- 14 Şubat 2012
- 6.206
- 8.822
- 448
- Konu Sahibi AngelicaPickles
-
Ballı süt iyi gelir gecmis olsun...
Ballı zencefilli süt
tarçın çubuğu da kaynatabilrsiniz ya da zencefilde kaynatırsanız aynı işi görür ama en etkilisi sütün içine 1 tatlı kaşığı zencefil atın sahlep pişirir gibi ocakta karıştırarak pişirin kaynayınca bir bardağa alın azcık kaynar ısısı gitsin sonra içine bal atıp için. Kaynar süte bal konunca etkisi gidiyormuş o yüzden ben çok sıcakken koymuorm
Kızlar bu da dert mi gibi yorumlar yazmazsanız ve forum yöneticileri konumu hemen taşımazsa çok memnun olurum. Tek istediğim boğaz ağrımı çabucak geçirecek doğal tarifler. Bu akşam soğuk içeceklerle birlikte sigarayı çok fazla tükettiğim için şuanda çok kötü hissediyorum kendimi ve sabaha kadar ders çalışırım diye umuyordum. Bu yüzden boğaz ağrısına etki edecek hızlı ve evdeki malzemelerle rahatlıkla uygulanacak çözümleriniz varsa ve benimle paylaşırsanız şahane olur.
patilde de bepanthen pastilin üstüne tanımam. diğerleri sadece nefes açıcı şeker gibi.
Canım, benim bir konum vardı boğaz ağrısına 2 dakika da çözüm diye.. Bak istersen, rahatlama sağlıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?