- 23 Ekim 2024
- 9
- 0
- 1
- 36
- Konu Sahibi tugbaaecrin
-
Nasıl birşey boğazınızda yabancı bir cisim varmış yumru hissi gibi. Mi boyun şikayetleriniz var mı?3 gündür boğazımda gerginlik var biri beni boğuyor troyit hastasıyım ama 14 senedir ilaç kullanıyorum bu başka bişe sanki geçen gece kalkp krizi diye doktora gittim bişe çakmadı ama gerginlik hissi gitmiyor boğazımda
Yok yumru hissi değil böyle boğazımı göğsüme doğru çekiyorlar sanki geriliyor aslında 13 senedir panik atak ve anksiyete hastasıyım 6 ay oldu ilaçları keseli doktor tavsiyesinde kesdim ama benim panik ataklar böle olmuyor du bu başka bişe gibi geliyor sanki yada bana öle geliyor bilmiyorum ama hayat kalitem zaten yoktu şimdi hiç yok hep bi diken üstündeyim bişe oldu olucak kalp krizimi yoksa başka bişemi düşüncesi yedi beniNasıl birşey boğazınızda yabancı bir cisim varmış yumru hissi gibi. Mi boyun şikayetleriniz var mı?
Ahhh ahhh bilmem mi ben de öyleyim vücudumun birine biraz farklı türde bir ağrı girsin başım dönsün dengem bozulsun elim ayağım böyle sanki boşalırcasına bir fenalık hissi yaşayıp başka bir evrene gidiyorum ve panik at çok iyi anlıyorum seni kaç yaşındasın bu arada başka bir rahatsızlığın var mı çalışıyor musun bunu sormamın sebebi gün boyu evde oturup kendini dinleme fırsatın olup olmadığını öğrenmek içinYok yumru hissi değil böyle boğazımı göğsüme doğru çekiyorlar sanki geriliyor aslında 13 senedir panik atak ve anksiyete hastasıyım 6 ay oldu ilaçları keseli doktor tavsiyesinde kesdim ama benim panik ataklar böle olmuyor du bu başka bişe gibi geliyor sanki yada bana öle geliyor bilmiyorum ama hayat kalitem zaten yoktu şimdi hiç yok hep bi diken üstündeyim bişe oldu olucak kalp krizimi yoksa başka bişemi düşüncesi yedi beni
Bu arada kalp krizi hepimiz geçirebiliriz Allah korusun fakat kalp krizi sadece göğüste yanma ağrı değil sol kala vuran uyuşma efor esnasında hızlı kalp atma düzensiz kalp atım çabuk yorulma nefes darlığı terleme baş dönmesi gibi gibi şikayetler yaparYok yumru hissi değil böyle boğazımı göğsüme doğru çekiyorlar sanki geriliyor aslında 13 senedir panik atak ve anksiyete hastasıyım 6 ay oldu ilaçları keseli doktor tavsiyesinde kesdim ama benim panik ataklar böle olmuyor du bu başka bişe gibi geliyor sanki yada bana öle geliyor bilmiyorum ama hayat kalitem zaten yoktu şimdi hiç yok hep bi diken üstündeyim bişe oldu olucak kalp krizimi yoksa başka bişemi düşüncesi yedi beni
Mesela bakın benim de kafama ufacık bir baş dönmesi dengesizlik halsizlik ağrı girsin ben bittim yani şu anki gibi sanki sağ tarafım yukardan aşağı böyle bayılacak gibiyim Sarsıllıyorum panik başlıyor ağlayacağım neredeyse titremeye başlayacağım beynimde tümör mü var kötü bir hastalık mı var tıkanma mı var beni öldürür mü sakat mı bırakır felç bırakır beyin kanaması de böylesi bir panik atak var MR çektirmek istiyorum şimdi kendimi o kadar vesvese verdim ki MRnı çektirip sonucu görmeden ben şimdi dünya kadar felaket senaryoları yazıp çiziyorum hayatımızı zehir ediyorum ama gerçekten vücudumda şikayetlerin var gerçekten ben de hiç iyi değilim hiç iyi değilimYok yumru hissi değil böyle boğazımı göğsüme doğru çekiyorlar sanki geriliyor aslında 13 senedir panik atak ve anksiyete hastasıyım 6 ay oldu ilaçları keseli doktor tavsiyesinde kesdim ama benim panik ataklar böle olmuyor du bu başka bişe gibi geliyor sanki yada bana öle geliyor bilmiyorum ama hayat kalitem zaten yoktu şimdi hiç yok hep bi diken üstündeyim bişe oldu olucak kalp krizimi yoksa başka bişemi düşüncesi yedi beni
Mesela bakın benim de kafama ufacık bir baş dönmesi dengesizlik halsizlik ağrı girsin ben bittim yani şu anki gibi sanki sağ tarafım yukardan aşağı böyle bayılacak gibiyim Sarsıllıyorum panik başlıyor ağlayacağım neredeyse titremeye başlayacağım beynimde tümör mü var kötü bir hastalık mı var tıkanma mı var beni öldürür mü sakat mı bırakır felç bırakır beyin kanaması de böylesi bir panik atak var MR çektirmek istiyorum şimdi kendimi o kadar vesvese verdim ki MRnı çektirip sonucu görmeden ben şimdi dünya kadar felaket senaryoları yazıp çiziyorum hayatımızı zehir ediyorum ama gerçekten vücudumda şikayetlerin var gerçekten ben de hiç iyi değilim hiç iyi değilim
Ha ben MR çektiririm Ben MR falan çektireme alete girmekten korktuğum için değil sonuçlardan çok korkuyorum ben kötü bir şey çıkarsa ben onunla baş etmekten yani düşüncesi bile beni şu an tir tir titretiyor çektiremem böyle yaşamakta nasıl bir şey siz düşünün sürekli vücudumda başımda bir ağırlık çok korkuyorum ben deYok yumru hissi değil böyle boğazımı göğsüme doğru çekiyorlar sanki geriliyor aslında 13 senedir panik atak ve anksiyete hastasıyım 6 ay oldu ilaçları keseli doktor tavsiyesinde kesdim ama benim panik ataklar böle olmuyor du bu başka bişe gibi geliyor sanki yada bana öle geliyor bilmiyorum ama hayat kalitem zaten yoktu şimdi hiç yok hep bi diken üstündeyim bişe oldu olucak kalp krizimi yoksa başka bişemi düşüncesi yedi beni
Allahım şifa versin Bnde çok korkuyorum her an bişe olcak kanser olursam. Kalp krizi geçirirsem aileme bişe olursa düşüncesi yedi beni şimdide bu boğazımdaki gerilme nefes almak için hep dışarı çıkıyorum çok yordu beni çokHa ben MR çektiririm Ben MR falan çektireme alete girmekten korktuğum için değil sonuçlardan çok korkuyorum ben kötü bir şey çıkarsa ben onunla baş etmekten yani düşüncesi bile beni şu an tir tir titretiyor çektiremem böyle yaşamakta nasıl bir şey siz düşünün sürekli vücudumda başımda bir ağırlık çok korkuyorum ben de
Ayrıca o anlattıklarınızı zamanında dibine kadar yaşadım aynıları banada olmuştu ve demiştim tamam beynimde tümör var ama sonucu öğrenmezsem daha kötü olucaktım MR çektirdim hemde koldan iğne yaptılar damalarıma ilaç verdiler öle baktılar çok şükür hiç bişe çakmadı Allah’ın izni ile de sizdede cıkmicak benim tavsiyem çektirin ve sonucu alın bakın nasıl rahatlicaksınız ozman o dediklerinizin hepsi kendiliğinden gidicek diğceksin ki bende bişe yokmuş 13 14 sene kullandım panik ilaçlarını ama artık bırakmalıydım bıraktım acaba diyorum bıraktım panik tekrarmı başladı hiçAllahım şifa versin Bnde çok korkuyorum her an bişe olcak kanser olursam. Kalp krizi geçirirsem aileme bişe olursa düşüncesi yedi beni şimdide bu boğazımdaki gerilme nefes almak için hep dışarı çıkıyorum çok yordu beni çok
36 yaşındayım troyit hastasıyım ama ilaç kullanıyorum sadece bezler çalışmıyor nodül yokAhhh ahhh bilmem mi ben de öyleyim vücudumun birine biraz farklı türde bir ağrı girsin başım dönsün dengem bozulsun elim ayağım böyle sanki boşalırcasına bir fenalık hissi yaşayıp başka bir evrene gidiyorum ve panik at çok iyi anlıyorum seni kaç yaşındasın bu arada başka bir rahatsızlığın var mı çalışıyor musun bunu sormamın sebebi gün boyu evde oturup kendini dinleme fırsatın olup olmadığını öğrenmek için
Ah canım ya benim boynum zaten sorunlu fıtık düzleşme kireçlenme hepsi var sinirlerde sıkışma varAyrıca o anlattıklarınızı zamanında dibine kadar yaşadım aynıları banada olmuştu ve demiştim tamam beynimde tümör var ama sonucu öğrenmezsem daha kötü olucaktım MR çektirdim hemde koldan iğne yaptılar damalarıma ilaç verdiler öle baktılar çok şükür hiç bişe çakmadı Allah’ın izni ile de sizdede cıkmicak benim tavsiyem çektirin ve sonucu alın bakın nasıl rahatlicaksınız ozman o dediklerinizin hepsi kendiliğinden gidicek diğceksin ki bende bişe yokmuş 13 14 sene kullandım panik ilaçlarını ama artık bırakmalıydım bıraktım acaba diyorum bıraktım panik tekrarmı başladı hiç
Böle olmazdı boğazım gerilmezdi hiç bilmiyorum allahım şifa versin hepimize zor
O ilaçlar bir işe yaradı mıAyrıca o anlattıklarınızı zamanında dibine kadar yaşadım aynıları banada olmuştu ve demiştim tamam beynimde tümör var ama sonucu öğrenmezsem daha kötü olucaktım MR çektirdim hemde koldan iğne yaptılar damalarıma ilaç verdiler öle baktılar çok şükür hiç bişe çakmadı Allah’ın izni ile de sizdede cıkmicak benim tavsiyem çektirin ve sonucu alın bakın nasıl rahatlicaksınız ozman o dediklerinizin hepsi kendiliğinden gidicek diğceksin ki bende bişe yokmuş 13 14 sene kullandım panik ilaçlarını ama artık bırakmalıydım bıraktım acaba diyorum bıraktım panik tekrarmı başladı hiç
Böle olmazdı boğazım gerilmezdi hiç bilmiyorum allahım şifa versin hepimize zor
Çocukların var mı canımAllahım şifa versin Bnde çok korkuyorum her an bişe olcak kanser olursam. Kalp krizi geçirirsem aileme bişe olursa düşüncesi yedi beni şimdide bu boğazımdaki gerilme nefes almak için hep dışarı çıkıyorum çok yordu beni çok
Allah bağışlasın cnm… benimde 1 tane var tabi o düşüncede yiyor beni sizi çok iyi anlıyorum eminim sizde beni çok iyi anlıyorsunuz bu illet anksiyete panik öldürmüyor ama süründürüyor bu boğazımın gerginliği başlamadan aylar öncede delirme korkusu ölüm korkusu yedi beni sonra midemde gaz aylarca geçmedi şimdi bu boğaz gerginliği hep bişe yani gene diyorum allahım başla dert veremesin Allah’ın izni ile bunuda atlarız inşÇocukların var mı canım
Onun düşünceside seni öldürür bana bişey olursa çocuklarım ne yaşar diye
Neden hep kadınlar muzdarip böyle sıkıntılardan anlamıyorum
Bende 40 yaşındayım 3 çocuğum var 14-12-5 yaşlarındalar
AminAllah bağışlasın cnm… benimde 1 tane var tabi o düşüncede yiyor beni sizi çok iyi anlıyorum eminim sizde beni çok iyi anlıyorsunuz bu illet anksiyete panik öldürmüyor ama süründürüyor bu boğazımın gerginliği başlamadan aylar öncede delirme korkusu ölüm korkusu yedi beni sonra midemde gaz aylarca geçmedi şimdi bu boğaz gerginliği hep bişe yani gene diyorum allahım başla dert veremesin Allah’ın izni ile bunuda atlarız inş
Amin cnm amin uyuşma falan olmuyorsa eminim panik atak ama içiniz rahat olsun diye tabiki gidin doktora..Bnde boğazım böle devam ederse gidicem yoksa bu illet hayat kalitemizi bitirdi biyere gitsem bişe olacakmı kalp krizi geçirecek mi boğulcam mı gittiğim yerde bile gülemiyorum beynim hep benle konuşuyorAh canım ya benim boynum zaten sorunlu fıtık düzleşme kireçlenme hepsi var sinirlerde sıkışma var
Ama sağ tarafımda ki acı ağrı yanma batma uyuşukluk ve sersemlik gitmiyor
Ben 1,5 sene önce çektirdim bahsettiğin emarı ilaçlı damarlarıma kadar bakıldı elhamdülillah tertemiz çıkmıştı ama boyunda sorunlar çıktı
İ günden beri de şiddeti arttı
Az önce yine kriz geçirecek gibi oldum boğazımda yumru hissi fenalık hissi baş dönmesi sağ bacakta uyuşma eşim destek oldu yine
Gerçekten bişey mi var yoksa ben mi panik yapıyorum anlamadım
Allahım yardım et bana da cümlemize de
Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?