- 13 Mayıs 2020
- 1.051
- 4.356
- 53
Akşamdan beri görüntüler gözümün önünden gitmiyor . Bilmeyenler için söylüyorum göre Türkiye gençlik ve spor teşkilatı’nda genel başkan yardımcısı ve kızılelma ocakları eğitim kültür ve yardımlaşma hareketi’nde teşkilât başkanı olan pislik kendisine emanet edilen Yavru köpeği birden çok tecavüz ederek öldürmüştür.
Köpeğin seslerine kosan sahibi ve oğlu kapıyı kirdiklarinda bu serefsizi yarı çıplak zavallı kopekcigi de maalesef ölü bulmuşlardır .
Allah rızası için yalvarıyorum lütfen bu adamı şikayet edin çünkü ifadesi alındıktan sonra adlı para cezası ile salıverilmis.
Susarak kurtulamayiz bu adilerden .
Buradaki avukatlardan da yardım istiyorum lütfen bu adamı şikayet edin ..
Bu cezasız kalmamalı..
Lanet olasi bir hayvan hakları kanununu çıkarmayan kim varsa felaketlerin içinde kavrulur umarım .
Ben bu acılara gerçekten katlanamiyorum artık.
Şimdiden şikayet edecek herkese teşekkür ediyorum.
Lütfen belki o köpeği kurtaramadik ama o pisliği içeri sokmak insanlik görevimiz lütfen boş geçmeyin .
Köpeğin seslerine kosan sahibi ve oğlu kapıyı kirdiklarinda bu serefsizi yarı çıplak zavallı kopekcigi de maalesef ölü bulmuşlardır .
Allah rızası için yalvarıyorum lütfen bu adamı şikayet edin çünkü ifadesi alındıktan sonra adlı para cezası ile salıverilmis.
Susarak kurtulamayiz bu adilerden .
Buradaki avukatlardan da yardım istiyorum lütfen bu adamı şikayet edin ..
Bu cezasız kalmamalı..
Lanet olasi bir hayvan hakları kanununu çıkarmayan kim varsa felaketlerin içinde kavrulur umarım .
Ben bu acılara gerçekten katlanamiyorum artık.
Şimdiden şikayet edecek herkese teşekkür ediyorum.
Lütfen belki o köpeği kurtaramadik ama o pisliği içeri sokmak insanlik görevimiz lütfen boş geçmeyin .
Son düzenleyen: Moderatör: