Boğa Burcu 21 Nisan - 21 Mayıs Boga burcu erkegi?

Acikcasi ben pek burclardan anlamam, ilgilenmem ve kendini ovmek icin soylenen seyler diye dusunurum arti genellemelere karsiyim :)
Ote yandan anlattiginiz tarzdaki bi adamin su anlik goze batan bir seyi yok.
Hayirlisini dilerim hakkinizda.

Benim eşimde boğa. Iyi huylarından bahsedeyim sabırlıdir bir işin düştüğünde söylenmeden yapar. Boğazına düşkündür güzel yemek yaparsan el üstünde tutar . Kötü huylarıda mesela bi kavga ettik ben onu kırdım kötü söz söyledim o sözü ogün tartışmaz susar aradan 6ay geçer yine kavga ettik diyelim sen bana geçende böyle demiştin der başlar söylenmeye. Ben sanıyorumki o konu kapandı orada ama 6ay sonrada olsa unutmaz. Kıskançtir Birde tutumludur cimri değilde eli açık değildir para biriktirmeyi sever

Hepinizin yorumlarini okuyorum cok tesekkur ederim kizlar.

Melinda cok guldum boga sonucta demene. :) Onu da tecrube ettim malesef. Dun gorusme konusunda nazlanip duruyorum diye resmen sinirlendi sok oldum hemen pistim koseye. :) Sakinlestiginde de bir daha bana oyle davranma cok korktum dedim. Sen sinirli halimi gormedin, gorme de zaten o hicbir seydi dedi.

Kaliteye duskun kisminda da katiliyorum sana. Cok belli yaptigi secimlerden falan.

Bir de sen deyince aklima geldi, benim burcum da yay. Asla anlasamaz diyor yorumlarda hep. Dogru mu acaba

Violetto, sana da cok tesekkur ederim canim. Ama bana oyle geldi ki kacan kovalanir taktigi bunda ise yaramayacak. :) cok cabuk sıkılıyor cunku. Arka arkaya birkac guzel soz soylerse de en ufak bir karsilik vermezsen hemen isyan ediyor cunku. Cok tuhaf gercekten hic boyle birini tanimamistim.

Merhaba canım boğa burcu erkeğini bilmem ama bir boğa dişisi olarak çok şey söyleyebilirim. Şimdi dış güzellik konusunda haklısın. İlk etapts gördüğü şey odur çünkü boğalar güzel olan herşeye aşıktır. Sosyaldir ama bir o kadarda yalnız. Eğer kafasına göre birşey bulamazsa o ortamda dahi olsa o ortamda değildir.kafa çoktan başka yerlere gitmiştir. Boğaza çok düşkünüz yaşamak için değil yemek için yaşayanlardanız. Aşırı gururludur ve egoist. Sırf bu huyları yüzünden yıllarca acı çekse bile adım atmayacaktır. Çok temkinlidir riske girmeyi sevmez. Eğer önceki ilişkisinde üzülmüşse bir sonrakine direkt dalmayacaktır. Güven en önemlisidir. Eğer sende aradığı güven yoksa istersen kleopatra ol umurunda olmazsın. O güveni ver o zaman deli olur sana. Çapkındır ilk etapta kolay bağlanmaz. Herkes onunla ilgilensin ister ama bir kere aşık olduysa sevdiyse işte o zaman otur onun aşkının tadını çıkar. Adriana lima gelsin benim aşkım var der postalar.hırslıdır eğer seni kafaya koyduysa mutlaka alacaktır. Almak için her şeyi yapacaktır. Kolay sevmez herkesi hayatına almaz ama aldığını da kolay bırakmaz öyle de inatçı ve bağlıdır. İnat konusunda işin var çünkü çok fenadır bir kere tutmaya görmesin dünya yıkılsa benim düşüncem der.o yüzden sabit fikirlidir. Neleri sever dersen güzel olsun herşeyi sever. Onu mutlu edecek olan herşeyde güzeldir. Ondan sonracığıma biraz deli doludur macera peresttir. Atlamayı hoplamayı zıplamayı sever ama güvenlik önlemlerini alarak.

hayırlısı olsun hakkında canım.

aslında burçlarla ilgilenirim ama boğa burcu hakkında çok bilgim yok.

çok fazla güzelliğe önem veriyor diye takılma bence başlarda özellikle erkekler dış görüntüye bakarlar.

beğenirlerse onu yakından tanımak isterler.

belki senin için doğru bir insandır. bir şans ver derim.

boğa burcu erkeğini de internetten araştır canım bence ne seviyormuş nasıl kızlardan hoşlanıyormuş?

ama herkes burcunun özelliğini taşır diye bir şey de yok tabi. sen yine önyargılı olmadan onu tanımaya çalış

yeni bir insan tanımak sana iyi gelecektir.

Burcum yay demişsin hımm bi önceki manitom yaydı. Anlaşıyor gibiydik sanki bilemedim. O beni kontrol altında tutmay çalışıyordu ben kontrole girmek istesemde giremiyordum çünkü özgürlükçü bi yapım var. Otomatik olarak red ediyordum sonrs beni terketti :*) acısı fena oldu ama oldu yine de olmaz diye bişey yok. Şimdi sen rahat ol sakın yanında kasma kendini ama tadınıda kqçırma arkadaşının yanındaymıi gibi davran. Birazda ilgili ol ama ilgisizde ol ki şaşırsın. Ha bir de sakın yalan söyleme. Ne olursa olsun anlar alıt önüne koyar defolur gider bir daha da sen varmışsın yokmuşsun umursamaz. Bir boğays ne yaparsanız yağın sakın yalan söylemeyin. Çünkü o da öyledir o yüzden yalandan nefret eder.

Kolay sinirlenmez aslinda biriktirir biriktirir fena patlar. Yayla arasi nasildir bilemem yukselenini ogren istersen benimkinin yukseleni de boğa yani katiksiz bir bogam var:) zitlik iyidir ama gözünü korkutma sonucta burca da cok takilmamak lazim. Senin de yukselenin etkiler onun da.

Bir de bakımlı ol ama abartma. Sade ve kaliteli olsun. Ne çok göze bat ne de eksik kal. Bakıma önem veriyoruz. Benim manito biraz bakımsız kalsın dikkatimi çeker. Ses etmem ama istemedende olsa yine saldı diye düşünürüm. Gerçi arada bende salarım olur o kadar:)

Tesekkur ederim kizlar hepinize...

Kotu bir haber aldim donemedim size.

Ben biraz tez canliyim sanirim. Bu cocuk niye boyle umursamaz uf

Sinir oluyorum su an sinir... Insan yazar bi sey yapar

Ortak kanimiz yuzyuze gorusmeden ilerleme yasanamayacagi yonunde mi simdi kizlar?

tatlım eşim boğa burcu..
okurken sanki eşimi gördüm yazdıklarında..
evet sosyaldirler ve çevreleri geniştir..benim en kıl olduğum noktalardan biri bu..
yani çok kıskanıyorum..çünkü evli olmamıza rağmen hayran kitlesiyle uğraşıyorum beyfendinin
yemeyi gezmeyi giymeyi kaliteyi çok sever..
bakımlı ve güzel hatlı kızlara bayılır..
cinselliğe çok önem verir..
ne kadar güzel olursan ol aynı zamanda hanfendi ve zeki olmayan bi kızla ciddi düşünmez..
adımını sağlam atar..yani önce güzelliğe bakar, sonra karaktere..ikisi de tamsa hemen işi netleştirmek için tepene iner(bizde öyle oldu)
başlarda aşırı ilgili olur, onu reddetmene imkan vermeyecek kadar..güldürür yedirir gezdirir ilgiye boğar..
sürekli hediye alır vs..tavladıktan sonra bukadarı olmaz..o konuda biraz maymun iştahlı, yani hemen kaptırma kendini..ağırdan sat..
normalde net, dik ve cool hatunları sever ama uzun süreli ilişki için daha uyumlu ve itaatkar tipler boğa erkeğine daha uygundur..
kıskançtır ama bunu kullanmaman için belli etmez..
zaaflarını asla göstermemeye çalışır, aşırı gururludur..
sportif, eğlenceli ve geneli seksi olur boğaların

başka merak ettiğin şeyler varsa sorabilirsin canım..senin burcun ne bu arada?

Son düzenleme:

Cnm benim eşimde babamda boğa burcu ikisininde hoşlandığı şeyler aynı karakterleri aynı çok duygusal sahiplenme duygusu fazla cömert çok iyi bir baba iyi yönleri fazla mesela inatlaşırsan yandın:)biraz ketum her girdiği ortama ayak uydurabilen sosyal bir kkişiliğe sahiipler..

Avea inTouch 2 cihazımdan gönderildi

ayyy ben bunu yeni gördüm fındıgımm ve çok sevindim valla aklını oyalayabilecegin biri olması çok hoş, hem baktın görüştügünüzde hoşuna gitmedi, ona göre bir mesafe koyarsın

ben eski nişanlımdan ayrıldıktan 1 sene sonra kendimden 5 yaş küçük birinden hoşlanmıştım da annemler bayram yapmıştı bizim kızın hala bişeyler hissedebiliritesi varmış diye, o sebeple çok sevindim snaa

boğa erkegi konusunda da zamanında beni seven bi çocuk vardı, ben daha lisedeyken, aynı lojmanda oturuyorduk. her akşam penceremin altına gelir beklerdi, ben cama çıkayım da beni görsün diye ben cama çıkınca da içeri ya not yazar atardı ya da çiçek atardı eger bana denk gelen modele ait bir özellik degilse bu romantik oluyorlar sanırım bi de çocugun hiç kötü niyeti yoktu, ben defalarca hayır dedim asla taşkınlık yapmadı, senelerce bekledi sonra biz taşındık, face te denk geldik senelr sonra kalktı ankaraya yanıma geldi son bi kez daha gözlerine bakıp sormak istiyorum diye, o zaman da hayır dedim, sonra da başkasıyla evlendi gitti

hayırlısı olsun be fındıgım, en azındanhala heyecanlanabiliyorsan, kimle konuşuyor diye kıskanabiliyorsan umut vardır senin için hala çok sevindim çokkk

Umitli; senin dediklerine de katiliyorum canim. Gel de inanma simdi burclarin etkiledigine. :)
Cinsellik konusunda sadece bir tahmin diyeyim. Bana da oyle gibi geldi nedense.

Bir de cok rahat cok acik sozlu. Mesela dusunebiliyo musun ortaokul arkadasim o benim ama ta o zaman dikkat etmis, dudaklarin cok guzel dedi cok utandim. Ama ona gore o cok normal. Ters yaptim bunu duydugumda ama hic hoslanmadi bundan. Oyle bi sey dediginde terslersen hemen kiziyor ben sapik miyim diye.

Gorustukten sonra samimi falan olursak cok sey dokulecek ortaya gibime geliyor. Hislerimde hic yanilmam. :)

Gamken, cesminaz. Tesekkur ederim kizlar cevaplariniz icin.

Cesminaz; benim icin bu sure normal canim. Normalde cok cabuk kendimi kaptirabilen, hemen asik olabilen bi insanim zaten. Bekliyodum aslinda cok uzun surmeyecegini bu donemin her ne kadar aksinden korksam da.. :)

Insallah popomun ustune ayni hizla oturmam ama ya. Bir de simdi karsiliksiz bi seyle ugrasamam.

Kuzenim nasil guluyor mesajlasirkenki yuz ifadelerime, tepkilerime falan. Misal hic mesaj atmayinca kendi kendime diyorum "uf ya niye hic sesi cikmadi, insan bir mesaj atar, benimle evlenir misin diye sorar. "

ben sana karşı ilgisinin olmadıgını zannetmiyorum canım, yani anlattıgın kadarıyla geyet ilgili yüzyüze görüşünce daha farklı olur belki senin açından ya da onun açısından ama denemeden bilemezsin degil mi

iyi iyii huyun da güzelmiş ayrıca, takıntılı olmak iyi olmazdı, önüne bakman en süperi

Boğa burcu erkeği, duygusal, romantik, hassas...birazcık da bencil
Konuşarak, ve mantıklı fikirler sunarak her türlü isteğini kabul ettirebilirsin... :)
Hepsi mi öyle bilmem ama, ses tonları çok çekici oluyor bu boğaların
Ayrıca kesin net çizgileri olduğu konularda asla geri adım atmazlar...

Bir de sen ona ciddi düşündüğünü ve onu bir yola çekmek istediğini belli edersen kaçar... ve yakalayamazsın.
Bunlar evlilikten korkuyor sanki... Ama bir karar verdi mi, yani doğru kişinin sen olduğunu hissettiği, anladığı anda karşısında dünya dursa, umursamaz.

Bunun için de acele etme.. :) Hayırlısı olsun inşallah...

ya banada bi yardımcı olsanız ben artık napıcamı bilemiyorum çok sıkığ üstüne gidiyorum bunalıp kaçıyor off napmalı

Ayyyyyyyy sekerim cok sevindim oncelikle, insallah her sey super olur

Tefriciye okudugumuz herkesin kismeti acildi ben haric

Ama bir karar verdi mi, yani doğru kişinin sen olduğunu hissettiği, anladığı anda karşısında dünya dursa, umursamazönceden aynen böle düşünüyordu sonra benim sıkmalarım kavgalarım yüzünden ayrıldık barıştık şimdi sanki fikirleri değişti bana karşı beni çekilmez biri olarak görüyor

Boğa erkeği güzelliğe ekstra düşkündür. Hem kendisi hem karşısındaki için. Kadınlarla nasıl konuşması gerektiğini iyi bilir, yumuşak tiplerdir genelde. Evliliği bırak ilişkinin ciddi hali bile korkutabilir bu arkadaşları. Aslında bağımlı olmaya düşkün olup nasıl evlilikten korkarlar anlamış değilim. Bir tehlike hissetmediği sürece rahat bir ilişki yaşatır da senin burcun ne ki o da önemli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…