- 5 Ocak 2010
- 302
- 0
- Konu Sahibi supergirll
mrb kızlar..2 aya yakın bisüre önce ameliyat oldum..1 ay burnumda silikon plakalar olduundan nefes alamıyodum,sonrasında doktor bey çıkarınca bikaçgün için burnumdan nefes almaya başlamıştım çok yetersiz olsada..ama sonrasında hiç nefes alamamaya başladım tekrar.sürekli ağzımdan nefes alıyorum,uzandığım zamanlarda yeterli olsada ayağa kalkıp bişiler yapmaya başladığımda ağzımdan aldığım nefes yetmiyo ve boğulcak gibi oluyorum.ağzım açık öle derin nefesler alıyorum ki gören boğuluyorum zanneder senağlama
ameliyattan önce enufak bi nefes problemim yoktu..şimdi ise adete kafayı yicem..boğulcakmışım gibi hissediyorum sürekli..yemek yerken,konuşurken öyle zorlanıyorumki o sırada derin nefes alamadığım için..ne spor yapabiliyorum nede hızlı tempolu bişi..düşünün yolda yürürken nefes nefese kalıyorum..doktoruma sordum içi şiş ondandır dedi ama ben çok endişeliyim..sağlığı bozdum diye..tecrübeli arkadaşlar tam olarak nekadar zamandan sonra düzgün nefes almaya başladınız???yaşam kalitesini cidden dibe vuruomuş yetersiz nefes almak..
ameliyattan önce enufak bi nefes problemim yoktu..şimdi ise adete kafayı yicem..boğulcakmışım gibi hissediyorum sürekli..yemek yerken,konuşurken öyle zorlanıyorumki o sırada derin nefes alamadığım için..ne spor yapabiliyorum nede hızlı tempolu bişi..düşünün yolda yürürken nefes nefese kalıyorum..doktoruma sordum içi şiş ondandır dedi ama ben çok endişeliyim..sağlığı bozdum diye..tecrübeli arkadaşlar tam olarak nekadar zamandan sonra düzgün nefes almaya başladınız???yaşam kalitesini cidden dibe vuruomuş yetersiz nefes almak..
Son düzenleme: