- 12 Aralık 2011
- 8.076
- 25
-
- Konu Sahibi Duygu_Oner
- #1.101
Yapi olarak ben de kalın etliyim, incelir merak etme :))
167ye 52 kg ben de, 63 geliyor belim :)
ay ne guzelll
bemde 60 ı bı gorebılsem
cok saol arık spordan sonra hemn sut ıccem yumurta yıcem
ıstedgım kıloya ınıcede sızınle kas yapıcam
Zwow 12 yayımlanmış off o kadar pistol Suat üstelik de zıplamalı becerebilirmiyim ki ben :)
Yalnız hakikaten formuna geri dönmüş muhteşem görünüyor kadın...
oyyy o ne öyle yaa ben onu zıplamasızda yapamıyorum ki dizlerim ağrıyor, kalkarken bööle resmen dizimden paslı kapı gibi gırç gırç sesler geliyor... 11 deki ilk hareketide gözüm yememişti zaten denedim 2. yapışta belim ağrıdı... saçma sapan spor yapmanın sonuçları işte, belim de dizimde sizde hoca kontrolünde spor yaparken bir kere incindi bir daha da hiç normale dönemedi, hep zayıf halka...
zuzanna için ben yazdım onları canım, leslienin 1saat gıcık walk walklarını dinleyeceğime 10-15dk zuzannanın seksi vücuduna bakarak motive olurum:)))
kocasıda birde arkasından mı konuşuyormuş, neymiş ki derdi? ay onlarada gıcık oldum zaten...
Hot Abs Exercise Combo Workout - YouTube
bu hareketi çok sevdim dün 50 tane yapmışım nasıl yanıyor karnım nasıl :)
Ya ben su son karedeki kiza takili kaldim. yaklasik 2,5 yilda ne guzel olmus. ben suan onceki haldeyim. 2,5 yil anammmm ne diyim. gidim agliim.
Ya ben su son karedeki kiza takili kaldim. yaklasik 2,5 yilda ne guzel olmus. ben suan onceki haldeyim. 2,5 yil anammmm ne diyim. gidim agliim.
:)) 2 sene önce bende o ilk haldeydim hatta bu kız doğurmamış galiba göbeği daha sert duruyor benimki daha gevşek lümbür lümbürdü.. şimdi 2. halindeki gibiyim.. yok yok daha güzelim, tatlıyım, şekerim:))) ah birde bugün hamburger menüyle, dondurma yemeseydim, ay pişmanda değilim, noldu bana yaa, sağlıklı beslenmemeyi, kilo almayı geçtim, çok tatlı yedim bugünlerde, şekerime dikkat etmeliyim genetik şeker hastası adayıyım, 3 aylık şekerim sınırda çıkıyor( en iyisi tarçın çayına başlayayım yine, o düzeltir benii...
Bende öyleyim 1.67 boyla 75 kilo lümbür lümbür ama çabalıyorum en azından yazın etek giyebilsembacaklarım sürtüo giyemiyorumm. aynaya bakıp bakıp pis şişko diyorum kendime :))))
zwod I ve 49 tane şu çok sevdiğim karın hareketini yaptım ölüyorum galiba :)) bitttim o derece
ZWOW 11 tamam.. 4 tur + 6 mule kick yapabildim. Zuzana 5. turu tamamlamıştı... Canım çıktı :)
Üstüne 10 biceps curl + 10ar dambıl hareketi yaptım 5 kglık dambıllarla... Şimdi sıra alışverişte :)
mule kick nasıldı canım? bana zor göründü daha doğrusu belimi dengeleyemem gibi geldi.. denedim bir tane yapmayı, belimdeki sıksık sorun yaratan omurda baskı hissedince korktum( korkudan mı ağrıdı gerçekten zorlandım mı ondanda emin değilim ya neyse:)))