Boga burcu erkegi kendince beni pesinden mi kosturmak istiyor?

Kalbimin_Aynasi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2012
82
0
36
İstanbul
Baska kategoride uzun uzun anlatmistim dusuncelerinizi almak icin.Ama simdi aklima bir soru takildi.Sinif arkadasimla aramizda gecen yil baya cok sey gecti.Baya tartistik bir ben ona gittim beni geri cevirdi bir o bana geldi ben onu geri cevirdim.Tartismalarmizda hep benim ona ilgisiz davranmam yuzundendi.Uzun zaman kusulu kaldik.Ben pismandim ama o inadina bana soguk davraniyordu.Sonra ona kizdim facebookta iliski durumu iliskim var diye degistim ve onu arkadasliktan sildim. 3 hafta sonra iliskimi bitirdim.Biraz zaman gecti cocukla yine kesismeye fln basladik.Ben cok pismandim ama gururumdan okulda ona yakinlasabilmiyordum ögretmen dedigi zaman yaninda bile oturmuyordum,onun zoruna gidiyordu.Bu hafta ona facebooktan onu özledigimi yazdim birde ustune ekledim.Ama o ise zamaninda onu sildigim icin iptal etti.Sonra bana"Noluyor sana?Okulda benimle konusmadigin halde konusmaya caba göstermedigin halde aniden msj atiyorsun ekliyorsun"dedi.Bende "okulda seninle konusmak olmuyor ki"dedim.Oda kizdi "Evet tabii.Ama artik konuyu kapatiyoruz cunki cok sacma.Ben senden uzak durmaya devam ediyorum sende benden" Bende "Hep ayni seyleri söyluyorsun"dedim.Oda sirf beni sinir etmek icin sanki bilmiyormus gibi bir kac kez noldu sana diyip durdu bende "hicbirsey"dedim.Bence cocuk beni pesinden kosturmak istiyor.Eminim o benim onun beni iptal ettigi zaman ona neden kabul etmiyorsun diye soracagimi biliyordu.Aklindan ögle hemen özledim demekle eklemekle kolay kolay olmaz,biraz pesimden kossun diye geciriyor.Nasil dusunuyorsunuz?

Kusulu kaldık değil küs kaldık...
Yakınlaşabilmiyordum değil yakınlaşamıyordum...

Pardon kuzum kaç yaşındasınız ?

Konunu okumadım ama boğa burcu erkeği hakkında bol tecrübeli biri olarak söyleyeyim: Boğa burcu erkeği bir kadını peşinden koşturmak istemez bilakis kendi koşar. Aşırı maskülen ve erkeksi adamlardır.

Son düzenleme:
Konunu okumadım ama boğa burcu erkeği hakkında bol tecrübeli biri olarak söyleyeyim: Boğa burcu erkeği bir kadını peşinden koşturmak istemez bilakis kendi koşar. Aşırı maskülen ve erkeksi adamlardır.

O zaten pesimden kostu ama ben hep ilgisiz davrandim oda bana kizgin gibi.Simdi ben ona msj attim oda bana yanimdayken konusmuyorsun caba göstermiryorsun bile ama aniden msj fln atiyorsun?Noluyor dedi.

O zaten pesimden kostu ama ben hep ilgisiz davrandim oda bana kizgin gibi.Simdi ben ona msj attim oda bana yanimdayken konusmuyorsun caba göstermiryorsun bile ama aniden msj fln atiyorsun?Noluyor dedi.

boga erkegı cok sabırlıdır cok alttan alır ama sabrı doldugu anda gözu bışey görmez
hatta sana çok fazla kızdıysa hayatından senı bı kalemde sıler atar

boga erkegı cok sabırlıdır cok alttan alır ama sabrı doldugu anda gözu bışey görmez
hatta sana çok fazla kızdıysa hayatından senı bı kalemde sıler atar

O kadarda kizgin degil bence bana iyi davraniyor.Birde birsey var Bogalar hep önce karsi tarafin harakete gecmesini isterler ögle kolay kolay kendilerini riske atmazlar karsisinda ki kisinin gercekten onu sevdiginden emin olmak isterler.

Back
X