• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boğazımdaki kılçık nasıl aşağa iner :(

rrrapunzelll

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2015
482
430
103
35
Iki parça balık yiyerek boğazıma kılçık batırmayı başardım :( acı yok ama boğazımdabisey takılmış hissi var ekmek.bal.salatalik vs. Yedim ama geçmiyor ne ıyi gelir.bilen varmı? Bakıyorum ışıkla görünmüyorda çıkarması zor oluyormu doktorun yaşayan oldumu (lütfen taşınmasın konum rahatsızım :(

muhtemelen bademciginize takıldı.
ekmek içini yutmaya çalışın.
ışık ile görmeye çalışın ince oldugu için fark etmeniz zor olabilir

Çok zorlama kendini , sen göremezsin kendin bakarken.. acile git, ordan da belki kbb ye yönlendirirler ( nöbetçi doktoru varsa) ışıklı bir cihazla kolayca alıyorlar

Benim batmıştı, cımbızla çıkarmıştım 3.günün sonunda dayanamayıp. Birazcık öğürüyorsun sadece. Göremiyorsan da acile gitmen lazım başka türlü zor.

Ekmek işe yaramadı ise Dr başka ihtimal zor,orayla oynayıp kılçığı kirmayin hastanede görüp alırlar

Ay zorlamayın bence hiç en güzeli bi doktora gidin çok sıkıntılı bir şey değildir ama yine de içinizde şüphe kalmasın. Allah korusun şiddetli falan öksürünce de bazen sıkıntılar olabiliyor öyle öksürmeye de çalışmayın.

Ah geçmiş olsun. Benim de böyle bir durumum olmuştu. Maalesef doktor çıkarabildi aletle. Kulak burun boğaz doktoru, ışığını takıp bir aletle çıkarmıştı.

Bana da oldu gecmedi sonra ekmek icini hamur gibi top.top yapip yuttum ve goturdu esimin fikriydi birkac saat sonra gitti..

kılçık yoksa eğer tahriş olmuştur bi günde geçer ama kılçık duruyorsa doktora git

Ben de kılçık var sanmıştım. Israrla olduğunu iddia ediyordum çünkü öyle hissediyordum. Doktora gittim, tahriş olmuş demişti. Belki öyle birşeydir. Geçmiş olsun.

Evet bazen battıktan sonraki tahriş sanki kılçık hala orada duruyormuş gibi hissiyat veriyor.

Belkide öyledir.

Eğer yarına kadar geçmezse doktora görünmekte fayda var.

Back
X