Boğaz bademcik sorunları

Ozge19o3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2011
662
13
118
çoğu kişinin mevsimsel olrakta yaşadığımız sorunlardan biri de bademcik şişmesi iltihaplanma bu gbi sorunlara nasıl çözüm buluyorsunuz kızlar şahsen benim midemi bulandırıyo iltihap çıkmıyo =)) paylaşımları bkliyorum.. lütfen bakıp geçilmesin insanlar faydalansın bişeylerden hepimizin başına gelebilecek birçok sorun olabilir..

Son düzenleme:
tatlım bende şimdi aynı sorunu yaşıyorum :)
adaçayı ile zeytinyağını ılıkken gargara yapmak mikropları atmak için en doğal yöntemlerden biriymiş
ben şimdilerde öyle yapıyorum...
sen neler yaptın?

valla adaçayıyla gargara yada içtim iyi geliyomuş diye duymuştum banamısın demiyo sökülmüyo benimkiler mide bulantısı yapıyo artık bi çare bulamadım eczanede pastil satılıyodu onlardan kulandım geçici ferahlık veriyo bisüre sonra gene aynı durum sorun iltihap çıkmaması sanırım çıksa rahatlıcak =)

ne kadar oluyo bu sorunu yaşayalı?
sigara kullanıyomusun canım?

valla birkaç ay oldu doktora gitmiştim gitti geniz akıntsı var dedi bademcikleri söylüom midemi bulandırıyo diom iltihap sökülmüyo diom tık yok sigara kulanmıyorum cnm kötü bi alışkanlığım yok =))

enteresan walla benim o derecede değil oyüzden bekliyorum belki kendiliğinden geçer diye..
ama senin ay olmuş doktor hiç bi ilaç falan vermedimi?
neyse çokk geçmiş olsun :) çare bulursam yazarım =)

merhaba canım öncelikle geçmiş olsun

anladığım kadarıyla bademciklerin iltihaplı .

peki boğazından nohut ya da mercimek büyüklüğünde beyaz iltihaplar bazen dışarıya çıkıyor mu ?

yok işte önceden çıkıyodu tükürüyodum şimdi çıkmıyo bişey mideme bulantı yapıyo

bu bademciklere bi çözüm yokmu arkadaşlar yada iyileştiren güzel bi ilaç :26: doktor ilaç vermiyor çünkü bi fayda göremiyoruz malesef

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…