Boğaziçi Estetik Hakkında

• Konu Sahibi Konu Sahibi laam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

laam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2008
81
0
86
İstanbul
Arkadaşlar Boğaziçi Estetik Tıp Merkezi hakkında bilgisi olanlar, orada ameliyat yaptıranlar lütfen bilgilerini paylaşsınlar...

Dört gözle yanıtlarınız bekliyorum...:hulya:

Benim ameliyatım o tıp merkezinde çalışan tuğrul maral tarafından yapıldı. Sonuç benim için hüsran diğer doktorları bilmiyorum

Burnum çöktü canım ilk başlarda iyi görünüyordu ama zamanla kötüleşti.. Revizyon olcam...Benim gibi bir sürü arkadas var bu sitede iyi araştır fiyat uygun diye hemen karar verme sakın

offf gercekten mi ya... sana cok gecmis olsun... gercekten cok uzuldum...

ben bu hastanede irfan aydından randevu aldim... doktor hakkinda hic bir bilgi bulamiyorum... vazgecsemmi acaba ne yapsam bilemiyorum...

O doktoru hiç bilmiyorum canım..Seni yanlış yönlendirmek istemem o yüzden. Tıp merkezi ile ilgili sorunum yok benim ben doktor tercihini yanlış yaptığımı düşünüyorum...ameliyat olduğun hastane de önemli tabi ama doktor hata yaptıktan sonra tam teşekküllü hastanede yatsan da boş burunun güzel olmuo işte, en önemlisi doktor seçimi...Git bi görüş derim ben içine sinmezse olmazsın

Görüştüm canim adamin konusmasi kafama cok yatmisti aslinda...ama o adama ameliyat olan kimse bulamadim... adamin ilk tecrubesi ben olacagim diye korkmaya basladim :bbo:

Zor bir karar gerçekten ameliyat oldum ve çok pişmanım... Memnun olmazsan revizyon yaparız diyen doktora hakkım olmasına rağmen gidip tekrar ameliyat olmak istemiyorm çünkü güvenemiyorum korkuyorum...

Sen karar vericeksin benim gibi pişman olmamak için herseyi iyi düşün açık nokta kalmasın aklında belkide cok güzel bir burun yapar orasınıda bilemiyorum ama ben artık herkese şüphe ile yaklaşıyorum hakkında hayırlısı olsun inşallah opuyorumnanaktan

Teşekkür ederim canim bilgilerini paylaştıgın için, umarim yakin zamanda sıkıntılarından kurtulursun.

ARKADAŞLARRRRR yok mu irfan aydın'ı tanıyan??????mafoldumben
akannehir :Saruboceq: mirmirmirmir :1no2: :1shok:

Bir de aynı hastanede veli aslan varmış.. Ona ameliyat yaptıran var mı???

Ben de Tuğrul Maral'a oldum.Hoşlanmadığım yanlar var.Ama genel olarak mutluyum.Burun estetiği biraz şans diye bakıyorum ben olaya.ışyerinden arkadaşımla beraber olduk.Onun burnu mesela daha da güzel oldu.Profilimde resimlerimiz var bakabilirsin.
Veli Bey ise hiç önermem.Görüşme yaptığımız ilk kişiydi.Amcamın kızı ona ameliyat oldu ve burnu kırıp tüm kemikleri burnuna tıkmış.:S
Biraz paran varsa iyi düşün derim.

Ben de Tuğrul Maral'a oldum.Hoşlanmadığım yanlar var.Ama genel olarak mutluyum.Burun estetiği biraz şans diye bakıyorum ben olaya.İşyerinden arkadaşımla beraber olduk.Onun burnu mesela daha da güzel oldu.Profilimde resimlerimiz var bakabilirsin.
Veli Bey ise hiç önermem.Görüşme yaptığımız ilk kişiydi.Amcamın kızı ona ameliyat oldu ve burnu kırıp tüm kemikleri burnuna tıkmış.:S
Biraz paran varsa iyi düşün derim.

Ne diyorsun canim ya, sok oldum akannehir
Ben bu hastanede irfan aydin'dan randevu aldim ama kendisine ameliyat olmuş kimseyi bulamiyorum. heralde adam hayatında ilk defa bana burun ameliyatı yapacak! kafamçokkarıştı

bende tuğrul marala ameliyat oldumm bende memnun değilim..sakın diyorumm..sana ..boşuna paranı kaptırma..resimlerime bakabilirsin profilimden

Benim ameliyatım o tıp merkezinde çalışan tuğrul maral tarafından yapıldı. Sonuç benim için hüsran diğer doktorları bilmiyorum

Sanırım o doktor yok artık orada.buradan Bir arkadaşta onunla mahkemelik oldu. O da sonuçtan memnun değildi. Ama memnun olan 3-5 arkadaşta var

kafamçokkarıştı kafam çok karışık yaaa

ne yaptın doktorlar hakkında bı bılgı toplayabıldınmı canım yaa bende orayı dsunuyorumda

Kızlarrrr genelde oradan memnun kalan yok. Ben orasını kafamda eledim. Sürümden kazanıyorlar. Biraz uygun diye tercih ediliyor genelde. Ama sorun yaşayan çok var :uhm: e bu çocuk oyuncağı değil ki canım. On kere mi ameliyat olucaz yani bilmiyorumkismile

bende bogazicinde tugrul marala olucaktim bendede ne sans var ya diger doktorlar hakkinda bilgisi olan varsa lütfen paylassin arkadaslar

benm tanıdıklarımdan 3-4 kişi oldu onlar genel olarak memnunlar ama memnun olmayanlarda var biraz doktora bağlı aslında.benim bi arkadaşım ercan bey var ona oldu diğeri de irfan beye tuğrul bey artık orda çalışmıyormuş

Back
X