- 18 Mart 2015
- 732
- 498
- 103
- 34
- Konu Sahibi ozgurruzgar
-
Tiroid nodülü genelde ultrasonla bakılınca net belli oluyor. Hatta dışardan görüntü olarak belli olmayan nodül ultrasonla bakınca 2 cm civarında çıkabiliyor. Ama boğazdan bakınca belli olanı duymadım. Genelde boğazda, dıştan belli eder derler.Selam kızlar.boğazımın sol tarafında bademcik olan yerde şişlik var uzun süren gripten sonra farkettim inme yok şuan.sadece sol tarafta ben 25 sene önce bademcik ameliyatı olmuştum bugün kbb doktoruna muayene oldum bana sağ tarafı güzel temizlemiş ama solda bademcik kuğruğu dediğimiz şeyi bırakmış dedi kalıntı gibi bişey demek istedi heralde şuan ameliyatlık bişey değil dedi kontrol et büyümeye devam ederse gel dedi.ama ben korkuyorum ya tiroid nodülüyse diye.bu tiroid nodülü boğaz içinde baktımızda belli oluyomu yoksa dışardan bakıldığında boyundaki şişlik olan bişey mi yani.doktor bunu anlardı diye düşünüyorum karıştırmamştır ya diye rahatlatıyorum kendimi.farklı bi doktora gitmeyi tekrar düşünüyorum başıma gelmeyen kalmadı ya bademcik tekrar nasıl olusur budamı benim başıma gelcekti yani
Baskasınada git tabiki. Sonradan ortaya çıkmasından iydirSelam kızlar.boğazımın sol tarafında bademcik olan yerde şişlik var uzun süren gripten sonra farkettim inme yok şuan.sadece sol tarafta ben 25 sene önce bademcik ameliyatı olmuştum bugün kbb doktoruna muayene oldum bana sağ tarafı güzel temizlemiş ama solda bademcik kuğruğu dediğimiz şeyi bırakmış dedi kalıntı gibi bişey demek istedi heralde şuan ameliyatlık bişey değil dedi kontrol et büyümeye devam ederse gel dedi.ama ben korkuyorum ya tiroid nodülüyse diye.bu tiroid nodülü boğaz içinde baktımızda belli oluyomu yoksa dışardan bakıldığında boyundaki şişlik olan bişey mi yani.doktor bunu anlardı diye düşünüyorum karıştırmamştır ya diye rahatlatıyorum kendimi.farklı bi doktora gitmeyi tekrar düşünüyorum başıma gelmeyen kalmadı ya bademcik tekrar nasıl olusur budamı benim başıma gelcekti yani
Aynısı kızımda da var. Yıllar önce bademcik ameliyatı oldu, bu mevsim hastalık üstüne hastalık derken boğazının tek tarafında küçük tırnak kadar bi sivilce gibi şişlik oluştu. Şimdilik doktora gitmedik, çünkü hastalıklar bitti derken geri geliyor. Yaza kadar geçmemiş olursa bakarız.Selam kızlar.boğazımın sol tarafında bademcik olan yerde şişlik var uzun süren gripten sonra farkettim inme yok şuan.sadece sol tarafta ben 25 sene önce bademcik ameliyatı olmuştum bugün kbb doktoruna muayene oldum bana sağ tarafı güzel temizlemiş ama solda bademcik kuğruğu dediğimiz şeyi bırakmış dedi kalıntı gibi bişey demek istedi heralde şuan ameliyatlık bişey değil dedi kontrol et büyümeye devam ederse gel dedi.ama ben korkuyorum ya tiroid nodülüyse diye.bu tiroid nodülü boğaz içinde baktımızda belli oluyomu yoksa dışardan bakıldığında boyundaki şişlik olan bişey mi yani.doktor bunu anlardı diye düşünüyorum karıştırmamştır ya diye rahatlatıyorum kendimi.farklı bi doktora gitmeyi tekrar düşünüyorum başıma gelmeyen kalmadı ya bademcik tekrar nasıl olusur budamı benim başıma gelcekti yani
Tiroid öyle ağızdan bakılıp anlaşılan bişey değil. Yılların tiroid hastasıyım.Sağolun göründüm bugün işte boğazım içine baktı ışıkla dil çubuğla öyle söyledi.bende şeyi anlamaya çalısıyom boğaz içine bakılarak tiroid gözükürmü bademcikmi acaba bu yada tiroid mi tekrardan gidicem emin olmak için
Selam kızlar.boğazımın sol tarafında bademcik olan yerde şişlik var uzun süren gripten sonra farkettim inme yok şuan.sadece sol tarafta ben 25 sene önce bademcik ameliyatı olmuştum bugün kbb doktoruna muayene oldum bana sağ tarafı güzel temizlemiş ama solda bademcik kuğruğu dediğimiz şeyi bırakmış dedi kalıntı gibi bişey demek istedi heralde şuan ameliyatlık bişey değil dedi kontrol et büyümeye devam ederse gel dedi.ama ben korkuyorum ya tiroid nodülüyse diye.bu tiroid nodülü boğaz içinde baktımızda belli oluyomu yoksa dışardan bakıldığında boyundaki şişlik olan bişey mi yani.doktor bunu anlardı diye düşünüyorum karıştırmamştır ya diye rahatlatıyorum kendimi.farklı bi doktora gitmeyi tekrar düşünüyorum başıma gelmeyen kalmadı ya bademcik tekrar nasıl olusur budamı benim başıma gelcekti yani
Doktor doku bırakmş olunca malesef tekrarlıyomuş oda çok zormuş yani nişeyde benim başıma gelmesin ya diyorumAynısı kızımda da var. Yıllar önce bademcik ameliyatı oldu, bu mevsim hastalık üstüne hastalık derken boğazının tek tarafında küçük tırnak kadar bi sivilce gibi şişlik oluştu. Şimdilik doktora gitmedik, çünkü hastalıklar bitti derken geri geliyor. Yaza kadar geçmemiş olursa bakarız.
Sizede çok geçmiş olsun bi kutu antibiotik bitirdim grip ilacı kullandım zencefilli zerdeçal ballı limonlu ıhlamur içtim her akşam c vitaminler falan dvit kullandım şu atom çaylarından içtim hergün sizede tavsiye ederim o çaydada hersey var çok ii geliyo.ağrı falan yok zaten geçti ağrı kızarıklık ama niye şiş diye gittim içerden ağzımı açıyorum boğazın tam sol bademcik olan yerde şişlik var.lenf nodullerim şişiyo zaten boynunda falan elleyince belli oluyodu eskkiden.nasıl bişey oldunu biliyom canımda ne kadar saçma şey varsa başıma gelir zaten aile hekimim demese sol bademciğin şişmiş belkide incelemicektim farketmicektim hasta oldumda.kendi kendime diyodum ne bademciği ya benim yokki falan dedim nette araştırınca malesef kalıntı kalınca oluşuyomuş kbb doktoruda öyle dedi doku kalmış bademciğin kuyruğu dedi ço şişerse gel dediCanım geçmiş olsun benimde aynı küçükken alındı bademcigim aile hekimine gittim kızarmış kötü olmuş boğazın dedi antibiyotik verdi grip ilacı kullandım boğazımin sağ tarafında çene altında lenflerim şişti yarın KBB gitcem 2 gundur zencefilli ballı çay yapıyorum çok iyi geldi şişlik kulağıma kadar vuruyordu agrisi eser kalmadi olmadı doktorunu değiştir ben artık doktor hastaların yorumlarına bakarak alıyorum o kadar ilaç kullandım fayda etmedi bakalım yarın doktorum ne dicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?