Boğa Burcu 21 Nisan - 21 Mayıs Boga - Akrep Uyumu

ozianna

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2010
246
158
Sevgili Arkadaslar,

Yillardir Astroloji, Tarot ve burclar calisiyorum ve artik bu isi cozdum. Iste size benden bir burc uyumu yazisi. Boga Akrep uyumunu ve bu uyumun sebeplerini aciklayacagim.

Zodiaktaki en buyuk burc uyumudur Boga-Akrep uyumu bunun en onemli sebebi de birbirini tamamlayici elementler olan Toprak - Su uyumu. Su soruyu kendinize sorun topraga ne lazim? onu gelistiren besleyen ona iyi gelen sudur. Ne ates ne de hava, toprak en cok suya ihtiyac duyar. Nasil Ates ve su birbirine zit etki ediyosa toprak ve su birbirine tamamlayici etkide bulunur. Boga toprakken Akrep sudur.

Boga Akrep iliskisinde kurallari koyan ve iliskiye yon veren Bogadir. Fakat akrebin de buna bi sikayeti yoktur. Akrep Boganin yonunde ilerlemeyi kendine uygun bulur. Ten uyumlari ve yatak hayatlari da cok uyumludur cunku ezmeyi seven Bogayla ezilmeyi seven akrep yatakta cok guzel vakit gecirirler.

Boga Akrep uyumunun bir diger sebebi de bu iki burcun gezegenleri arasindaki cekimdir. Hem tabiatlari uyan bu iki burcun gezegenleri de Yunan mitolojisinde birbirine asik iki gezegendir. Ask tanricasi Venus ile Savas tanrisi mars aslinda birbirinin cekimine kapilmis iki gezegendir ve Jupiterin onlari tutmasindan dolayi carpismazlar. Bu iki gezegen eski uygarliklardan beri dillere destan yasak ask yasayan iki gezegendir. Bu nedenledir ki bir akrep burcu kadini ile boga burcu erkegi birbirini 200 metre oteden farkeder.

Bu iki burc beraber cok uyumlu ve uzun sureli iliski yasayabilirler.

Son düzenleme:
Ben boga esim akrep bu dediklerinizn hicbiri uymuor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…