-
- Konu Sahibi Duygu_Oner
- #1.181
Ben de aksam kalkıp süper call ımı yaptım fotolar sağolsun :) sabah kalkıp tibetimi de yaptım, eve gidince gene zuzana yapıcam, hmm sanırım normal rutinime dönüyorum :)
Bu sabah Drag Me to Hell Workout yaptım BODYROCK.tv | Fitness Advice, Workout Videos, Health & Fitness | Bodyrock.tv, yarın sabahkini de belirlemiş bulunuyorum an itibariyle: Abs and Cardio Workout BODYROCK.tv | Fitness Advice, Workout Videos, Health & Fitness | Bodyrock.tv Ama atlama ipi olmadan yapacağım ne yazık ki. Yaa siz evde ip atlayabiliyor musunuz? Atlıyorsanız komşular ne diyor :)
Skorlarımı da bir deftere not alıyorum bu arada ben. Zuzana'nın dediği gibi platoyu (vücudun egzersize alışması) engellemek adına sonraki zamanlarda hem kendimi hem de onu yenmeye çalışacağım.
Duygu linkler için teşekkür ederim
nnnyyy haklısın hareketleri yaparken saymadan yapıyordum.Artık sağ ve sol sırayla yapıyorum
Bu arada ben buns thighs yapıyorum ve call.İlk günler özellikle üst ön bacaklarımda çok ağrı oluyordu oturup kalkarkende.
maalesef ara verdim ve başladım bugün 4.günüm.üst ön bacak acıyor yine
aklıma takılan her leveli 10 yapacağız egzersize alışır şasırtın derler hergün aynı yerler çalışıyor.bununla ilgili ne düşünüyorsunuz
evet spora yapmam gerekli tüm vucut için bende özellikle bacaklardan şikayetçiyim önce bacaklardan verim alayımbodyrock tv dekilere sonra başlayayım diyorum yanlış mı yapıyorum ben:26:
callanetics de yaptım ama yaptım demek yanlış olur hiç tamamlamadım 21 günü + 2 günden fazla boşluklarım oldutekrar baştan alabilirim belki , süre daralıyor yaz için
ya duygu cum callanetics topic inde bodyrock dan bashettiginizi duymustum da , ben onu hep TV de bir kanaldan yapiyorsunuz sanmistim. Hani ben almanyadayimda TR kanallarim yok diye üzzülmüstüm.
gülmekten yerlere yatmak serbest.
neysem sonra bu topigini buldum. söyle bir 20 -25 sayfa okudum sonra ben bir gaza gel bir gaza gel kalk , bahsettiginiz zwod #1 den yapmaya basla. daha dogrusu yapama kan ter icinde kal
neyse sonradan tekrar dedim ben su kizin bi ilk yazisini bidaa okuyum . ve de anladim ki benim tee ilk beginner video larini yapmam gerekiyormuss
yani ben teee en bastan basliycam artik nezaman yetisirim size bilmem
neyse bugüne kadar yaptigim callan ler sagolsun bayagi ise yaradi ama zuzana beni deil zorluyo be.
neyse onada aliscaz artik
sana diyecegim su ki bende zuzana nin hastasi oldum hatta burda birtane zuzanna adinda slovak bir arkadasim var cok severim kendisinisayende benimde süper bir vücudum olacak insallah
azmine hayran kaldim .
hem 33 yasindayim bende bugüne kadar hic spor yapmadim . 74 lük bir babannenin videosunu koymustunuz acayip gaza geldim.
birde sana sormusmuydum bilmiyorum ama super callan link ini bir türlü bulamadim ben. evolution vermistin bayagidir onu yapiyorumda .
rica etsem super link in varsa onu da verebilir misin? veya buradaki diger arkadaslardan rica edebilir miyim. :26:
ya ben de üst bacaklarımdan şikayetçiyim, pilates , callanetics, slim in 6 fln karışık şekilde yapıyordum ama sıkılaşma haricinde incelmeyi göremedim- ki uzun süre devam etmediğim içindir - daha hızlı yağ yakarak, daha hızlı sonuç almak adına bodyrock tv dekilere başladım. bakalım göreceğiz :26:[/QUOTE
sonuçları paylaşalım.ben pilates ağırlıklı yürüyüş yaptım evet faydalı ama uzun zamanda.
buns &thighs ve call dan memnunumcall tavsiye ederim bende.bodyrcok tv dekilere başladım demişsin karışık mı yapıyorsun yoksa sadece bacak kalça mı çalışıyorsun?
birde Duygu 'nun bacaklarımın incelmesine etkili oldu dediği hareket hangisi ki?:26:
ya ben de üst bacaklarımdan şikayetçiyim, pilates , callanetics, slim in 6 fln karışık şekilde yapıyordum ama sıkılaşma haricinde incelmeyi göremedim- ki uzun süre devam etmediğim içindir - daha hızlı yağ yakarak, daha hızlı sonuç almak adına bodyrock tv dekilere başladım. bakalım göreceğiz :26:[/QUOTE
sonuçları paylaşalım.ben pilates ağırlıklı yürüyüş yaptım evet faydalı ama uzun zamanda.
buns &thighs ve call dan memnunumcall tavsiye ederim bende.bodyrcok tv dekilere başladım demişsin karışık mı yapıyorsun yoksa sadece bacak kalça mı çalışıyorsun?
birde Duygu 'nun bacaklarımın incelmesine etkili oldu dediği hareket hangisi ki?:26:
bodyrock tv deki videoları önce bacak hareketleri olanları ayıklamaya çalıştım ama sonra vazgeçtim, en eski videolara gittim ordan sırayla aklıma eseni --ya tüm vücut, ya alt beden-- yaparaktan güncel tarihlere ilerliyorum. zaten hepsinde yoğun bacak çalıştırıyor hoplayıp zıplatıyor diye düşündüm-- ama mesela kol çalıştırdığı videolar varsa onları atlıyorum şimdilik-- hareketler sonunda bacaklarımın şekli değişmiş oluyor artık nasıl kasılıyorsazaten videoların altındaki yorumların birinde de yazmışlar bunu... işte ben de dün callaneticsi de baştan alayım dedim ama dün başlayamadım bugüne umarım başlayabilirim ertelemem :26:
vakit kaybetmeden mutlaka başla. call daki bacak hareketlerini gün içinde iki defa yapıyorum.bodyrock tv nin sitesini inceleyim bende.tarih ve sırayla ilerliyor sanırım topik için de verilen linklerden indirdim hepsini.buns&thighs yapıyorum ama bodyrock ı çok merak ediyorum
Selam kızlar nasılsınız :)
epeydir ihmal ettim burayı iş yogunluğu bahar yorgunluğu filan derken. bu bahar bana hiç iyi gelmedi kilo vermeye çalışırken tartıda artı görüyorum çok. ama sanki o kadar da kilo almamış gibiyim giysilerime bakarsam. sanırım bir ödem tutması söz konusu.
bir aydır hiç hareket etmemiştim dün akşam başladım. HIIT'e merak saldım, kısa ve yoğun çalışma ile 24-48 saate kadar yağ yakabilme şansına sahipmişiz. zuzananın workoutları da aslında çok güzel HITT olur ama kendimi o konuda hala yeterli göremiyorum. bakalım.. zaman bulunca ben de 2009 dakiler ile başlamaya çalışıyorum ama bu arada ortaya karışık yine de hareketlenmeye başladım neyse ki..
bir iki hafta daha düzenim oturamaz haftaya 1 mayıs ile beraber bir anne ziyareti planım var sonraki hafta da yurtdışında 3 günlük bir gezim olacak. belki otelde zaman bulabilirsem orada da bırakmak istemiyorum. bu ziyaretler ile ilgili en sevmediğim şey spor ve diyet planlarımın alt üst olması..