Canım, benim kızımda 2,5 aylıkken kuru öksürük nöbetleri, ateş ve ardından ishalle hastalandı. Öksrük nöbet şeklindeydi, bir ke öksürdü mü arka arkaya sürekli öksürüyordu. Hemen ertesi gün doktora götürdük çok küçük olduğu için ilaç vermede ve bebeğin ağızdan ilacı almasında sorun (kusabilir dedi) olabilir dedi. Babası aynı dönem faranjit olmuştu ve sanırım ondan bulaştı. Önce öksürük için peditus verdi. İshali mikrobikmiş onun iin başka bi ilaç verdi. Eğer ağzdan alamazsa yatırırız dedi. Anne sütü emen bebeklerde hele ki ayı benimki kadar üçükse piyasada ilaç bulmakta zorlanılıyormuş. Neyse, öksürük geçmek yerine arttı. Benim kızımın ciğerleri temizdi hepciğerlerini dinlediler ve ağızdan ilaçlarının hepsini aldı, hiç kusmadı. 3-4 gün sonra öksürük geçmeynce ventolin verdi peditusu bıraktık. Sonra yavaşlayarak geçti. Artık geçeceğiden mi ventolinden mi bilmem.Ventolin ağırbi ilaç. Daha çok bironşit ve astımlı olunca veriliyor. Ihlamur içir ılık lık yumuşatır.Sık sık emzirmeye devam et. Ve olduğundan daha hijyenik olmaya çalış. Geçmiş olsun.
geçmiş olsun canım su an benim kızımda boğaz enfeksiyonu geçiriyor ve burnu akıyor geceleri öksürmekten uyanıyor.aralık basından beri böylr ilk önce peditus verdi gecmeyince kestik simdi fizyolojik damla ve benical şurup kullanıyor yarın doktorunu arayacağım hala geçmedi :a015:
Geçmiş olsun öncelikle..
Benim kızımda hastaydı.Burnu akıyordu hafiften öksürüyordu.
Ben gerizekalı gibi peditus ve kongest verdim.
Tabi çocuk öksüremedikçe balgam ciğerlerine inmiş zatürre başlangıcına dönüştü hafif bir öksürüğü..
Ventolin ve antibiyotikle geçiriyoruz biz.Çok iyi geldi bize bu ilaç.Kızım rahatladı resmen..
Sizlere tavsiyem tüm öksürük şuruplarını atın öksüremeyen çocuğun ciğerlerine iniyor çünkü balgam.KEsmeyin öksürüklerini..
Geçmiş olsun öncelikle..
Benim kızımda hastaydı.Burnu akıyordu hafiften öksürüyordu.
Ben gerizekalı gibi peditus ve kongest verdim.
Tabi çocuk öksüremedikçe balgam ciğerlerine inmiş zatürre başlangıcına dönüştü hafif bir öksürüğü..
Ventolin ve antibiyotikle geçiriyoruz biz.Çok iyi geldi bize bu ilaç.Kızım rahatladı resmen..
Sizlere tavsiyem tüm öksürük şuruplarını atın öksüremeyen çocuğun ciğerlerine iniyor çünkü balgam.KEsmeyin öksürüklerini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?