Bogaziçi tıp merkezi resimli

valla bnm burnum bastan beri ilk altı cıktı direk farkettim soyledim yok gecer defi oyaladı bni gecmedi tumsek yukarda duruyordu suan daha da kotu durumda lanet olsun o hastaneye o Dr gittgm gune

[QUOTEvarsa zarepe_diem__, pazarlarda daha 986, member: 658496"]Ya emre ilhanın burunları güzel ama kütük gibi yaf beğenmiyorum o kadar ha işini düzgün yapıyordur elbet valla canım ilk baştan maliyeti düşünmemeyi şuan da revizyon düşünüyor olmazdık yani gerçi daha çok erken ama ilk aylardan bu sorunlar çıktıysa sonrasını düşünemiyorum ([/QUOTE]
Sorun vsrsa zaten ilerleyen zamanlarda daha da kotu oluyr

Bende kendi doktorumla konuşucam,düzeltme için ikna etmeye çalışıcam.çünkü öyle bi psikolojideyimki burnum böyleyken insanların arasına karışmak gelmiyo içimden.şu an çalışmadığım için o kadar parayıda biraraya getirebilmem imkansız.düzelmezse ben sonra nasıl çalışıcam,nasıl üniversiteye formasyon almaya gidicrm gibi düşüncelet geçiç
valla bnm burnum bastan beri ilk altı cıktı direk farkettim soyledim yok gecer defi oyaladı bni gecmedi tumsek yukarda duruyordu suan daha da kotu durumda lanet olsun o hastaneye o Dr gittgm gune

Yaa ben açıkçası kendimi oyalattırmayı düşünmüyorum,belliki ortada bi hata var.Kemik oturmuyor,Kemiğin oturmasını bırakın,gün geçtikçe kemik yükseldi,Burun kemerlendi,burun kökünde şişlik yok,fakat o kalkık kemer burun ucuna doğru kaydı kaydı,burun sırtı soldan bakılınca oldu dümdüz,üstü hafif şişkin,sağdan berbat durumda.Burnuma estetik ameliyat oldum demek imkansız gibi bişey.
Psikolojik olarak verdiği zarar daha beter.nedense insan içine çıkmak gelmiyo içimden,sanki kalabalığın içinde herkes bana bakacakmış gibi hissediyorum.
Burundaki o tümsek gibi kemiği ne zaman düzelttirdiniz diye bu yüzden sormuştum.Düzelttirmek niyetindeyimde,3. Ayda mı,6. Ayda mı..sizin burnunuza ne yaptıysa o tümsek için,çökme olmuş malesef.eylüle kadar bu görüntüye nasıl tahammül edicem onuda bilmiyorum.
Benim öyle revizyon için verecek çuvalla paramda yok açıkçası.o yüzden kendi doktorumdan düzeltmesini talep edeceğim.

Bence mademki diğer arkadaşlarınızdada bu tip sorunlar mevcut,sizede bu durum sağlık problemi yaşatıyor ve hastanedende konuyla ilgili yardımcı olmuyorlar;hastaneye dava açın.geçmişte bir bayan önceden daha güzeldim,beni çirkinleştirdiler diyerek dava açmış ve kazanmış,tazminatını da almış.ameliyat öncesi şöyle olacak,böyle olacak,şurasınınşöyle yapacağım,burasını böyle yapacağım dedikten sonra,zaman geçtikçe hiçte söylendiği gibi olmadığını görüyorsanız ve karşı taraf buna rağmen amaaan canım boşver zamanla düzelir deyip size yardımcı olmuyorsa,sizde boş durmayın bence.kuaförde saçımızın rengini değiştirmedikki,yüzümüzün tam ortası...

Valla canım çok haklısın senin burnun daha mı kötü şuan? Bu arada çökme nasıl oluyor yada çökme tam olarak nedir?

Arkadaşım senin Dr kimdi bu arada aynı Dr duzeltme sakın yaptırma 1 basaramayan 2 yi yapamyr ufak bir düzeltme olmustu bnde ama beceremdi savcılığa verdim. .

Valla canım çok haklısın senin burnun daha mı kötü şuan? Bu arada çökme nasıl oluyor yada çökme tam olarak nedir?
burnum aynı canım,kemerli kemerli duruyo iştedaha kötüsüde olmayıversin bi zahmet yahu: ) yoksa o kemer olan koca yere bant takıp gezicem artık gözükmesin diye.
Benim problemim kemer olduğu için hani düzeltilir,kavisli görüntüye kavuşur,bende rahatlarım diyorum.
Ama çökme ne,çökme arkadaşın başına gelen.burun sırtı olması gerekenden geriye gitmiş iyice.o da doktorun o kemiği fazlaca almasından ya da kıkırdağı oradan tamamen almasından kaynaklanıyormuş.
muhtemelen doktorum ben böyle bi durum yaşamayayım diye o kemiği pek ellemedi ve şimdi kemerim eskisi gibi duruyo.ikinciye düzeltme yaparken doktorlar bu kemiği törpülüyorlarmış.korkuyorumda bi taraftan ama,böyle kalmasından iyidir.

Arkadaşım senin Dr kimdi bu arada aynı Dr duzeltme sakın yaptırma 1 basaramayan 2 yi yapamyr ufak bir düzeltme olmustu bnde ama beceremdi savcılığa verdim. .
O da var,çoook haklısın.aynı durumu yaşamışsın işte malesef canım;bu niye böyle,nasıl geçecek,ocağına düştüm doktor haline geliyorsun bu psikolojiyle.
Seninki gerçekten büyük talihsizlik olmuş ama örnek bi durum olmuş en azından.durum karşısında tepkisiz kalmayarak iyi yapmışsın.
güvenecek bir şeylerim olsaydı bir başka doktora gider yaa benim böyle bir durumum var,bir de siz bakın diye en azından bi muayene olmaya giderdim,ama şu an çalışmıyorum,çalışsam bile ben bir anneyim,maddi anlamda daha farklı sorumluluklarım var.oturup her sene çalışıp çabalayıp estetik parası mı biriktireceğiz..kasaplık değilki bu,orada bile eti kesmenin bir adabı var.

[QUOTE="dadurumdayım TL o kıt: 40457338, member: 89snra daoldum bnce a ay aynı canım,Kemalemerli duruyogeldik a kötüsüde olmayıversin bi zahmet yahu: ) yoksa o kemer olan koca

Bnde aynı durumdaydm o kısma bant takıp gezdm 6 ay snrada oldum bnce aynı dr olma ucuxs kactk bu hale geldik zaten şişler inince gercek ortaya cıkıyrsnx

Bnde anne bebeğim 10 aylık bir cok dr gorusmesi ucretsiz istanbulda isen muhammet dilber e gitmeni tavsiye ederm randevu Al gorus olumlu olumsz hersey anlatyr 8 aydan once zaten asla almyr insanın mutlu olması onmli para kazanılır ama dokular zarar gordumu milyarlar versen geri gelmyr

Benm revizyon ameliyatım var 26 nisan muhammet bey yapacak. .eşinin tepkisi gercekten kotu destek olması gerek saglık sonucta keyfî degil eskiyi daha fazla konusmak istemiyrm psikoloji cok önemli mutlu olucam buna inanyrm

Benm revizyon ameliyatım var 26 nisan muhammet bey yapacak. .eşinin tepkisi gercekten kotu destek olması gerek saglık sonucta keyfî degil eskiyi daha fazla konusmak istemiyrm psikoloji cok önemli mutlu olucam buna inanyrm
Mutlu olacağından eminim canım,inşallah düzelecek burnunun bu hali!
Yok,destek olmaz;bırak burnu,iyiki diyorum daha ciddi bi rahatsızlığım yokmuş.çünkü ödeyemem der;yani beni öyle Türkiye'nin en iyi doktorlarına götüreceğini fln hiç sanmıyorum.annesi kötü hastalıktan dolayı vefat etti,ameliyat 60000tlydi,dünya kadar tedavi masrafı,ilaçlar vs vardı mesela.Allah göstermesin ama ben eşimin gidipte bana o kadar para dökeceğini hiç sanmıyorum.nasıl olsa sonu kötü diye düşünür.bedavaya gelsin diye gataya,devlet hastanesine fln götürür.kendisinede söylüyodum zaten.'yok' der.iyidir ama huyu böyle.sen benim sağlığımı önemsemiyorsun yani dedim;bunun senin sağlığınla ne alakası var dedi.sen düşün yani..gram umrunda değil.işte bu yüzden bir şeyler yapıp hayata tutunma çabasındayım hala;çünkü hiçbir güvencem olmadığını biliyorum.kendim çalışıcamki kendime hayrım dokunsun.
Neyse yaa derdim var köşesi değil burası;kendimi kaybettim.
Az zaman var,umarım bu sefer memnun kalırsın!

Bayanınaayaklarının uzerinde durması onmli Calısmasanda meslek elinde olmalı eşin cok acımasız geldi bana sen en iyisi calıs emekli ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…