Merhaba arkadaşlar bogaziçi tip merkezinde meme büyütme ameliyatı olanlar varmı varsa hangi doktora oldunuz bilgilerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bogaziçi tip de meme amelyatı olan arkadaşlar
- Konu Sahibi meryem76
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Canım,tekrarı ameliyat düşünüyorsun? Hayırdır :44:Merhaba arkadaşlar bogaziçi tip merkezinde meme büyütme ameliyatı olanlar varmı varsa hangi doktora oldunuz bilgilerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler
Canım,tekrarı ameliyat düşünüyorsun? Hayırdır :44:
Canım Bogaziçitip da amelyat oldum d.r amirali bey doktorum amelyattan önce bana güven verdi guvendim kafamı karıştıran sorular var 31.01.2014 amelyat oldum bir hafta sonra kontrole gel dedi gittim bandajları çıkardı tamam dedi yurtdışına gidyormuş acelesi vardı haftaya gel dedi yaralarıma bakmadı pansuman yapılmadı kapıdan girmemle çıkmam bir oldu şu anki görüntü çok kötü ne dedigim gibi uç kısmı sarkık duruyor şişler gidince dahada sarkacak gibime geliyor
Canım,tekrarı ameliyat düşünüyorsun? Hayırdır :44:
Merhaba canım resimlerine bakttım harikalar çok güzelsin memişlerin muhteşem cnm ben resim koydum bi bakarmısın rica etsem
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Hemen bakıyorum canımMerhaba canım resimlerine bakttım harikalar çok güzelsin memişlerin muhteşem cnm ben resim koydum bi bakarmısın rica etsem
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Canım,lütfen Özelden ve fotoğrafında anlattığım şekilde albümünün ayarlarına girip albümünü özel yaparmısın..Lütfen biraz acil...
Of ya cnm bitürlü ögrenemedim kullanmayı dil yabancı çözemiyorum kusura bakmayin özür dilerim
- 2 Ocak 2011
- 3.622
- 151
- 163
Canım Bogaziçitip da amelyat oldum d.r amirali bey doktorum amelyattan önce bana güven verdi guvendim kafamı karıştıran sorular var 31.01.2014 amelyat oldum bir hafta sonra kontrole gel dedi gittim bandajları çıkardı tamam dedi yurtdışına gidyormuş acelesi vardı haftaya gel dedi yaralarıma bakmadı pansuman yapılmadı kapıdan girmemle çıkmam bir oldu şu anki görüntü çok kötü ne dedigim gibi uç kısmı sarkık duruyor şişler gidince dahada sarkacak gibime geliyor
Canım ya hemen karamsar olma henüz oturmamıştır zamanla düzelir sıkma kendini haftaya tekrar kontrolün varmış doktora kafana takılan herşeyi sor
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Canım benim,özür dileme..Olabilir böyle hatalar,bazen dikkat edemiyoruz bazı ayarlara..Ben fotoğraf nasıl eklenir bölümünde bu uyarıyı yapmıştım,dikkat edin demiştim ama tam okumadınmı,gözündenmi kaçtı o bölüm?Of ya cnm bitürlü ögrenemedim kullanmayı dil yabancı çözemiyorum kusura bakmayin özür dilerim
Seviyesizce yapılan yorumlara kızıyorum ben Görmüşsün kadın ameliyat olmuş,bune yaa yuhh demek ne terbiyesizce birşey.. Yok iltifatmı bekliyorsunuz ne demek..Ne kadar basit bir kadının kadını aşşagılaması öyle,hazmı alıyor yahu..Kadının kadına yaptığını erkek yapmıyor bee..Sabah sabah sinirlerim bozuldu..
Özel yaptın şimdi dimi? Oldumu canım? Bulabildinmi dediğim ayarı,değiştirdinmi?
Canım benim,özür dileme..Olabilir böyle hatalar,bazen dikkat edemiyoruz bazı ayarlara..Ben fotoğraf nasıl eklenir bölümünde bu uyarıyı yapmıştım,dikkat edin demiştim ama tam okumadınmı,gözündenmi kaçtı o bölüm?
Seviyesizce yapılan yorumlara kızıyorum ben Görmüşsün kadın ameliyat olmuş,bune yaa yuhh demek ne terbiyesizce birşey.. Yok iltifatmı bekliyorsunuz ne demek..Ne kadar basit bir kadının kadını aşşagılaması öyle,hazmı alıyor yahu..Kadının kadına yaptığını erkek yapmıyor bee..Sabah sabah sinirlerim bozuldu..
Özel yaptın şimdi dimi? Oldumu canım? Bulabildinmi dediğim ayarı,değiştirdinmi?
Haklısın canım evet bilgisayar dan yaptım oldu sanırım ben siteye telden giryorum telden yapamadım sana çok teşekkür ederim
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Rica ederim canım Telefondan girince sitenin görüntüsü bilgisayardan girdigin gibi görünmüyorsa sayfanın en altında FULL SİTE yazan yere tıkla telefondan..O zamaan bilgisayardan nasıl görünüyorsa telefondanda öyle görünecek ve ayarları daha net güzel yapabileceksinHaklısın canım evet bilgisayar dan yaptım oldu sanırım ben siteye telden giryorum telden yapamadım sana çok teşekkür ederim
- 2 Ocak 2011
- 3.622
- 151
- 163
Rica ederim canım Telefondan girince sitenin görüntüsü bilgisayardan girdigin gibi görünmüyorsa sayfanın en altında FULL SİTE yazan yere tıkla telefondan..O zamaan bilgisayardan nasıl görünüyorsa telefondanda öyle görünecek ve ayarları daha net güzel yapabileceksin
Arzum'cuğum bu bilgi banada çok iyi geldi teşekkürler
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Fotoğrafına yorumumu yazdım,düşüncelerimi belirttim..Burayada kopyalamak istiyorum yorumumu
Canım,şimdi görüntünün yorumunu yapayım...
Cildin çok hassasmışki bu kadar morarmış..Bu geçecek tabi zamanla.Önce yeşerecekler sonra normal ten rengine gelecek onda sıkıntı yok.. Henüz ameliyatın yeni olduğu için protezler yukarıda duruyor.Zamanla protezler aşşagıya doğru inecek,alt kısım daha dolğun görünecek üstteki o şişlik ödemlerde geçtikçe azalacak..Yukarıdan aşşagıya doğru daha hoş bir kıvrım olacak.. Meme dokun varmış,bunu fotoğrafa bakınca bile anlayabiliyorum..Aslında kas üstü yöntemide olurmuş ama neyse kas altı olmuş daha garantili bir yöntem Kas altı yönteminde ilk başlarda şekilsizlik fazla olur,sende olan durumda bu şu anda.Zamanla bu şekilsizlik gidecek zamana ihtiyacın var..Meme dokusu ayrı,protez ayrı yerde duruyor ama gerginlik gidince,gögüs formuna gelmeye başlayınca bu gidecek bence.Her ikisi aynı kıvama ve görüntüye gelecek.. Göğüs büyüklügü iyi,fazla büyük olmamış yok öyle bir durum.. Bundan ufagı olmazdı,şu an şekilsizlikten protez kendine yer bulamadığından,daha oturmadıgından böyle duruyor.Fotoğraflardada zaten daha büyük görünüyor gögüsler,bunun bilincinde oldugum için normal görüntünün nasıl oldugunu anlayabiliyorum...
Canım..Sabırlı olmalısın.Senin ihtiyacın olan şey sadece sabırla beklemek..İnan bana yaza kadar harika gögüslerin olacak..Doktoruna düzenli kontrollerine git,ne diyorsa ne öneriyorsa onu yap..Bizlerde buradayız Allahın izni ile,sana yardımcı destek oluruz zaten Öpüyorum kocaman,sağlıklı günler diliyorum tatlım
Canım,şimdi görüntünün yorumunu yapayım...
Cildin çok hassasmışki bu kadar morarmış..Bu geçecek tabi zamanla.Önce yeşerecekler sonra normal ten rengine gelecek onda sıkıntı yok.. Henüz ameliyatın yeni olduğu için protezler yukarıda duruyor.Zamanla protezler aşşagıya doğru inecek,alt kısım daha dolğun görünecek üstteki o şişlik ödemlerde geçtikçe azalacak..Yukarıdan aşşagıya doğru daha hoş bir kıvrım olacak.. Meme dokun varmış,bunu fotoğrafa bakınca bile anlayabiliyorum..Aslında kas üstü yöntemide olurmuş ama neyse kas altı olmuş daha garantili bir yöntem Kas altı yönteminde ilk başlarda şekilsizlik fazla olur,sende olan durumda bu şu anda.Zamanla bu şekilsizlik gidecek zamana ihtiyacın var..Meme dokusu ayrı,protez ayrı yerde duruyor ama gerginlik gidince,gögüs formuna gelmeye başlayınca bu gidecek bence.Her ikisi aynı kıvama ve görüntüye gelecek.. Göğüs büyüklügü iyi,fazla büyük olmamış yok öyle bir durum.. Bundan ufagı olmazdı,şu an şekilsizlikten protez kendine yer bulamadığından,daha oturmadıgından böyle duruyor.Fotoğraflardada zaten daha büyük görünüyor gögüsler,bunun bilincinde oldugum için normal görüntünün nasıl oldugunu anlayabiliyorum...
Canım..Sabırlı olmalısın.Senin ihtiyacın olan şey sadece sabırla beklemek..İnan bana yaza kadar harika gögüslerin olacak..Doktoruna düzenli kontrollerine git,ne diyorsa ne öneriyorsa onu yap..Bizlerde buradayız Allahın izni ile,sana yardımcı destek oluruz zaten Öpüyorum kocaman,sağlıklı günler diliyorum tatlım
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Ohh ne güzel Hadi, keyifli forumlar herkeseArzum'cuğum bu bilgi banada çok iyi geldi teşekkürler
Rica ederim canım Telefondan girince sitenin görüntüsü bilgisayardan girdigin gibi görünmüyorsa sayfanın en altında FULL SİTE yazan yere tıkla telefondan..O zamaan bilgisayardan nasıl görünüyorsa telefondanda öyle görünecek ve ayarları daha net güzel yapabileceksin
araya gimiş gibi oluyorum ama işte bende bu yüzden yükliyemiyordum resimleri :)) bilgisayardaki gibi ekran çıkmıyordu telde .sonra kurcalarken bişey yapmışım.aynı bilgisayar ekranı gibi çıkmaya başladı :)))
Canımın teşekkür ederim supersin cnm resimlere baktınmı yandan çok kötü gözükyor yorumlarına ihtiyacım var cuma günü kontrole gidcem doktorum dört aya kadar oturacak diyor ama içim rahat degil
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Canım,yorum yaptımya memişlerine..Bak üstte yorumum var,fotoğrafınada yaptım burayada yazdım ayrıca..Canımın teşekkür ederim supersin cnm resimlere baktınmı yandan çok kötü gözükyor yorumlarına ihtiyacım var cuma günü kontrole gidcem doktorum dört aya kadar oturacak diyor ama içim rahat degil
İnan bana oturacak gögüslerin doktorununda dediği gibi.Hiiçç endişe etme..Bizim gögüslerimizde ameliyattan hemen sonra şimdiki hallleri gibi değildi..Ne sütyenin içine giriyordu nede çıplakken meme gibi duruyordu Bende başta bir eyvah demiştim,ne yaptım ben,bunlar ne böyle diye affallamıştım ama bal..Gördüğün gibi şimdiki halleri muhteşem Seninde öyle olacak inan bana
Canım,yorum yaptımya memişlerine..Bak üstte yorumum var,fotoğrafınada yaptım burayada yazdım ayrıca..
İnan bana oturacak gögüslerin doktorununda dediği gibi.Hiiçç endişe etme..Bizim gögüslerimizde ameliyattan hemen sonra şimdiki hallleri gibi değildi..Ne sütyenin içine giriyordu nede çıplakken meme gibi duruyordu Bende başta bir eyvah demiştim,ne yaptım ben,bunlar ne böyle diye affallamıştım ama bal..Gördüğün gibi şimdiki halleri muhteşem Seninde öyle olacak inan bana
Canım benim iyi ki varsın nekadar teşekkür etsem az insan kendini çaresiz hissediyor ben bu zamana kadar kendimi bu kadar bilgisiz çaresiz hissetmemiştim sayende iyiyim insanın her zaman böyle bir arkadaşa ihtiyacı var teşekkür ederim cansın
Merhaba arkadaşlar bogaziçi tip merkezinde meme büyütme ameliyatı olanlar varmı varsa hangi doktora oldunuz bilgilerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler
merhaba,
Ben de geçen hafta cumartesi boğaziçi tıpda amirali nevaiye ameliyat oldum. Hatta senin bahsettiğin yurtdışı seyahati yüzünden 1 hafta beni bekletti- ameliyat olacağım saatte gelip bana yapamayacağını- acil yurtdışına çıkması gerektiğini söyledi. Sırf çok güvendiğim için 1 hafta daha bekledim kendisini- ordaki bir diğer doktor ismail bayrama ameliyat olmamaya karar vermiştim.
Neyse, aynı şikayetleri bende yaşıyorum. Bugün bandajları almaya gittim, 3 dakkika ya kaldım ya kalmadım odasında. Bandajlar kalktığında şok oldum çünkü çok büyük geldiler bana ve de şekilsiz. Ben bu kadar büyük olmasını istememiştim. Özellikle üstten çok aşırı dolgun - ve yüzeyi geniş bir protez kullanmış oysa aksine benim göğüs kafesim çok küçük ve kötü duruyor. Bana onlar şimdi şiş- zamanla oturacak dedi ama açıkçası hiç tatmin olmadım. Şimdi baktıkça gözlerim doluyor ve çok pişmanlık duyyorum hatta çıkartsammı diye düşünüyorum.