Merhaba arkadaşlar size boğazda oluşan geçmeyen gıcık hakkında danışmak istiyorum. Neredeyse bir senedir bu problemle yaşıyorum. Bir keresinde hastalandım soğuk algınlığı boğaz ağrısı beraberinde oluştu o zamandan beridir gitmiyor. Hayır yapmıcam psikolojik herhalde diyorum ama sanki boğazımda bişey oluşuyor temizliyorum 2 dk sonra tekrar aynı. Yaşamamımı o kadar olumsuz etkiliyor ki yanımdaki insanları da rahatsız ettiğimi düşünüyorum artık. 2 farklı branşta doktora da gittim. KBB ye gittim ilk, baktı antibiyotik verdi tekrar kontrol etti boğazın temiz kbb lik durum yok dedi alerjiye git bir de dedi. Oraya da gittim test yaptı tahliller vs. Alerjik yapım varmış, o da birkaç ilaç verdi. Hap, burun spreyi ve astım ilacı gibi olan ağızdan çekmeli ondan kullandım ama yok bana mısın demiyor ilkten bi fayda eder gibi oluyor ama sonra yine aynı. Reflü olabilir mi acaba gaviscon denesem mi acaba ? Kafama göre hastaneye gitmekten de yoruldum. Başına böyle bişey gelen var mı? Önerebileceğiniz birkisel bir çözüm de olabilir ya da bi boğaz spreyi. Şu durumdan artık kurtulmak istiyorum