Boğazımda batma hissi...

Aysegulce34

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2010
912
1.268
303
Bayanlar Merhaba;
Akşamdan beri boğazımda batma hissi var.Kılçık gibi ama balık falan yemedim.Hatta düşünüyorum da batacak bir şey bile yemedim.Büyük ekmek parçası yuttum,sıcak bir şeyler içtim ama geçmiyor.Ne yapmalıyım?

Faranjit ara ara nükseder ama hiç böyle olmamıştı.Bir şey takılmış gibi.

1 sene çektim ben bunu. Adaklar adadım geçsin diye. gitmediğim doktor içmediğim ilaç kalmadı. yediğim yemekten zevk alamaz olmuştum, elim sürekli boğazımda geziyordum. ses tellerime mi baktırmadım, acillere mi gitmedim ve sonuç koca bir hiç. 1 senenin sonunda bir sabah uyandım yoktu. umarım senin derdin çabuk geçer gider. bu rahatsızlığın ne olduğunu neden olduğunu hala çözemedim. psikolojik diyen bile oldu. sır olarak kaldı.

Çok ilginçmiş.Bende bugün oldu.İnşaAllah çabuk geçer.

Ballı bir ıhlamur içseniz, hem rahatlatır hem de boğazınızı yumuşatır? :)

Pekmez bal bi iki damla zeytin yağ tarçın koyun bi bardağa ve ılık su ile karıştırın ne boğazınızı yaksın ne soğuk olsun bu rahatlatır diye düşünüyorum geçmiş olsun

Günde 1-2 bardak adaçayı için.Büyük lokma yuttuysaniz boğazınızi zedelemistir. Faranjit de olsanız bademcik iltihabı da olsa muhakkak adaçayı içiniz ancak poşet çay almayınız aktardan kurutulmuş yaprağıni alınız.
Geçmiş olsun.

Pekmez bal bi iki damla zeytin yağ tarçın koyun bi bardağa ve ılık su ile karıştırın ne boğazınızı yaksın ne soğuk olsun bu rahatlatır diye düşünüyorum geçmiş olsun

Çok teşekkür ederim.Şimdi ıhlamur içiyorum.Yine faydası olmazsa bunları denerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…