bir anormallik göremedim yandan foto varsa belki daha belli olabilirmi ?
bir anormallik göremedim yandan foto varsa belki daha belli olabilirmi ?
bende amirali beye yeni ameliyat oldum 20 gün oldu şu an sadece biraz şişlik var bakalım nasıl olacak bekliyorumNasıl goremedın burun sırtına bak cokmus cok oyuk aynı Dr bir cok arkadasimida bu hale getirdi birinin yamuk birinin sırtı cokuntu daha neler neler sans deyip gitmeyin sakın ..cok pişmanım muhammet dilber e olmadigima nisan ssonu revızyon oucam
Bnmde 3 ay iyi gornyr du bu kadar harabe degildiaamaşişler indikce bu hale geldi ..bberbat oldu gecen hhastaneye gittğmzde hicdsorumluluk almadılar bilehatta kkızınteki vardı bak bu amir sAliye olma dedigimhalde oldu bbnm ki olur dedi saka gıbı
Burnunuzdaki kemer gibi çıkıntıya kaçıncı ayda müdahale etmişti doktor acaba??
İsmi duyulmuş 3,4 tane doktor var burada evet;emre ilhan,abdulkadir göksel,barış çakır,muhammet dilber..Bilmiyorum ne desem boş..ama ismi duyulmams dr sakın gitme biraz fazla ver bizim gibi olma
al benden de o kadar keşke bende çok daha iyi bi doktora yaprtırsaydım diyorumİsmi duyulmuş 3,4 tane doktor var burada evet;emre ilhan,abdulkadir göksel,barış çakır,muhammet dilber..
bizim verdiğimiz ücretlerin 2,3 katı maliyetle yapıyolarmış operasyonları.
Ama sonuçlarda gün gibi ortada.ben 1,2 haftalık fotoğrafları görünce bile şaşırıyorum.ne kemik çıkıntısından şikayet eden var ne başka bir şey.
keşke bende paramın üstüne kredi çekseydim....
Üzülme kardeşal benden de o kadar keşke bende çok daha iyi bi doktora yaprtırsaydım diyorum
vallahı aynen benimde ben para topluyorum zaten bu burundan bişey çıkmayacağı belli inş bi sorun çıkmaz peki revizyon için en iyi doktor?Üzülme kardeşgider bi cami önüne mendil açarız,1 aya toplarız revizyon parasını
Bilseydim gerçekten eşimle konuşur birazınıda kredi çekerdim üstüne,çünkü gerçekten görüntü sinirimi,psikolojimi bozuyo.
Yine adı geçen doktorlar canım;en çok emre ilhan'ı tercih etmişler,bir de abdülkadir göksel.bir arkadaşınkini a. göksel yapmış;burnu şiş olduğu halde çok güzel,kavis olayı o doktorun yaptığı bitiriyo beni,bayılıyorum.benimki ona göre şişler daha inik,ama hala yük gemisi gibi.o kadar doğalki(!) gerçekten estetik olduğu hiç anlaşılmıyo.vallahı aynen benimde ben para topluyorum zaten bu burundan bişey çıkmayacağı belli inş bi sorun çıkmaz peki revizyon için en iyi doktor?
Ya emre ilhanın burunları güzel ama kütük gibi yaf beğenmiyorum o kadar ha işini düzgün yapıyordur elbet valla canım ilk baştan maliyeti düşünmemeyi şuan da revizyon düşünüyor olmazdıkYine adı geçen doktorlar canım;en çok emre ilhan'ı tercih etmişler,bir de abdülkadir göksel.bir arkadaşınkini a. göksel yapmış;burnu şiş olduğu halde çok güzel,kavis olayı o doktorun yaptığı bitiriyo beni,bayılıyorum.benimki ona göre şişler daha inik,ama hala yük gemisi gibi.o kadar doğalki(!) gerçekten estetik olduğu hiç anlaşılmıyo.
Fiyatlarda revizyon için 10000-12000 civarı yazmışlar forumda.ağlamak istiyorum...