Hay maşallah ne yazılmış, ben de balık burcu için mi açsam
hiç boğa tanıdığım olmadı düşündüm de:26:
boğa erkeğinin kadında en büyük özellik dış görünüş güzellik o güzel olmayana kkıza bakmaz zatentavsiyeye gelince bence hiçbi şey yapma ondan adım bekle o biraz yavaş hareket eder tahminimce o da belli bir süre sana böyle konuları açmayacaktır. Boğa çok sabırlıdır
Açıkçası bu kadar çok yorum ben de beklemiyordum. Aç bence de çok bilgiliymiş kk hatunları bu konuda. :)
Buna benzer bir yorum da başkasından almıştım. Beni beğenmez mi görüşünce diye çekinmiştim. Çünkü neticede ortaokul arkadaşıyız biz :) Onun haricinde sadece fotoğrafımı ve daha önceki görüşmemizde birkaç kez kamerada görmüştü msn'de konuşurken. Ama boğa burcu bir tanıdığım beğenmese emin ol yaklaşmazdı dedi. Umarım öyledir gerçekten.
Ben de artık hiçbir şey yapmamaya karar verdim. Çünkü yazmıyor yazmıyor, ben yazınca da tüm sempatikliğiyle cevap veriyor. Bu nedir yani sıkıldım, ben de kendimi ağırdan satacağım. Çok sabırlıyımdır ben de bu konuda. Bakalım ne zaman yazacak. Mecbur yazacak çünkü gittiğimde görüşeceğiz, tarihi konuşmuştuk. :)
gerçi beni alan almış satan satmış ama yorumları okudum balık hakkında ne diyecekler meraktan çatlıyciim
Tüm sitelere, sözlüklere falan bakabilirsin aslında. Ben öyle de yaptım. İhtisas yapacağım neredeyse boğa burcu hakkında. :)
ben akrebim boga erkekleri duygusal anlamda bni doyuramıyorlar çünki bogalar duygularını belli etmezler kolay kolay açılamazlar onlara göre ilişki arkadaşlıkla başlar hatta uzun bi süre arkadaşlık yapmanız gerekebilir ilşkiye başlamanız için .çok fazla romantik degillerdir arada bi gelirlerbirazda mantıkcılardır onun hayatında olucak kadın sadece güzel olmamalı o şekilde düşünürler
baktım zamanında ama benimki pek uymuyor balıkabelki tecrübelerden daha farklı bir şeyler çıkar
Açıkçası bu kadar çok yorum ben de beklemiyordum. Aç bence de çok bilgiliymiş kk hatunları bu konuda. :)
Buna benzer bir yorum da başkasından almıştım. Beni beğenmez mi görüşünce diye çekinmiştim. Çünkü neticede ortaokul arkadaşıyız biz :) Onun haricinde sadece fotoğrafımı ve daha önceki görüşmemizde birkaç kez kamerada görmüştü msn'de konuşurken. Ama boğa burcu bir tanıdığım beğenmese emin ol yaklaşmazdı dedi. Umarım öyledir gerçekten.
Ben de artık hiçbir şey yapmamaya karar verdim. Çünkü yazmıyor yazmıyor, ben yazınca da tüm sempatikliğiyle cevap veriyor. Bu nedir yani sıkıldım, ben de kendimi ağırdan satacağım. Çok sabırlıyımdır ben de bu konuda. Bakalım ne zaman yazacak. Mecbur yazacak çünkü gittiğimde görüşeceğiz, tarihi konuşmuştuk. :)
Katiliyorum, ayrica, yemege icmeye ve rahatlarina cok düskünlerdir. Birde bencillerdir. Ha birde ciddi olsalar bile evlilik lafindan kacarlar...
Mutlu olursun inş.
aynen canım onun yazmasını bekle yüz verince bi tarafları kalkıyor çünkü erkeklerin. En iyisi bu olur :)))))))))))))))))))))))))
Yaylarla hep iyi anlaşmışımdır [emoji5]️ bu arada profilindeki karakterin adı ne?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ayy hiç sevmediğim özellikler çıkmaya başladı. Tabi ben de evlilik meraklısı değilim ama bana çok itici geliyor evlilik lafından kaçan erkekler. Aynı şekilde meraklı gibi sürekli yapan erkekler de... Yok mu bunun ortası ya. :26:
Aminnn çok teşekkür ederim.Hepimiz mutlu olalım inşAllah.
Senden bekliyordum da diyemez zaten artık çünkü ben kaç defa yazdım. Bakalım ne zaman aklına gelicem. Ayy hiç de alışık değilim böyle sapık gibi birinin en son ne zaman whatsapp'a girdiğini falan takip etmeye.
Ayy hiç sevmediğim özellikler çıkmaya başladı. Tabi ben de evlilik meraklısı değilim ama bana çok itici geliyor evlilik lafından kaçan erkekler. Aynı şekilde meraklı gibi sürekli yapan erkekler de... Yok mu bunun ortası ya. :26:
Aminnn çok teşekkür ederim.Hepimiz mutlu olalım inşAllah.
Senden bekliyordum da diyemez zaten artık çünkü ben kaç defa yazdım. Bakalım ne zaman aklına gelicem. Ayy hiç de alışık değilim böyle sapık gibi birinin en son ne zaman whatsapp'a girdiğini falan takip etmeye.
hahahbenim çok takip ettiğim olmuştu sabret bu arada senin burcun ne
benim babam boğa burcu...ve görsel alakaya çok önem verir....
göz teması kurmayı sever insanlarla....benle konuşurken bile gözüme bak diyerek konuşur
kısacası burçlara pek itimat etmem ama boğa burcunda görsel alakayı çok duydum...
Bu mesajı arıyorum deminden beri. :) Sorduğunu hatırlamıştım ama alıntı yapmak telefondan zor olduğu için müsait olduğumda cevap veririm demiştim. :)
Profilimdeki karakterin adı Agnes. Despicable me- çılgın hırsız diye bir animasyonun kahramanı. İzleyen herkes faltaşı gibi gözleriyle o dik dik saçlarını benim çocukluğuma çok benzettiği için kendimle özdeşleştirdim. :)
Bütün resimlerine bayıldım yaaaa ne zamandır onjn adını merak ediyorum. Baktım demin nasıı güzel hepsi:) teşekkürler cevabın için
Sent from my iPhone using Tapatalk
Katiliyorum, ayrica, yemege icmeye ve rahatlarina cok düskünlerdir. Birde bencillerdir. Ha birde ciddi olsalar bile evlilik lafindan kacarlar...
aynen bu erkeklere ilk başta ciddi ilişki istıyorum imajı vermemek gerek.
Iki boğa erkeği tanidim her ikisi de acayip derecede egoist ben merkezci ve inatçı erkeklerdi ve ikisinde ortak yonlerden biri de çok fazla abartmalari ve yalan soylemeleriydi.
Ancak burçlara gore hareket etmek doğru olmaz bence karakter bu nihayetinde.
Dilerim mutlu olursunuz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.