• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boğazımdaki çekirdek kabuğu

esmer7890

Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2021
39
14
8
24
İki gün önce Boğazima çekirdek kabuğu takıldı ve batma hissi var yutkundugum zaman hissediyorum, hala orda midir yoksa tahriş oldugu icin bana mi öyle geliyor basına gelen var mi yada bir önerisi olan çıkar mi nasıl çıkar ?

İki gün önce Boğazima çekirdek kabuğu takıldı ve batma hissi var yutkundugum zaman hissediyorum, hala orda midir yoksa tahriş oldugu icin bana mi öyle geliyor basına gelen var mi yada bir önerisi olan çıkar mi nasıl çıkar ?
Bence tahriş olduğu içindir. Ben de hap içince orda kalmış gibi hissediyorum uzun süre

Bence bi doktora görünün ne olur ne olmaz

Büyük bi parça ekmek içi çok çignemeden su ile yutun bogazınızı silip temizler o zaman çıkar belki

Benim bademcik tarafinda duruyo evet batma hissi var gicik var aynayla cok derinde goruyorum ama gitmiyor. 😢

Back