Allah razı olsun canım bi de bunu deneyelim inşallah işe yararGecmis olsunsiyah turplu bi tarif vardı denediniz mi ? Siyah turpu yukardan oyup icini balla dolduruyosunuz iki uc gun bekliyo sanırım alttan sızan balı azar azar yediriyorsunuz hatırladığım boyle bişeydi nette daha detaylı bilgi bulabilirsiniz bi arkadasım yıllar once bununla 3 yaşındaki oğlunu boğaz enfeksiyonundan tamamıyla kurtardığını söylemişti. Gecmis olsun tekrar Allah acil şifalar versin yavrunuza
Doktoru gayet umursamaz bi şekilde bakamamışsımızdır dedi. Sinirlerimiz bozuldu. Başka bi doktora gittik, bağışıklık sisteminde bi şey eksiktir immünolojide bi test yaptırın dedi, ama yine de bunun önüne geçemeyeceğimizi söyledi, sadece neyin eksik olduğu konusunda bizi bilgilendirir fakat pek müdahale edilemez dedi. Bi başka doktor da çareyi bitkisel kaynaklarda aramak gerek, hastalığı tam tespit edemeden verdiğimiz her ilaç çocuğa zarar dedi. Bal-limon-zeytinyağı karşımı ile dut pekmezi veriyoruz şimdilik iyi geldi gibi görünüyo. Bi de turp kürünü deneyeceğiz. Rabbim tüm bebeklere şifalar versin..doktoru ne diyor duruma?
Şifa olur insallah atlatir kuzunuz :/All
Allah razı olsun canım bi de bunu deneyelim inşallah işe yarar
Bebeginiz de bademcikler buyuk olabilir surekli tekrarlarsa kulak burun boğaz a gitmelisinizKızlar 16 aylık bi bebeğim var ve sürekli hasta oluyor. Hastalığı tam bitiyorrrr, derken 1 hafta geçmiyo ki yine boğazında enfeksiyon öksürük burun akıntısı. Bebeğim resmen antibiyotik manyağı oldu. Lütfen yardım edin böyle bişey yaşayan var mı? Ne yaptınız? Ağlamaktan telef oldum artık dayanamıyorummm YARDIMMM
Çok geçmiş olsun.Kızlar 16 aylık bi bebeğim var ve sürekli hasta oluyor. Hastalığı tam bitiyorrrr, derken 1 hafta geçmiyo ki yine boğazında enfeksiyon öksürük burun akıntısı. Bebeğim resmen antibiyotik manyağı oldu. Lütfen yardım edin böyle bişey yaşayan var mı? Ne yaptınız? Ağlamaktan telef oldum artık dayanamıyorummm YARDIMMM