• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boğazda yumru kulak çınlaması reflü

fahriye332

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2016
77
31
18
34
mrb arkadaşlar 10 gün önce çok stresli bir günümde ve acılı bir yemekten sonra bogazimda kasılma yumru hissi oldu midemde baskı yukari dogru gaz çıkar gibi bir his ve kulakta tiz bir ses oluştu refluden şüpheleniyorum doktora gideceğim ama korktuğum konu su cinlamanin gitmemesi boğaz ve mide reflüsü olanları kulak cinlamasi olurmu bilgisi olan yazarsa sevinirim

mrb arkadaşlar 10 gün önce çok stresli bir günümde ve acılı bir yemekten sonra bogazimda kasılma yumru hissi oldu midemde baskı yukari dogru gaz çıkar gibi bir his ve kulakta tiz bir ses oluştu refluden şüpheleniyorum doktora gideceğim ama korktuğum konu su cinlamanin gitmemesi boğaz ve mide reflüsü olanları kulak cinlamasi olurmu bilgisi olan yazarsa sevinirim
Merhaba bogazinizdaki sorun gectimi aynılarını yaşıyorum cvp verirseniz sevinirim

Aynı sorunları ben yıllarca yaşıyorum. Yıllardır tabı konamadı sürekli farenjit dendi. Son gittiğim doktor boğaz reflüsü tanısı koydu lansora başladım ama şuan bi gelişme yok aynı sorunları yaşıyorum

Back