ben sana karşı ilgisinin olmadıgını zannetmiyorum canım, yani anlattıgın kadarıyla geyet ilgiliyüzyüze görüşünce daha farklı olur belki senin açından ya da onun açısından ama denemeden bilemezsin degil mi
iyi iyii huyun da güzelmiş ayrıca, takıntılı olmak iyi olmazdı, önüne bakman en süperi
Bi msj da sen at bence. ..Yorum yapanlara tekrar tesekkur ederim hanimlar..
Dun aksam arkadaslarimla disari cikiyorum sonra gorusuruz dedi diye cok bozulmustum. Asla da donmesini falan beklemiyordum hatta ama sok oldum gece 3'te mesaj atmis ben eve geldim diye. Nasil sasirdim, nasil da hosuma gitti anlatamam. :) Hatta diyecektim aferin diye ama hemen ciddiye aldigimi dusunmesin diye vazgectim. Fakat bugun hala tek bir mesaj atmadi oyle sinir oluyorum ki..
Anlamadim bunaltmamam mi gerek, yoksa benden mi bekliyor. Kafam oek bi karisti...
Yorum yapanlara tekrar tesekkur ederim hanimlar..
Dun aksam arkadaslarimla disari cikiyorum sonra gorusuruz dedi diye cok bozulmustum. Asla da donmesini falan beklemiyordum hatta ama sok oldum gece 3'te mesaj atmis ben eve geldim diye. Nasil sasirdim, nasil da hosuma gitti anlatamam. :) Hatta diyecektim aferin diye ama hemen ciddiye aldigimi dusunmesin diye vazgectim. Fakat bugun hala tek bir mesaj atmadi oyle sinir oluyorum ki..
Anlamadim bunaltmamam mi gerek, yoksa benden mi bekliyor. Kafam oek bi karisti...
Lilyen; iste en buyuk cekincem de bu zaten.
Benim huyumdur cok cabuk kaptirabilirim kendimi, hemen kaniyorum iki ilgiye. Gorusursem iyice baglanirim diye cok korkuyorum.
Napsam ki ya
Bir de mesela disari cikicam dedi cok kiskandim meraktan oldum kimlerle cikiyor acaba diye. Tabi ki soramadim, ne sifatla dese hakli cunku. Iyi eglenceler cnm diyebildim sadece. Resmen rol yapiyorum adama ya.
Yaren; onceki sayfalarda anlatilanlar uyuyor mu senin esine? Yani tipik mi oluyor bunlar sence :)
Simdiye kadar okuduklarimdan ben oyle anladim. Zaten burcuna gore hareket etmek mantiksiz gelirdi ama bunun cok baskin yahu burc ozellikleri.
Ama senin soylediklerin bunda olamaz gibime geliyor. Pek oyle sirilsiklam asik olacak biri gibi degil sanki.
Merhaba hanimlar. Yine karsinizda ben... :)
Simdiden soyluyorum; konum uzun. Uslubum surukleyici gelmeyebilir. :)
Ama ozellikte basliktaki konu, yani burclar hakkinda bilgisi olanlardan ozellikle yardim bekliyorum.
Konularimi bilenler bilir, yakin zaman once nisanlimdan ayrildim ve nahos seyler yasadim.
Burada "daha iyileri cikar karsina" diyenler oldugunda icimden hep imkansiz derdim. Cunku biri ilgilense bile sanki ayip bir sey yapiyormusum gibi bir his kapliyordu icimi. Bitmis iliskiye ihanet ediyormus gibi rahatsiz oluyordum. Karsi cinsten kimseyle konusmak bile istemiyordum.
Ama yakin zaman once benim icin surpriz mahiyetinde bir sey oldu.
Ilk askim, ortaokuldayken:) hayranlik duydugum, ilk defa icimi kipir kipir eden ama o donem cocuk oldugum icin olacak ki uzaktan bakmaktan baska hicbir adim atmadigim adam bana whatsapp'tan yazdi bir hafta once.
Soyle ki; bu sahis yillar sonra facebook'ta beni bulmustu. Ve o donem uzun sure konustuk. Gorusmek icin epey israr etti ama o donem ne dusundum neler oldu acikcasi hatirlamiyorum; gorusemedik bir turlu.
Ve irtibati da kopardik.
Zaten eski nisanlim hayatimdayken akraba es dost haric erkek sinek yoktu etrafimda. Sosyal medyadan, telefon rehberimden her yerden hepsini sildirmisti bana. Dolayisiyla o surede yine konusmadik hic.
Gecen hafta bir de baktim ki whatsapp'tan yazmis bu cocuk.
Hatta numarasi kayitli degildi, fotografindan tanidim caktirmadim. :)
Icimi inanilmaz bir mutluluk kapladi. Ama aslinda sevinme sebebim baska. Yukarida bahsettigim uzre ben birisi benimle biraz ilgilenecek olsa resmen kosarak uzaklasiyordum, icimdeki garip hislerden kurtulamiyordum ve icten ice de hep mi boyle olacak acaba diye uzuluyordum. Ilk defa biriyle konusurken rahatsizlik duymadim. Ve buna da mutlu oldum.
Bir haftadir da konusuyoruz ama kafami kurcalayan cok fazla sey var.
Bir kere; beyefendi anladigim kadariyla fiziki guzellige cok onem veriyor. Cunku iki lafindan birisi benim guzelligim. (Kendimi ovmuyorum yanlis anlasilmasin, o oyle soyluyor. :) )
Her laf bir sekilde iltifatlara, benim sevimliligime vs gidiyor. Hic ciddi bir mesele konusmuyoruz.
Diger kafami kurcalayan konu; cok sosyal bir cocuk. Onceden konustugumuz donemi hatirliyorum, cok fazla kiz arkadasi var falan...
Mesela whatsapp'ta cevrimici olup bana yazmadiginda acaba kimle konusuyor diye sinir oluyorum ama pek mudahale ettirecek biri gibi degil, aramizda bir sey de olmadigi icin icimde tutuyorum her seyi.
Su an ben memleketteyim. Ankara'ya doner donmez gorusmek konusunda bu defa inanilmaz israrci. Hatta bayrama kadar burada oldugumu duyunca cok uzuldu bugun.
Ama sakasina da olsa iliski falan ima etmiyor. Varsa yoksa fistik, guzellik bilmemne. Utanmasa dusunme sen, yorma kafani suslen guzelles yeter diyecek.
Tamam gorusecegiz ama ee? demek istiyorum demiyorum. Hem merakli gibi gozukmek istemiyorum, hem urkutmek istemiyorum. :)
Urkutmek istemiyorum cunku iyi anlasiyoruz, ortak noktamiz da cok. Tanimak istiyorum yani. Ama ben kendimi taniyorum, gorusunce kendimi kaptirmaktan cok korkuyorum.
Tabi diger ihtimal de var, belki de aksine hicbir sey hissetmeyecegim gorusunce ama en kotu ihtimali hesaplamak durumundayim bence.
Cok uzattim farkindayim ama sonuc olarak burclara inaniyorum. Bir de buradan yuruyeyim dedim. :)
Beyefendi boga burcu. Var midir bu insanlarin beklentileri, huylari hakkinda bilgisi olan, hayatinda boga burcu mensubu bir er kisi olan?
Tavsiye verin lutfen bana...
Yaren; iliski degil canim ya daha hicbir sey yok ortada. :)
Daha evvel de bir sure gorustuk ama ne yaptiysa beni ikna edemedi, yuzyuze gorusmedik ve koptuk birbirimizden. Simdi yeniden basa donduk ama bu defa daha farkli, daha agir oturakli gibi geldi gorusmeye karar verdim. Yani bir goruselim, birlikte vakit gecirelim bakalim neler hissedecegiz diye dusunuyoruz. Ama ben yapi itibariyle cok cabuk kendini kaptirabilen bir insanim. Gorustukten sonra iyice hoslanmaktan ve bunun karsiliksiz olmasindan cekiniyorum. Ne taktik uygulayacagimi da bilmiyorum o yuzden simdiden bunaltmamak icin.
Rahatsiz oldugum huylarinin en basinda da rahatligi geliyor. O kadar gamsiz bir adam ki sinir oluyorum bu huyuna. Her seye espriyle karsilik veriyor. Ben bir seye kiziyorum, o hala sirinlik yapma derdinde.
Ve reddedilmekten, pesten kosmaktan da hoslanmiyor. Baslarda iltifatlarina pek hos karsilik vermedim mesela. Ama hemen geri cekiliyor oyle yapinca, bozuluyor boyle. Biraz yokladim, ona gore cok normal begendigini acikca soylemesi falan. Oysa ben bir erkek bu kadar cok guzellige takintiliysa niyeti baskadir falan derdim. Ama yok bu cidden oyle degil. Acikcasi mantikli dusununce baska bir niyetle boyle gorusmek icin cok israr etmesine ihtimal vermiyorum. Tenezzul etmez. Bacak kadar ortaokul cocugu oldugumuz donemde bile kizlar etrafinda pervaneydi, eminim simdi de vardir etrafinda. Farkli arayislar icin bu kadar israrci olmazdi diye dusunuyorum.
Ve dedigim gibi bence bu pesten kosacaga da benzemiyor. Cunku bir ara kendimi kaptirmaktan korktugum icin geri cekilecek oldum, hemen uzaklasiyor istenmedigini dusunuyor.
Limon, tesekkur ederim canim yorumuna. Acikcasi bekliyordum birilerinden bu tarz bir yorum. :)
Bahsettigin ayriligin basinda iyi olma hali bence hic olmamisti. Kimseye onun gibi bakamayacagim hissinden hic kurtulamiyordum. Ilk defa dunyada baska erkekler de varmis diyebildim.
Zaten bahsettigim sey bir iliskiye donusur mu onu da bilmiyorum. Sadece en kotu ihtimali dusunmek zorunda hissettigim icin yardim alma geregi duydum. Sacma bir sey yapmak istemem.
Bir de; baskasi kafami mesgul etmedikce asla cikmaz aklimdan eskisi. O yuzden biraz da sevindim zaten. Iliskiye donusmese bile demek karsima iyi biri cikarsa unutacagim diye heveslendim.
Portakalli kurabiye; hayir canim yay benim burcum. Yengeclerle iyi anlasirlarmis onu da ogrendim. :) Yay en alakasiz burc gibi gozukuyor su an boga ile. Baskin olmasindan falan hoslanmazmis karsisindakinin cunku boga erkegi.
Sende kendimi görünce yengeç sandım:) ben yengeç burcuyum:) evet boğalarla iyi anlaşırım ama babam boğa ve nefret ediyorum. Burçlara acayip inanırım inan bana. Ama bu durumda karakterin etkisi gözardı edilemez. Bana kalırsa burçlara göre yüzde doksan beş çözülür. Yüzde beş şans
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ayy gercekten mi? Sen kendini bana yakin gibi hissettiysen belki ben de iyi anlasiyorumdur. Su dustugum hale bakar misin ne ihtimallerden umitleniyorum. Cocuk duysa ardina bakmadan kacar benden.