Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence tahriş olduğu içindir. Ben de hap içince orda kalmış gibi hissediyorum uzun süreİki gün önce Boğazima çekirdek kabuğu takıldı ve batma hissi var yutkundugum zaman hissediyorum, hala orda midir yoksa tahriş oldugu icin bana mi öyle geliyor basına gelen var mi yada bir önerisi olan çıkar mi nasıl çıkar ?
Bence bi doktora görünün ne olur ne olmazİki gün önce Boğazima çekirdek kabuğu takıldı ve batma hissi var yutkundugum zaman hissediyorum, hala orda midir yoksa tahriş oldugu icin bana mi öyle geliyor basına gelen var mi yada bir önerisi olan çıkar mi nasıl çıkar ?
Büyük bi parça ekmek içi çok çignemeden su ile yutun bogazınızı silip temizler o zaman çıkar belkiİki gün önce Boğazima çekirdek kabuğu takıldı ve batma hissi var yutkundugum zaman hissediyorum, hala orda midir yoksa tahriş oldugu icin bana mi öyle geliyor basına gelen var mi yada bir önerisi olan çıkar mi nasıl çıkar ?
Bencede. Epiglotun oraya takılmışsa Allah korusun akciğere bile giderBence bi doktora görünün ne olur ne olmaz
Batma hissi duymuyormusun ben baya rahatsız oluyorum yutkunurkenBende bogazimda balik kilcigiyla yasiyorum.hangisi daha kotu bilemedim.hamsiyi ayiklamadan yiyolardi hadi bende yiyip dedim.kilcikla bayadir kanka olduk.
Gerçekten çok kötü bir his kulak burun bogaz da randevu yok mecbur yarın ilk iş acile gitmek batmasi kötü bir hisBenim bademcik tarafinda duruyo evet batma hissi var gicik var aynayla cok derinde goruyorum ama gitmiyor.
Allah korusunBencede. Epiglotun oraya takılmışsa Allah korusun akciğere bile gider