• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boğaz kaşıntısı

Pestososlumakarnam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2021
1.544
1.513
83
Kızlar 5 gün sonra sınavım var ve benim kulaklarım ve Boğaz’ıma doğru gelen kısım kaşınıyor bu hayra alamet değil. Çok moralim bozuldu enfeksiyon olursa beni yatak döşek yatırır bu meretin çözümünü bilen en azından bi süre geriye atmaya yarayacak bir şey bilen varsa Allah aşkına yazsın bağışıklık sistemim zaten düşük. Sürekli sıcak bir şeyler içiyorum ama özellikle akşamları kaşıntı kendini belli etmeye başladı kendini 😞😞 cevaplarınızı bekliyorum 🥲🥲

Kızlar 5 gün sonra sınavım var ve benim kulaklarım ve Boğaz’ıma doğru gelen kısım kaşınıyor bu hayra alamet değil. Çok moralim bozuldu enfeksiyon olursa beni yatak döşek yatırır bu meretin çözümünü bilen en azından bi süre geriye atmaya yarayacak bir şey bilen varsa Allah aşkına yazsın bağışıklık sistemim zaten düşük. Sürekli sıcak bir şeyler içiyorum ama özellikle akşamları kaşıntı kendini belli etmeye başladı kendini 😞😞 cevaplarınızı bekliyorum 🥲🥲
Keçi boynuzu pekmezi zencefil karabiber zerdeçal zeytinyağı limon karıştır bir yemek kaşığı ye.. iki üç güne rahatlarsın

Ilık su sirke limon bal karışımı. Midede problem varsa içmeyin. Bir bardak ılık su birer yemek kaşığı sirke bal ve limon. Sirke katkısız doğal olursa daha iyi.

Back