- 14 Şubat 2012
- 6.206
- 8.820
- Konu Sahibi AngelicaPickles
Daha sonuçlar yeni açıklandı ama ben birsüredir bunu düşünüp duruyorum. İstanbul uluslararası'nı önü açık bir bölüm olarak görmediğim, birazda fakültemin plansız ve kaoslu halinden -akademik ve yönetim anlamda, öğrenci olayları değil kastettiğim- nefret ettiğim için, dönem ortasında en kötü ailemin yşadığı şehirde okulöncesi, sınıf öğretmenliği vs okurum en iyi pdr/psikoloji kazanırım diye düşünerek bıraktım. Kaydımı sildirmedim hala devam etme hakkım var. Lys sonuçlarım çok parlak gelmedi sadece tmden girmiştim tm puan türlerinde sıralamam 50.000-70000 bandında. Ygs sıralamam 15.000-25.000 bandında tm-ts puan türlerinde. Bir terslik olmazsa Ygs puanıyla boğaziçiokul öncesine girebiliyormuş gibi gözüküyorum. Boğaziçi okul öncesinde pdr ile çap yapma imkanım var. Elbetteki her okulun çap imkanı var ancak boğaziçinin çap programları şimdiden 4 yıllık ders programları yapılmış derli toplu programlar. Bir de okul öncesi çok zor bir bölüm olmadığı önceki bölümümden ingilizceye ve ingilizce araştırmaya aşina olduğum için gerekli not ortalamasını tutturmam zor olmaz diye düşünüyorum. Yine benim açımdan bir + özelliği yaz okulu ve yaz okullarında üstten veya alttan ders alma imkanım olması sebebiyle çap olayına girmezsem max. 3 yılda okulu bitirebiliyor olmam - istanbul siyasalda böyle bir uygulama yok- Böyle bakınca anaokulu öğretmenliği çok daha mantıklı geliyor, ancak biryandan da hata mı yapıyorum, eski bölümümde mi kalmalıyım diye düşünüyorum. Sizce o.öncesi mantıklı bir tercih mi yoksa bölümümde mi kalmalıyım? Ya da alternatif önerileriniz varsa onlara da açığım.
Not: Biraz karışık yazmış olabilirim, kafam çok karışık çünkü.
Not 2: konumun taşınmamasını rica ediyorum. Bahsettiğim bölüm mezunlarının iş deneyimleri ile ilgili bilgiye ihtiyacım var, bunu da üniversiteler bölümünde bulamam.
Not: Biraz karışık yazmış olabilirim, kafam çok karışık çünkü.
Not 2: konumun taşınmamasını rica ediyorum. Bahsettiğim bölüm mezunlarının iş deneyimleri ile ilgili bilgiye ihtiyacım var, bunu da üniversiteler bölümünde bulamam.