Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar bogazici tip merkezinde olan arkadaslar en cok tugrul beyi yazmis.ama su anda tugrul bey orada yok.peki siz simdi kimi onerirsiniz bogazicinde
ayy sürekli bakıyorum son zamanlarda gördüğüm en güzel burunlardan biri çok şeker
Bu arada kan grubumuz ayni ebruli sultan, insallah burnumuz da ayni olur :)))))
ebruli mipa gercekten cok hos sonuclar hayirli olsun :)
ebruli eylulden sonra bende ordayim benide ziyarete gel lutfen .
kizlar bogazici ameliyat olmadan tasarim yapiyo ameliyattan sonrkai halimizi gorebiliyoruz degilmi daha once yasemen hn ile gorusmustum mail atti sordum ama cevap vermedi bana bekliyorum halen .
Kızlar merhaba,
Hafta sonu Boğaziçi Tıp Merkezi'ne gittim. Veli Bey'in yaklaşımı ve açıklamaları gayet iyiydi. Nefes almamı engelleyen deviasyon olduğu için KBB cerrahı da girecekmiş. Bu yaklaşımı da çok hoştu. Ama bilgisayardan mesela ameliyattan sonraki halimle ilgili bir done göstermedi. Elimde ayna düzelteceği yerleri gösterdi. İkna oldum ama zaten kolay ikna olan bir yapım var. Sizce bu yeterli midir?
Hoşçakalın...
Kızlar merhaba,
Hafta sonu Boğaziçi Tıp Merkezi'ne gittim. Veli Bey'in yaklaşımı ve açıklamaları gayet iyiydi. Nefes almamı engelleyen deviasyon olduğu için KBB cerrahı da girecekmiş. Bu yaklaşımı da çok hoştu. Ama bilgisayardan mesela ameliyattan sonraki halimle ilgili bir done göstermedi. Elimde ayna düzelteceği yerleri gösterdi. İkna oldum ama zaten kolay ikna olan bir yapım var. Sizce bu yeterli midir?
Hoşçakalın...