• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boğaz enfeksiyonu beni mahvetti yardımmmm

Dnzkzzzz

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2024
202
-5
11
Merhaba ben 21 haftalık hamileyim grip salgınına yakalandım ve boğazım berbar durumda sabaha kadar uyuyamıyorum öksürmekten karnıma sancılar giriyor her yerim dökülüyor. Antibiyotik vermiyorlar maalesef ama bu şekilde ben daha da kötüye gidiyorum. Agumentin içilir diyen doktorlar varmış. Evde de var bugün içicem. Aranızda kullanana var mıydı

Merhaba ben 21 haftalık hamileyim grip salgınına yakalandım ve boğazım berbar durumda sabaha kadar uyuyamıyorum öksürmekten karnıma sancılar giriyor her yerim dökülüyor. Antibiyotik vermiyorlar maalesef ama bu şekilde ben daha da kötüye gidiyorum. Agumentin içilir diyen doktorlar varmış. Evde de var bugün içicem. Aranızda kullanana var mıydı
Icemezsın hamilesin
Ayrıca bakteriyel enfeksıyon musun viral mi. Gripse viral mesela
O zaman antıbıyotık kullanamazsın....
Bakteriyel hastalıkta antıbıyotık kullanılır
Bu arada senınle aynıyım
Bugun sabah altıya kadar uyuyamadım oksurmekten.

Sonra Biraz Uyumusum bı uyandım sesimde kısık

Zencefil bal karıstırdım yıyorum🥹

Geniz akıntım durmuyor gıdıklıyor aka aka. Sureklı ıhım ıhım yapmak zorunda kalıyor ve sonunda oksurup duruyorum bı gıdıklanma var nefes alırken

İçilir. Her antibiyotik aynı grupta değildir, a grubu antibiyotikler gebelikte güvenlidir.
Hamileyken de gereken durumlarda ilaç kullanılır, doktorunuza söyleyin reçete etsin

Back