İsmi duyulmuş 3,4 tane doktor var burada evet;emre ilhan,abdulkadir göksel,barış çakır,muhammet dilber..
bizim verdiğimiz ücretlerin 2,3 katı maliyetle yapıyolarmış operasyonları.
Ama sonuçlarda gün gibi ortada.ben 1,2 haftalık fotoğrafları görünce bile şaşırıyorum.ne kemik çıkıntısından şikayet eden var ne başka bir şey.
keşke bende paramın üstüne kredi çekseydim....
Ya emre ilhanın burunları güzel ama kütük gibi yaf beğenmiyorum o kadar ha işini düzgün yapıyordur elbet valla canım ilk baştan maliyeti düşünmemeyi şuan da revizyon düşünüyor olmazdıkyani gerçi daha çok erken ama ilk aylardan bu sorunlar çıktıysa sonrasını düşünemiyorum (
valla bnm burnum bastan beri ilk altı cıktı direk farkettim soyledim yok gecer defi oyaladı bni gecmedi tumsek yukarda duruyordu suan daha da kotu durumda lanet olsun o hastaneye o Dr gittgm gune
Valla canım çok haklısın senin burnun daha mı kötü şuan? Bu arada çökme nasıl oluyor yada çökme tam olarak nedir?Bence mademki diğer arkadaşlarınızdada bu tip sorunlar mevcut,sizede bu durum sağlık problemi yaşatıyor ve hastanedende konuyla ilgili yardımcı olmuyorlar;hastaneye dava açın.geçmişte bir bayan önceden daha güzeldim,beni çirkinleştirdiler diyerek dava açmış ve kazanmış,tazminatını da almış.ameliyat öncesi şöyle olacak,böyle olacak,şurasınınşöyle yapacağım,burasını böyle yapacağım dedikten sonra,zaman geçtikçe hiçte söylendiği gibi olmadığını görüyorsanız ve karşı taraf buna rağmen amaaan canım boşver zamanla düzelir deyip size yardımcı olmuyorsa,sizde boş durmayın bence.kuaförde saçımızın rengini değiştirmedikki,yüzümüzün tam ortası...
Doktorum tanınan biri değil valla bilmiyorum inş ameliyat olmam tekrarArkadaşım senin Dr kimdi bu arada aynı Dr duzeltme sakın yaptırma 1 basaramayan 2 yi yapamyr ufak bir düzeltme olmustu bnde ama beceremdi savcılığa verdim. .
Valla canım çok haklısın senin burnun daha mı kötü şuan? Bu arada çökme nasıl oluyor yada çökme tam olarak nedir?
burnum aynı canım,kemerli kemerli duruyo işteValla canım çok haklısın senin burnun daha mı kötü şuan? Bu arada çökme nasıl oluyor yada çökme tam olarak nedir?
O da var,çoook haklısın.aynı durumu yaşamışsın işte malesef canım;bu niye böyle,nasıl geçecek,ocağına düştüm doktor haline geliyorsun bu psikolojiyle.Arkadaşım senin Dr kimdi bu arada aynı Dr duzeltme sakın yaptırma 1 basaramayan 2 yi yapamyr ufak bir düzeltme olmustu bnde ama beceremdi savcılığa verdim. .
dadurumdayım TL o kıt: 40457338 .!.:Bnde anne bebeğim 10 aylık bir cok dr gorusmesi ucretsiz istanbulda isen muhammet dilber e gitmeni tavsiye ederm randevu Al gorus olumlu olumsz hersey anlatyr 8 aydan once zaten asla almyr insanın mutlu olması onmli para kazanılır ama dokular zarar gordumu milyarlar versen geri gelmyr
sizin işiniz zor gerçekten,sil baştan yapmaya uğraşacak doktor şimdi.önden görüntüye göre kötü değil ucu falan,tek sorun burun sırtı.inşallah parayı denk getirip en kısa zamanda kurtulursunuz bu dertten!
benimki imkansız,evli olmasaydım annem bana destek çıkardıda;eşim ilgilenmiyor bile durumla.umrunda bile değil.istiyorsan ikinciye ameliyat olmak,hiç beni karıştırma diyor.ilkine karıştıda sanki.en olmadı iş bulucam,yapıcam bişeyler napayım..
Merak ettimde kusura bakmayın,6. ayda doktorunuz tekrardan ameliyat mı yaptı,yoksa lokal anestezi uygulayıp sadece o kemer olan kısmımı törpüledi??
Mutlu olacağından eminim canım,inşallah düzelecek burnunun bu hali!Benm revizyon ameliyatım var 26 nisan muhammet bey yapacak. .eşinin tepkisi gercekten kotu destek olması gerek saglık sonucta keyfî degil eskiyi daha fazla konusmak istemiyrm psikoloji cok önemli mutlu olucam buna inanyrm