Boğa Burcu 21 Nisan - 21 Mayıs Boğa Yükselenine Göre Kadın Profilleri

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.006
30.350
60
Bu kadın uyumlu tabiatlı, kocasının sözünü dinleyen, açık sözlü ve kendi fikrine bağlı birisidir. Böyle birisi sanat alanlarında kabiliyetlidir ve ikili ilişkilerden hoşlanır. İyi bir ev sahibesidir ve aynı karşılığı bekler. Evini süslemek, donatmak ve temiz tutmak meylindedir. Aşkta bağlı ve dürüst davranır. Sevgide sıcak ve içtendir ve yuvasında huzur sağlar. Bu kadınlardan boşananlar çok seyrektir. Çok iyi bir eş ve anne olur. Kocasından şüphe etse bile duygularını saklı tutar. Uyumlu evlilik yaşamına düşkündür.

evetttt elifçim.bu benim.ne tuhaf değilmi iyi şeyleri olumlu karşılıyoruzda.kötü şeyleri kabul edemiyor veya düşünüyoruz.çünkü güzel taraflarını yazmışsın .boğa iyidir zaten.

Kocasından şüphe etse bile duygularını saklı tutar.

işte bi bunu beceremiyorum.kücücükte olsa kıyamet kopuyor ne yapayım boğalığım tutuyor:p

Bu kadın uyumlu tabiatlı, kocasının sözünü dinleyen, açık sözlü ve kendi fikrine bağlı birisidir. Böyle birisi sanat alanlarında kabiliyetlidir ve ikili ilişkilerden hoşlanır. İyi bir ev sahibesidir ve aynı karşılığı bekler. Evini süslemek, donatmak ve temiz tutmak meylindedir. Aşkta bağlı ve dürüst davranır. Sevgide sıcak ve içtendir ve yuvasında huzur sağlar. Bu kadınlardan boşananlar çok seyrektir. Çok iyi bir eş ve anne olur. Kocasından şüphe etse bile duygularını saklı tutar. Uyumlu evlilik yaşamına düşkündür.

tamda ben beni tanımış sayılıyorsunuz :roflol:

aynı benn!!:sm_cool:

evet arkadaşlar inanın benden bahsediliyor.bende resim yapmayı seviyorum el işi becerilerim de vardır.
benim yaaa sabır küpü de ben ayrıca bukadar iyi olan biri kötü olurmu yaaaa:)

X