Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimkide boğaa hiç anlaşamıyos çok şirin ama çok sinirli,çok kıskanç hep kendi dediği olsun istiyor,hiçbir zaman haksız olduğunu kabul etmiyor..konuşmak onun için nefes almak gibi bişi..onun 2dk suskun olduğunu hiç görmedim...çok ii çocuk ama romantizm yoksunu( 1,5 yılda 1 defa mum yakmıştır evde) slow müzik sever ama evde ambiyans yaratmaz müzikle.Amaaaaann sevmiyom ben bu burcun erkeğini abii...bi de dk başı sex istiyo sıkıcııııııııııııııııı :çok üzgünüm:
romantik olsun,az konuşsun ve olgun olsun bi erkek gerisi zaten gelir....İlişkimde heyecan kalmadı hep aynı hep aynı adam çabalamıyoki heyecan katayım diye...ODUN bu ODUUUN
benimkide boğaa hiç anlaşamıyos çok şirin ama çok sinirli,çok kıskanç hep kendi dediği olsun istiyor,hiçbir zaman haksız olduğunu kabul etmiyor..konuşmak onun için nefes almak gibi bişi..onun 2dk suskun olduğunu hiç görmedim...çok ii çocuk ama romantizm yoksunu( 1,5 yılda 1 defa mum yakmıştır evde) slow müzik sever ama evde ambiyans yaratmaz müzikle.Amaaaaann sevmiyom ben bu burcun erkeğini abii...bi de dk başı sex istiyo sıkıcııııııııııııııııı :çok üzgünüm:
romantik olsun,az konuşsun ve olgun olsun bi erkek gerisi zaten gelir....İlişkimde heyecan kalmadı hep aynı hep aynı adam çabalamıyoki heyecan katayım diye...ODUN bu ODUUUN
GELECEĞİMİ KARARTTINIZU TOPİKLE BİRLİKTE kaydirigubbakcemile3....EKŞİ SÖZLÜKTEKİ ŞU PARAGRAFLA GELECEĞE DAİR UMUTLARIM PUFFFFFFFFFFFF DİYE UÇTU ÇÜNKÜ BEN KAÇMASI GEREKEN BURÇLARDANIMsenağlama
sabir ister bunlari acmak. guven eksikleri asiri oldugu icin[kendine guveni cok yuksekmis gibi gorunsede o gobek hep yumusak karindir aslinda] her lafin altinda bi mana* arar insani deli ederler. kinci olurla asla unutmazlar. unutur gibi gorunmede aldirmazlikta ustlerine yoktur ama unutmazlar. bozuldumu adama kuser bi de bunlar. bildigini okuyan inat budalasidirlar. gurur yapti mi feristahi gelse, kendini mutsuzluga mahkum etse de atilmis adimdan geri donmezler. ketumdurlar, kafalarindan ne gectigini, herseyden emin olunyaca kadar soylemezler. ama nedir? sevdi mi tam sever.
uzun lafin kisasi, koclar, yaylar, kovalar, ikizler ve hatta teraziler yanasmayin bunlara. ya katil edersiniz ya katil olursunuz. su gruplari hucuuummm!!
offfff offfffffffffffffff .... bir problem oluncaa hemen kendilerini kapatmalarına tahammül edemiyorum...................konuşsa çözülecekte...ahh ahh
valla ya sizinkiler boğa değil ya da burçlar gerçek değil.çünkü yazılanlarla benimkinin hiçmi hiç alakası yok.aşırı sakin,hiç kıskanç değil,40 sene gitmesen gel demez aşırı kendi haline kendisi ve ailesi yani ana baba kardeşleri için yaşayan hayattada daha önemli hiçbirşeyi görmeyen bir insan..aşırı uykuya düşkün ve kabuğunda yaşayan biri...