın ayrılıp gelme ben hiç yokum diye. Açık kapı bırakmıycam. Ama ilk defa böyle oldum, bu yüzden canım yanıyor, allak bullak oldum ben
Geçer ya, hayatta insan neleri unutuyor. Yeter ki sen bitirmek için kararlı ol.

Yüz yüze görmediğiniz birine karşı nasıl bu kadar derin duygular besliyorsunuz anlamadım. "Ben senin resmine aşığım" repligindeki filmden etkilendiniz desem ama orda adam kadına "resminle aradaki durum seni ilgilendirmez" diyordu. Siz de " sesinle aramdaki durum seni ilgilendirmez" deyip konuşmayı kesin. -sacmalamadim ya sadece duygularınızi abartmayin geçer diyorum. =( -
Ben de hep eleştirirdim, internetten tanışanları bile. Ama ben arayarak bulmadım. Birden geldi. İnşallah geçer sağ olun

.
enteresan,bazı kadınlarımızın bırak baskasını kendisine bile saygısı kalmamıs !!
İnanın başta bilsem konuşmazdım, saygım var elbette var kendime, herkese. Ama bir yıl sonra öğrenince insanın psikolojisi tepe taklak oluyor. Ben zaten devam edeyim demiyorum, buna nasıl düştüm diye başım ağrıyor düşünmekten.
öğrenince de konusarak ve inanarak hata yapmaya devam etmişsiniz...o zaman umarım biran önce hatanızı telafi edersiniz ve bu yanlıstan vazgecersiniz..

Telefondan da ilişki nasıl oluyorsa:KK51:
Ben eşimle internette tanıştım, iki hafta sonra buluştuk. Her şeyini araştırdım, çaktırmadan nüfus cüzdanına bile baktım verdiği bilgiler doğru mu diye.. Ki eşim lise arkadaşımın mahalle arkadaşı. Güvenilmeyecek bi durum yok. Millet telefonda ilişki yaşıyor nasıl güveniyorsa, nasıl inanıyorsa.
Ben telefonda birini aramadım, ya da başka yerde. Böyle bir niyetim yoktu ama bu duruma düştüm, böyle şeylere en çok ben inanmazdım bir de, zaten güven söz konusu değil şu anda

Var, ama ben ilk defa böyle birinden etkilendim. Etkilenmiştim.. Birisi olsun diye aramıyorum inanın, oyle işler kısmet derim. Ama bu duştuğum durumdan nasıl çıkacağımı bilmiyorum. Bana çocukların ve onun bana ihityacı olduğunu söylüyor. Ağlıyor, bitsin diyorum tamam deyip yine arıyor engelliyorum olmuyor.. Böyle bir durum

Tovbeeeeeeeee........

Yani evli cikmasini zaten gectim sanalda, telefonda vs tanistigin birine guvenmeyi kafam zaten almiyor, ya sapik, manyak, katil, tecavuzcu ciksaydi ? Hic mi korkmadin tanimadigin etmedigin herifle konusurken?

Peki, madem bu is kafanda bitmiyor, soyle bir onerim var, bu isi senin kafanda bitirir.
Herifle konus, ben boyle yapamam, ben metres degilim, sana 2 ay sure, bosanma davasi acicaksin, yoksa beni bir daha arama de.
Bosanmazsa , bosanmak istemiyordur, sen de hayatin boyunca evli biriyle mi olacaksin? Bosanmamasi kafanda bitirmeye yetmeli bence.

Anindan sivisir, bir daha haber alamazsin her bahse varim.

İnanın saflık değil, baştan böyle yavaş yavaş bağlanınca.. Yazarken bana da öyle saçma oyle saçma geldi gerçekten. Ama şimdi ağlıyorum hep kalbim acıyor. Nasıl girdim böyle duruma bilmiyorum

Boyle bir duruma nasil girdiginizi bilmiyor olabilirsiniz ama nasil cikacaginizi bilmiyor olamazsiniz. 2 gunahsiz bebe ile her kahrini ceken gunahsiz bir kadin var ortada. Omur boyu yakanizi birakmaz onlarin vebali. Birakmaz..

X