Bogaziçi tıp merkezi resimli

meri7wbha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2012
232
41
Yaklasik 2 yıl once bu hastanede amir ali nevai Dr ameliyat oldum. .aldım cıktıgı an farkettim ki kemer kısmında tumsek vardı ne kadar masajla gececek diye oyalasada gecmedi ufak bir işlemle gelecegini soyledi ama hiç birsey degismedi suan berbat durumda cokuntu kemer kısmı cok oyuk nefes problemi daha neler neler ne hastane ne Dr sorum Lulu almyr 3 hafta once hastaneye gıttım hasta eksprizi ni almak için saatlerce beklettiler sonunda sadece kulak burun bogaznkını verdiler Dr ki halen ortada yok faturamıda vermediler maliyee sikayet edicem bu yaptıkları yanına kar kalmayacak

Geçmiş olsun Ben kimseye güvenemediğim için ameliyat olmamaya devam ediyorum. Sağlık bakanlığına da şikayet etmen gerekmiyor mu? Umarım sorunun giderilir.

bir anormallik göremedim yandan foto varsa belki daha belli olabilirmi ?

Nasıl goremedın burun sırtına bak cokmus cok oyuk aynı Dr bir cok arkadasimida bu hale getirdi birinin yamuk birinin sırtı cokuntu daha neler neler sans deyip gitmeyin sakın ..cok pişmanım muhammet dilber e olmadigima nisan ssonu revızyon oucam

bende amirali beye yeni ameliyat oldum 20 gün oldu şu an sadece biraz şişlik var bakalım nasıl olacak bekliyorum

Bnmde 3 ay iyi gornyr du bu kadar harabe degildiaamaşişler indikce bu hale geldi ..bberbat oldu gecen hhastaneye gittğmzde hicdsorumluluk almadılar bilehatta kkızınteki vardı bak bu amir sAliye olma dedigimhalde oldu bbnm ki olur dedi saka gıbı

korktum şimdi sna çok geçmiş olsun inşallah bende öyle bir sorun olmaz zaten 20 senedir korkudan olmuyordum pişman olmam inşallh

Inşallah olmaz ama bilemyrm benim bildigim suan canlı gordugum 6 kişi var berbat durumda arastrsak cok cıkar cunku giden pişman

Bilmiyorum ne desem boş..ama ismi duyulmams dr sakın gitme biraz fazla ver bizim gibi olma

Bilmiyorum ne desem boş..ama ismi duyulmams dr sakın gitme biraz fazla ver bizim gibi olma
İsmi duyulmuş 3,4 tane doktor var burada evet;emre ilhan,abdulkadir göksel,barış çakır,muhammet dilber..
bizim verdiğimiz ücretlerin 2,3 katı maliyetle yapıyolarmış operasyonları.
Ama sonuçlarda gün gibi ortada.ben 1,2 haftalık fotoğrafları görünce bile şaşırıyorum.ne kemik çıkıntısından şikayet eden var ne başka bir şey.
keşke bende paramın üstüne kredi çekseydim....

al benden de o kadar keşke bende çok daha iyi bi doktora yaprtırsaydım diyorum

al benden de o kadar keşke bende çok daha iyi bi doktora yaprtırsaydım diyorum
Üzülme kardeş gider bi cami önüne mendil açarız,1 aya toplarız revizyon parasını
Bilseydim gerçekten eşimle konuşur birazınıda kredi çekerdim üstüne,çünkü gerçekten görüntü sinirimi,psikolojimi bozuyo.

vallahı aynen benimde ben para topluyorum zaten bu burundan bişey çıkmayacağı belli inş bi sorun çıkmaz peki revizyon için en iyi doktor?

vallahı aynen benimde ben para topluyorum zaten bu burundan bişey çıkmayacağı belli inş bi sorun çıkmaz peki revizyon için en iyi doktor?
Yine adı geçen doktorlar canım;en çok emre ilhan'ı tercih etmişler,bir de abdülkadir göksel.bir arkadaşınkini a. göksel yapmış;burnu şiş olduğu halde çok güzel,kavis olayı o doktorun yaptığı bitiriyo beni,bayılıyorum.benimki ona göre şişler daha inik,ama hala yük gemisi gibi.o kadar doğalki(!) gerçekten estetik olduğu hiç anlaşılmıyo.
Fiyatlarda revizyon için 10000-12000 civarı yazmışlar forumda.ağlamak istiyorum...

Ya emre ilhanın burunları güzel ama kütük gibi yaf beğenmiyorum o kadar ha işini düzgün yapıyordur elbet valla canım ilk baştan maliyeti düşünmemeyi şuan da revizyon düşünüyor olmazdık yani gerçi daha çok erken ama ilk aylardan bu sorunlar çıktıysa sonrasını düşünemiyorum (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…