Canım,tekrarı ameliyat düşünüyorsun? Hayırdır :44:Merhaba arkadaşlar bogaziçi tip merkezinde meme büyütme ameliyatı olanlar varmı varsa hangi doktora oldunuz bilgilerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler
Canım,tekrarı ameliyat düşünüyorsun? Hayırdır :44:
Canım,tekrarı ameliyat düşünüyorsun? Hayırdır :44:
Hemen bakıyorum canımMerhaba canım resimlerine bakttım harikalar çok güzelsin memişlerin muhteşem cnm ben resim koydum bi bakarmısın rica etsem
Canım,lütfen Özelden ve fotoğrafında anlattığım şekilde albümünün ayarlarına girip albümünü özel yaparmısın..Lütfen biraz acil...
Canım Bogaziçitip da amelyat oldum d.r amirali bey doktorum amelyattan önce bana güven verdi guvendim kafamı karıştıran sorular var 31.01.2014 amelyat oldum bir hafta sonra kontrole gel dedi gittim bandajları çıkardı tamam dedi yurtdışına gidyormuş acelesi vardı haftaya gel dedi yaralarıma bakmadı pansuman yapılmadı kapıdan girmemle çıkmam bir oldu şu anki görüntü çok kötü ne dedigim gibi uç kısmı sarkık duruyor şişler gidince dahada sarkacak gibime geliyor
Canım benim,özür dileme..Olabilir böyle hatalar,bazen dikkat edemiyoruz bazı ayarlara..Ben fotoğraf nasıl eklenir bölümünde bu uyarıyı yapmıştım,dikkat edin demiştim ama tam okumadınmı,gözündenmi kaçtı o bölüm?Of ya cnm bitürlü ögrenemedim kullanmayı dil yabancı çözemiyorum kusura bakmayin özür dilerim
Canım benim,özür dileme..Olabilir böyle hatalar,bazen dikkat edemiyoruz bazı ayarlara..Ben fotoğraf nasıl eklenir bölümünde bu uyarıyı yapmıştım,dikkat edin demiştim ama tam okumadınmı,gözündenmi kaçtı o bölüm?
Seviyesizce yapılan yorumlara kızıyorum benGörmüşsün kadın ameliyat olmuş,bune yaa yuhh demek ne terbiyesizce birşey.. Yok iltifatmı bekliyorsunuz ne demek..Ne kadar basit bir kadının kadını aşşagılaması öyle,hazmı alıyor yahu..Kadının kadına yaptığını erkek yapmıyor bee..Sabah sabah sinirlerim bozuldu..
Özel yaptın şimdi dimi? Oldumu canım? Bulabildinmi dediğim ayarı,değiştirdinmi?
Rica ederim canımHaklısın canım evet bilgisayar dan yaptım oldu sanırım ben siteye telden giryorum telden yapamadım sana çok teşekkür ederim
Rica ederim canımTelefondan girince sitenin görüntüsü bilgisayardan girdigin gibi görünmüyorsa sayfanın en altında FULL SİTE yazan yere tıkla telefondan..O zamaan bilgisayardan nasıl görünüyorsa telefondanda öyle görünecek ve ayarları daha net güzel yapabileceksin
Ohh ne güzelArzum'cuğum bu bilgi banada çok iyi geldi teşekkürler
Rica ederim canımTelefondan girince sitenin görüntüsü bilgisayardan girdigin gibi görünmüyorsa sayfanın en altında FULL SİTE yazan yere tıkla telefondan..O zamaan bilgisayardan nasıl görünüyorsa telefondanda öyle görünecek ve ayarları daha net güzel yapabileceksin
Canım,yorum yaptımya memişlerine..Bak üstte yorumum var,fotoğrafınada yaptım burayada yazdım ayrıca..Canımın teşekkür ederim supersin cnm resimlere baktınmı yandan çok kötü gözükyor yorumlarına ihtiyacım var cuma günü kontrole gidcem doktorum dört aya kadar oturacak diyor ama içim rahat degil
Canım,yorum yaptımya memişlerine..Bak üstte yorumum var,fotoğrafınada yaptım burayada yazdım ayrıca..
İnan bana oturacak gögüslerin doktorununda dediği gibi.Hiiçç endişe etme..Bizim gögüslerimizde ameliyattan hemen sonra şimdiki hallleri gibi değildi..Ne sütyenin içine giriyordu nede çıplakken meme gibi duruyorduBende başta bir eyvah demiştim,ne yaptım ben,bunlar ne böyle diye affallamıştım ama bal..Gördüğün gibi şimdiki halleri muhteşem Seninde öyle olacak inan bana
Merhaba arkadaşlar bogaziçi tip merkezinde meme büyütme ameliyatı olanlar varmı varsa hangi doktora oldunuz bilgilerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?