• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boğazımdaki şişlik

ozgurruzgar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2015
732
498
103
34
Selam kızlar 2 haftadır solunum yolu enfeksiyonu geçiriyorum grip sinüzt gibi bişeyim yaklaşık 10 gün olcak antibiotik kullanalı iyi sayılırım ama boğazımın içine baktımda sol tarafımda şişlik var fındık kadar boynumda yada çenemde değil tam boğazımın içinde bademciklerim olamaz.çünkü 25 yıl olucak ameliyat olalı.buarada kulak burun boğaza randevu aldım ama okadar hastalık çoğalmış ki özele bile zor randevu buldum nerdeyse bi hafta var.bende merak ettim acaba başına böyle bişey gelen varmı diye kızlar.

Selam kızlar 2 haftadır solunum yolu enfeksiyonu geçiriyorum grip sinüzt gibi bişeyim yaklaşık 10 gün olcak antibiotik kullanalı iyi sayılırım ama boğazımın içine baktımda sol tarafımda şişlik var fındık kadar boynumda yada çenemde değil tam boğazımın içinde bademciklerim olamaz.çünkü 25 yıl olucak ameliyat olalı.buarada kulak burun boğaza randevu aldım ama okadar hastalık çoğalmış ki özele bile zor randevu buldum nerdeyse bi hafta var.bende merak ettim acaba başına böyle bişey gelen varmı diye kızlar.
Muhakkak gidin. Benim de bir grip sonrası oluştu netten bakınca soğuk algınlığı sonrası olur vs dediği için umursamadım 3 yıl gitmedim. Artık yutmaya ve nefese baskısı olunca gittim ve neredeyse 5 cm tiroid nodülüvar ve yarın biyopsi yapacaklar

Geçmiş olsun gittim bugün gittim bana bademciğin kuyruğu dedi yani kalıntı gibi bişe dedi.diğer taraf temiz ameliyat etmiş ama diğerini iyi yapamamış dedi.25 sene önce olmuştum.sizin tam olarak nerde ve hangi polikinik baktı

Back