- 25 Ekim 2007
- 235
- 9
- 296
merhaba,
Ben de geçen hafta cumartesi boğaziçi tıpda amirali nevaiye ameliyat oldum. Hatta senin bahsettiğin yurtdışı seyahati yüzünden 1 hafta beni bekletti- ameliyat olacağım saatte gelip bana yapamayacağını- acil yurtdışına çıkması gerektiğini söyledi. Sırf çok güvendiğim için 1 hafta daha bekledim kendisini- ordaki bir diğer doktor ismail bayrama ameliyat olmamaya karar vermiştim.
Neyse, aynı şikayetleri bende yaşıyorum. Bugün bandajları almaya gittim, 3 dakkika ya kaldım ya kalmadım odasında. Bandajlar kalktığında şok oldum çünkü çok büyük geldiler bana ve de şekilsiz. Ben bu kadar büyük olmasını istememiştim. Özellikle üstten çok aşırı dolgun - ve yüzeyi geniş bir protez kullanmış oysa aksine benim göğüs kafesim çok küçük ve kötü duruyor. Bana onlar şimdi şiş- zamanla oturacak dedi ama açıkçası hiç tatmin olmadım. Şimdi baktıkça gözlerim doluyor ve çok pişmanlık duyyorum hatta çıkartsammı diye düşünüyorum.
ameliyat olalı çok olmadı sanırım. canım ama çok erken daha. henüz çok fazla ödem vardır. ve ödemler 1 ayda anca geçiyor. bende aynı yerde ismail beye ameliyat oldum. benim bir hafta oldu. ödemlerimde azalma var ama hala şişler. benim eşim dr üstelik. bir gariplik olsa kendisi ismail beye belirtirdi bunu. 6 ay sonrasına kadar şekil almaya doğallaşmaya başlıcaklar. en az 6 ay beklemen gerekir tam sonucunu görmek için.