- 20 Mayıs 2009
- 1.375
- 6
-
- Konu Sahibi Duygu_Oner
- #1.161
dünü de sağsalim atlattıktan sonraa, bugün için de sıradaki videoyu seçtim, sırayla gidiyorum zaten
BODYROCK.tv | Fitness Advice, Workout Videos, Health & Fitness | Bodyrock.tv
dün bir ara ciddi ciddi yaparken fenalaşıp gidecem herhalde diye diye yaptım
ingilizce konusunda "ted" diye bir site var, pek çok konu seçeneği, pek çok konuşmacı, güncel konular var. Keyfinize göre konu seçip izleyebilirsiniz, alt yazı seçeneği de mevcut ben IELTS sınavına hazırlanırken takip ediyordum. Bilgisayar başında boş vaktiniz olursa izlenebilir diye düşünüyorum, öyle uzun süreli de değiller zaten :126:
herkese kolay gelsinn..
Süper callanetics tamam, Zuzana'dan da şunu beğendim: BODYROCK.tv | Fitness Advice, Workout Videos, Health & Fitness | Bodyrock.tv
Gelir gelmez yapmalı :) Yaza 49 gün mü kaldı ne, lalalala :)
ben de bunu yapayım bugünson hareket yerine başka bir şeyler ayarlarım
aa bu benim de çok hoşuma gitti :) lisa marie mı bunu mü yapsam acaba akşam diycem ama oluyorum uykusuzluktan soz vermeyeyim :)bugün sırf değişiklik olsun diye zuzana yerine bunu yapmaya karar verdim, aslında aynı şeyler aşağı yukarı renkli renkli görünce kanım kaynadı :) şu saate kadar da 400 kere zıplamışım gün içinde ay umarım hızlıca sonuç alırım :122:
Eki Görüntüle 391482
aa bu benim de çok hoşuma gitti :) lisa marie mı bunu mü yapsam acaba akşam diycem ama oluyorum uykusuzluktan soz vermeyeyim :)
Lisa marie olmayabilir, fikrim yok açıkçasıgooglea "fitsugar" yazınca çıkan siteden buldum öyle dolanırken :) ben özellikle son bir haftadır sabaha kadar ayaktayım hep, rapor hazırlıyorum ama arada fenalık geliyor 2 -3 arası kalkıp hop zıp yapıveriyorum , tek dezavantajı duş aldıktan sonra iptal oluyorum bir kaç saat :) tabii benim bünyem uykusuz kalmaya alışık yine de. Genelde uyumaya vaktim olmuyor :126:
Hehe, halen ölüyorum uykusuzluktan, bugün benden paydos :) Yarın yapacağım... Ne raporu yahu sabahlara kadar, bozma metabolizmanı diyeceğim ama alışmışsın gibi de yazmışsın :)
tez için ön bir rapor hazırlıyorum, perşembe teslim etsem de kurtulsam artık bilgisayar başında beynim başım dönüyor :111: güya paskalya tatilindeyiz ama bana tatil yok
bugün de dünkü egzersizleri yapacağım ben de, otur otur olmuyor yoksa
benim başladığım dönemlerde ki geçen hafta falan oluyor bodyrock'a başlayan başka birileri var mı acaba :26: ?
tez için ön bir rapor hazırlıyorum, perşembe teslim etsem de kurtulsam artık bilgisayar başında beynim başım dönüyor :111: güya paskalya tatilindeyiz ama bana tatil yok
bugün de dünkü egzersizleri yapacağım ben de, otur otur olmuyor yoksa
benim başladığım dönemlerde ki geçen hafta falan oluyor bodyrock'a başlayan başka birileri var mı acaba :26: ?
Tam bilmiyorum tatlım ama callanetics yapanlardan bir kaç kisi de yapmayabasldi sanırım :) ben de bugün uyuduktan sonra daha İyiyim sanırım eve gidince bodyrock üstüne bir call evolution çıkar bugün benden :)
Ben varım diyebiliriz. Dizimdeki ağrı sebebiyle bu pazartesi başlayabildim ama 2 gündür her şey yolunda gidiyor gibi. Her yerim ağrıyor yaa acayip mutluyum. :) İlk gün One legged gypsy yaptım bugün de Cardio strength drill yaptım. Bakalım yarın ne yapacağım.
callanetics yapanlar zaten bir form tutturmuşlar maşallahartık hafif kas yapmak için bodyrock videoları yapıyorlar tahminimce :)
çok sevindim:) ben de her yerim ağrıdığı için mutluluk duyuyorum bugün ben de one legged gypsy yapayım bari BODYROCK.tv | Fitness Advice, Workout Videos, Health & Fitness | Bodyrock.tv , kolay gelsin hepimize
Kendi kendime yemek yapmaya üşenip, pizza sipariş ediverdiğim şu günde bu fotoğrafları görmek çok fena oldurejim yapıyor değilim ama fazla kalorili şeylerden kaçınmaya çalışıyorum genellikle kendime fazladan 500 zıplama cezası veriyorumm