Boğaz enfeksiyonu çilesi !!!! YARDIMMM !!!!

NoahNoah

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2016
9
2
Kızlar 16 aylık bi bebeğim var ve sürekli hasta oluyor. Hastalığı tam bitiyorrrr, derken 1 hafta geçmiyo ki yine boğazında enfeksiyon öksürük burun akıntısı. Bebeğim resmen antibiyotik manyağı oldu. Lütfen yardım edin böyle bişey yaşayan var mı? Ne yaptınız? Ağlamaktan telef oldum artık dayanamıyorummm YARDIMMM

Gecmis olsun :KK43: siyah turplu bi tarif vardı denediniz mi ? Siyah turpu yukardan oyup icini balla dolduruyosunuz iki uc gun bekliyo sanırım alttan sızan balı azar azar yediriyorsunuz hatırladığım boyle bişeydi nette daha detaylı bilgi bulabilirsiniz bi arkadasım yıllar once bununla 3 yaşındaki oğlunu boğaz enfeksiyonundan tamamıyla kurtardığını söylemişti. Gecmis olsun tekrar Allah acil şifalar versin yavrunuza

All
Gecmis olsun :KK43: siyah turplu bi tarif vardı denediniz mi ? Siyah turpu yukardan oyup icini balla dolduruyosunuz iki uc gun bekliyo sanırım alttan sızan balı azar azar yediriyorsunuz hatırladığım boyle bişeydi nette daha detaylı bilgi bulabilirsiniz bi arkadasım yıllar once bununla 3 yaşındaki oğlunu boğaz enfeksiyonundan tamamıyla kurtardığını söylemişti. Gecmis olsun tekrar Allah acil şifalar versin yavrunuza
Allah razı olsun canım bi de bunu deneyelim inşallah işe yarar

doktoru ne diyor duruma?
Doktoru gayet umursamaz bi şekilde bakamamışsımızdır dedi. Sinirlerimiz bozuldu. Başka bi doktora gittik, bağışıklık sisteminde bi şey eksiktir immünolojide bi test yaptırın dedi, ama yine de bunun önüne geçemeyeceğimizi söyledi, sadece neyin eksik olduğu konusunda bizi bilgilendirir fakat pek müdahale edilemez dedi. Bi başka doktor da çareyi bitkisel kaynaklarda aramak gerek, hastalığı tam tespit edemeden verdiğimiz her ilaç çocuğa zarar dedi. Bal-limon-zeytinyağı karşımı ile dut pekmezi veriyoruz şimdilik iyi geldi gibi görünüyo. Bi de turp kürünü deneyeceğiz. Rabbim tüm bebeklere şifalar versin..

ne demek bakmamışsınız? ne enteresan doktorlar var. benim size önerim eğer istanbuldaysanız acilen istanbul pediatri kliniğine götürmeniz. Yıldıray bey var orada, ben teşhis ve tedavi edemediği hiçbir rahatsızlık yaşayan duymadım çevremizde. bence kesinlikle gösterin. hepimiz çok çok memnunuz. ailemizin bütün çocukları elinde büyüdü diyebilirim :)

Kızım sürekli boğaz enfeksiyonu ağır geçiriyor,Dr bu
ltihap kalbine kadar zarar verebilir tekrarlar dedi. Aylık 1/2deposini yarım doz yaptırıyoruz yazın hariç.aylık koruma sağlıyor. Ama çocuğunuzun yaşı uygun mu Dr unuza danışın.

Merhabalar, benim bi sorum olacak ama burda ilaç ismi verebiliyor muyum bilemiyorum. Geçtiğimiz perşembe günü çene ve boyun bölgeme iğn. epilasyon yaptırdım. Yaptırdığım bayan bana ilk 3 gün kullanmam için prednol 30 mg almamı söyledi aldım ve 2 gündür boyun ve çene bölgeme kullanıyordum hiç bir belirtisi olmamasına rağmen dün bir anda boğazımda enfeksiyon oluştu şu an ne yemek yiyebiliyo ne su içebiliyorum tükürüğümü dahi yutkunamıyorum bile kortizonlu krem kullanıp bu tarz bir sorun yaşamış olan aranızda var mı acaba ???

Bu tür hastalıklar için hastalık derecesine göre tedavi yapılır. Doktor tarafından ilaçlar reçete edilir. Ortalama geçme süresi 7-10 gün arasında bir sürede geçer. İlaçları kendi kafanıza göre teşhis koyarak almayın.

Bebeklere doktordan onaysız antibiyotik ilaçlar vererek tedaviye kalkışmayın. Antibiyotik kullanımı önerilen bebeklerde ilaç kullanımına başladıktan 1-2 günün sonunda bebek iyileşmeye başlar. İlaç doktorun verdiği süreden az kullanılırsa enfeksiyonun tekrarlaması olabilir.

Bebeklerde Boğaz Enfeksiyonu ve Ateş, Bebeklerde Boğaz Hırıltısı, Bebeklerde Boğaz Enfeksiyonuna Ne İyi Gelir? *2020 Güncel Bilgi

Kızlar 16 aylık bi bebeğim var ve sürekli hasta oluyor. Hastalığı tam bitiyorrrr, derken 1 hafta geçmiyo ki yine boğazında enfeksiyon öksürük burun akıntısı. Bebeğim resmen antibiyotik manyağı oldu. Lütfen yardım edin böyle bişey yaşayan var mı? Ne yaptınız? Ağlamaktan telef oldum artık dayanamıyorummm YARDIMMM
Bebeginiz de bademcikler buyuk olabilir surekli tekrarlarsa kulak burun boğaz a gitmelisiniz

Allah aşkı siz bana Bi şey söyleyin. Nasıl gecti nasıl büyüdü bebeğiniz neler yaptınız aynı durumdayım Bir hafta iyiyse tekrar bogaz enfeksiyonu tekrar kulak agrısı uykusuzluk 7 aylık ve 7 aydır böyleyiz. Bittim yıprandım bebegim adına korkuyorum antibiyotik bagmlısı oldu zarar verecek diye cok aglıyorum. Lütfen cevap verin

Çok geçmiş olsun.
Benimde bebeğim 11 aylık ve ilk badamcik şişesini 2 hafta önce antıbıyotık kullanarak atlattık ancak agumentın den sonra mı oldu bıle İyorum ağzının içi aft oldu ve karadut özü kullandım pek geçmedi derken doktora goturdum ağzı mantar olmuş baya kotu durumda dedi trıflucan ve mikostatin şurup verdi. Kullanıyoruz ama ateş düşmedi 38.7 39 ları gorduk bugün tekarar acile gittim ve bademciklerim şişmiş dedi ve antıbıyotık verdı. O kadar halsız bir haldeki pek yemek yemek istemıyor sadece emmek istıyor. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.. Bu konuda hakkında bilgisi olan var ise paylaşabılır mı?

X