• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boğmaca hastalığı hakkında bebekler de acil yardım nolursunuz

oguzweannesi

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2022
31
31
18
Bebeğim boğmaca oldu 2 buçuk aylık henüz . Hastanede yatıyor azitro diye şurup veriliyor , ama başka tedavisi yokmuş . Öksürük nöbeti geçiriyor morarıyor öksürürken korkuyorum bişey olacak diye . Nolur dua edin . Daha önce başından geçenler varmı nasıl geçti bu illet uzun sürüyor mu korkuyorum ona bişey olacak diye

Bebeğim boğmaca oldu 2 buçuk aylık henüz . Hastanede yatıyor azitro diye şurup veriliyor , ama başka tedavisi yokmuş . Öksürük nöbeti geçiriyor morarıyor öksürürken korkuyorum bişey olacak diye . Nolur dua edin . Daha önce başından geçenler varmı nasıl geçti bu illet uzun sürüyor mu korkuyorum ona bişey olacak diye
Kızlar kimse Yok mu burda ya

bunun bi taşi var akik gibi bpgmaca tasi diye geciyor diye biliyorum al mutlaka yataginin altinda bulunsun herzaman

Benim eşim 6 aylıkken olmuş . Bu çocuk yaşamaz demişler ama çok şükür sapasağlam.

Back