• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boğaz kuruluğu

En sevdigim mavi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2018
926
659
53
Gebelikte bogaz kuruluğu oluyor mu hanimlar? Geçen ay kimyasal yaşadım,korumadım bu ayda. Daha 8 gün var regljme. Göğüs ağrımda var,korkuyorum yine kimyasal olup düşecek diye. Bu adet öncesi başlayan göğüs ağrısından nefret ediyorum. Birde 3 gündür uyku bastırıyor bazen. Uzun zamandır böyle bir durumum da yoktu.. sizce azda olsa ümit var mı? Başka degisik bi durumum yok 1🙄🤔

Benim boğaz kuruluğu değilde dilim damağım kuruyup çok su içiyordum hoş hala daha öyle oluyor.
Gece uyuyamayip sebepsiz yere sabahlari 12 1den once kalkamıyordum zorla kazıyordum kendimi yataktan, Üstelik uykuyu düşkün olmayan biriyim.
Birde ellerim çok şişmişti ama hamile olacağım aklıma gelmiyordu olması zor diye belirtileti hamile kaldıktan sonra anladım 😊
Stres yapma belirti arama arkadaşım, olacağı varsa da olmuyor gebelik maalesef.
Inşallah bebeğin seninledir.🤲🏼🤲🏼

Çokk teşekkür ediyorum canım, vallahi belirti aramıyorum. Canım çok yandı bu belirtilerden. Ama bu yaşadığım o kadar bariz ki, acaba dedim. Sende sağlıcakla kavuş bebeğine inşallah tatlım🤗💞 geçen ay kimyasal gebelik yaşadım, bu ay inşallah temkinli davranacağım, görsem bile pozitifi kendimi asla kaptırmayacağım inşallah 🙏

Sağol canım Allah razı olsun.
Sende inşallah bu ay kavuşursun bebeğine.
Bende hamile kalmadan 2ay önce kimyasal gebelik olmuştu cok şükür kısa sürede hamile kaldım darısı tez vakitte sağlıkla başına insallah canim.

Çok teşekkür ediyorum canım ama galiba regl olacağım ben.bu ay soğan kürü de uygulamıştım. Galiba erken getirecek adetimi. Ped bile taktim, her ihtimale karsi😊 Bel ve karin ağrım başladı, ağız kuruluğum devam ediyor ama belki sebebi başkadır. 43 kiloyumama sekerim de olabilir. Sağlığıyla gelsinde bu ay olmazsa önümüzde ki aya bakarız artik😊

Çok teşekkür ediyorum canım ama galiba regl olacağım ben.bu ay soğan kürü de uygulamıştım. Galiba erken getirecek adetimi. Ped bile taktim, her ihtimale karsi😊 Bel ve karin ağrım başladı, ağız kuruluğum devam ediyor ama belki sebebi başkadır. 43 kiloyumama sekerim de olabilir. Sağlığıyla gelsinde bu ay olmazsa önümüzde ki aya bakarız artik😊
Rabbim hayırlısını versin inşallah canım, dilerim güzel haberlerini yazarsın tez vakitte...

Back