Boğaziçi Köprüsü'nde bombalı araç paniği!

tantanis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2015
7.195
9.105
118
http://m.radikal.com.tr/turkiye/bogazici-koprusunde-bombali-arac-panigi-1529762

TÜRKİYE

Boğaziçi Köprüsü'nde bombalı araç paniği!

15/03/2016
İstanbul Boğaziçi Köprüsü'nün Avrupa yakası Ortaköy çıkışında bombalı araç şüphesiyle bir aracı durduran polis alarma geçti. Köprü trafiğe kapatıldı.
RADİKAL -
İstanbul polisi öğlen saatlerinde bombalı araç şüphesiyle alarma geçti. Anadolu yakasından Avrupa yakasına geçen lüks bir otomobil, köprü çıkışının Ortaköy Viyadüğü üzerinde dörtlülerini yakarak park etti. Motoru çalışan araçtan inen bir kişi, başka bir araca binerek olay yerinden uzaklaştı. Boğaziçi Köprüsü her iki yönde de kapatıldı. Bomba imha uzmanları çalışma yaparken bir patlama sesi duyuldu. Polisin köprüdeki incelemesi sürüyor.(DHA)

Altunizade metrobüste de bomba olduğu söyleniyor. Daha bu sabah oradaydım ben ya, çok korkuyorum gerçekten.

Burya acik acik yazmak istemiyorum, fikir olur pkkya.
Ama kopruler cok cok iyi korunmali.
Cok cok iyi.

Köprü trafiğe açılmış.

Yani bomba var miymis yokmuymus? Allah'im sen koru resmen kabus görüp duruyorum su bombalar yüzünden

Yani bomba var miymis yokmuymus? Allah'im sen koru resmen kabus görüp duruyorum su bombalar yüzünden
Sanirim yokmuş şimdi arkadaşımın söylediğine göre aracın yakıtı bitmiş o yüzden bırakmışlar orada. Dalga mı geçiyorlar anlamadım ben.

Sanirim yokmuş şimdi arkadaşımın söylediğine göre aracın yakıtı bitmiş o yüzden bırakmışlar orada. Dalga mı geçiyorlar anlamadım ben.
Hadi normal bir zamanda birakir gidersin de zaten ortalik karisik dedigin gibi birakilir mi ortada? Hemde trafigin en civcivli yerinde. Canimiz da sabrimiz da burnumuzda. Yapilmamali böyle seyler...

Hadi normal bir zamanda birakir gidersin de zaten ortalik karisik dedigin gibi birakilir mi ortada? Hemde trafigin en civcivli yerinde. Canimiz da sabrimiz da burnumuzda. Yapilmamali böyle seyler...
Korku ortamı oluşturmak istiyor olabilirler. Her şey olabilir sürekli felaket senaryoları geliyor aklıma.

Korku ortamı oluşturmak istiyor olabilirler. Her şey olabilir sürekli felaket senaryoları geliyor aklıma.
Gecen sene tüm Turkiye'nin elektrigi kesildiginden beri bende öyleyim. Bazen oglumu kucagima alip kosa kosa herseyden kacasim geliyor. Ruyalar ayri eziyet ya füze düşer ya ucaklar dolanir tepede... Ki Duzcedeyim küçük sakin sayilan bir yer ama psikolojim bozuldu bi kere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…