- 11 Mart 2018
- 991
- 647
- 103
6 yaşımdayken bizim binanın tam yanında ev yandı. Alevler balkona ulaşıyordu nerdeyse. Evimiz yanacak diye çok korktum. O geceden sonra boğulmalarım başladı. İlk zamanlar çok fazlaydı, sık sık açık havaya çıkarıyolardı rahatlamam için.
Büyüdükce unutuldu, nadiren olmaya başladı. Ama biri yanımda esnesin, nefes alamıyorum desin boğuluyormuşum gibi daralıyorum.
Stresli olduğumda çok olur, havasız ya sıcak ortamda, ya dar giyindiğimde...
Evlendikden sonra hamile kalamdım. Tahlildi, muayineydi derken TSH hormonu değerik biraz fazla çıktı. Doktorlar bu yüzden boğulmalar yaşadığımı dediler.
İlaçla hormon değerimi normale indirdik. Amma bir kaç gündür yine başladı. Boğuluyorum resmen. Artık sıcağa yorumladım.
Sizce neden ola bilir, nasıl kurtula bilirim?? Başına gelen var mı??
Büyüdükce unutuldu, nadiren olmaya başladı. Ama biri yanımda esnesin, nefes alamıyorum desin boğuluyormuşum gibi daralıyorum.
Stresli olduğumda çok olur, havasız ya sıcak ortamda, ya dar giyindiğimde...
Evlendikden sonra hamile kalamdım. Tahlildi, muayineydi derken TSH hormonu değerik biraz fazla çıktı. Doktorlar bu yüzden boğulmalar yaşadığımı dediler.
İlaçla hormon değerimi normale indirdik. Amma bir kaç gündür yine başladı. Boğuluyorum resmen. Artık sıcağa yorumladım.
Sizce neden ola bilir, nasıl kurtula bilirim?? Başına gelen var mı??