Boğaziçi Estetik Hakkında

• Konu Sahibi Konu Sahibi laam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaslar bogazici tip merkezinde olan arkadaslar en cok tugrul beyi yazmis.ama su anda tugrul bey orada yok.peki siz simdi kimi onerirsiniz bogazicinde

arkadaslar bogazici tip merkezinde olan arkadaslar en cok tugrul beyi yazmis.ama su anda tugrul bey orada yok.peki siz simdi kimi onerirsiniz bogazicinde

canım Tuğrul Bey hastaneden ayrıldı. Artık Boğaziçi Estetik de çalışmıyor. ben Veli Arslan'a ameliyat oldum. Gayet memnunum. Benden sonra giden arkadaşlarda memnun kaldılar. Veli Arslan doktor önerileri bölümünden doktorun bilgilerine bakabilirsin.

sevgiler,

ayy harika olmuşsun ya inanamadım ne kadar güzel bir burun olmuş öyle canım darısı başıma inşallah benimde bigün öyle bi burnum olurrrrr

ayy sürekli bakıyorum son zamanlarda gördüğüm en güzel burunlardan biri çok şeker

ayy sürekli bakıyorum son zamanlarda gördüğüm en güzel burunlardan biri çok şeker

AskAsk çok teşekkür ederim tatlım. Birkaç gün içinde daha düzgün fotolar koyacağım. Makinemde sorun vardı çekemedim çünkü:(

Ebruli sultan hic guzel olmamiiiiiis :dilcikar: Saka beeee harika olmus mukemmel otesi ya begenmek az kalir bayildim !! Insallah benimki de boyle olur cunku Veli Aslan galiba son kararim.. Canim hayirli gunlerde kullan ne guzel ustunden buyuk bir yuk kalkti cok ama cok ama coooook yakismis nem'in ve senin burnundan baska burun tanimam a.s

Bu arada kan grubumuz ayni ebruli sultan, insallah burnumuz da ayni olur :)))))

tatlım karar verdiğinde bana haber ver yanına geleyim. Dün buradan giden bir arkadaş oldu ziyaretine gittim. Hem de tanışmış olduk. Benim burnumu görünceçok rahatladı ameliyattan sonra. Özelden mesaj atarsın bana.

görüşürüz tatlım

ebruli mipa gercekten cok hos sonuclar hayirli olsun :)
ebruli eylulden sonra bende ordayim benide ziyarete gel lutfen .
kizlar bogazici ameliyat olmadan tasarim yapiyo ameliyattan sonrkai halimizi gorebiliyoruz degilmi daha once yasemen hn ile gorusmustum mail atti sordum ama cevap vermedi bana bekliyorum halen .

ebruli mipa gercekten cok hos sonuclar hayirli olsun :)
ebruli eylulden sonra bende ordayim benide ziyarete gel lutfen .
kizlar bogazici ameliyat olmadan tasarim yapiyo ameliyattan sonrkai halimizi gorebiliyoruz degilmi daha once yasemen hn ile gorusmustum mail atti sordum ama cevap vermedi bana bekliyorum halen .

hayır canım böyle bir hizmetleri yok. gelince elbette gelirim:)

Ebruli Sultan , ne kadar guzel olmus yaaa insallah benimki de boyle olur. Ebrununki gibi yapin dicem Veli Bey'e :))))))

Kızlar merhaba,
Hafta sonu Boğaziçi Tıp Merkezi'ne gittim. Veli Bey'in yaklaşımı ve açıklamaları gayet iyiydi. Nefes almamı engelleyen deviasyon olduğu için KBB cerrahı da girecekmiş. Bu yaklaşımı da çok hoştu. Ama bilgisayardan mesela ameliyattan sonraki halimle ilgili bir done göstermedi. Elimde ayna düzelteceği yerleri gösterdi. ıkna oldum ama zaten kolay ikna olan bir yapım var. Sizce bu yeterli midir?
Hoşçakalın...

Kızlar merhaba,
Hafta sonu Boğaziçi Tıp Merkezi'ne gittim. Veli Bey'in yaklaşımı ve açıklamaları gayet iyiydi. Nefes almamı engelleyen deviasyon olduğu için KBB cerrahı da girecekmiş. Bu yaklaşımı da çok hoştu. Ama bilgisayardan mesela ameliyattan sonraki halimle ilgili bir done göstermedi. Elimde ayna düzelteceği yerleri gösterdi. İkna oldum ama zaten kolay ikna olan bir yapım var. Sizce bu yeterli midir?
Hoşçakalın...

canım ben bahsettiğin operasyonun aynısını oldum. Yani Estetik müdahaleyi Veli Bey Deviasyon sorunum için de Yavuz Bey ile. Çok da başarılı geçti operasyonum. Ben Veli Bey'den görüntüm için memnun kaldım ama en önemlisi çok rahat nefes alıyorum. Yavuz Bey tecrübeli bir hekim. bende sadece ayna ile görmüştüm:)

Kızlar merhaba,
Hafta sonu Boğaziçi Tıp Merkezi'ne gittim. Veli Bey'in yaklaşımı ve açıklamaları gayet iyiydi. Nefes almamı engelleyen deviasyon olduğu için KBB cerrahı da girecekmiş. Bu yaklaşımı da çok hoştu. Ama bilgisayardan mesela ameliyattan sonraki halimle ilgili bir done göstermedi. Elimde ayna düzelteceği yerleri gösterdi. İkna oldum ama zaten kolay ikna olan bir yapım var. Sizce bu yeterli midir?
Hoşçakalın...

canim evet bende aynen bunu sormustum ama boyle bir hizletleri yokmus ben emre beyle gorusmustum bana yapip gonderdi ameliyattan sonraki resmi ama bogazicinde boyle bir uygulama yokmus :(

yani mesaja cevap bile vermediler acikcasi kizlar sadullah bey tasarim yapiyormu daha onceden az cok neye benzicegini gorebiliyormuyuz ?

Back
X