Bodyrock.tv

Zwow 12 yayımlanmış off o kadar pistol Suat üstelik de zıplamalı becerebilirmiyim ki ben :)

Yalnız hakikaten formuna geri dönmüş muhteşem görünüyor kadın...

Zwow 12 yayımlanmış off o kadar pistol Suat üstelik de zıplamalı becerebilirmiyim ki ben :)

Yalnız hakikaten formuna geri dönmüş muhteşem görünüyor kadın...

oyyy o ne öyle yaa ben onu zıplamasızda yapamıyorum ki dizlerim ağrıyor, kalkarken bööle resmen dizimden paslı kapı gibi gırç gırç sesler geliyor... 11 deki ilk hareketide gözüm yememişti zaten denedim 2. yapışta belim ağrıdı... saçma sapan spor yapmanın sonuçları işte, belim de dizimde sizde hoca kontrolünde spor yaparken bir kere incindi bir daha da hiç normale dönemedi, hep zayıf halka...

zuzanna için ben yazdım onları canım, leslienin 1saat gıcık walk walklarını dinleyeceğime 10-15dk zuzannanın seksi vücuduna bakarak motive olurum:)))
kocasıda birde arkasından mı konuşuyormuş, neymiş ki derdi? ay onlarada gıcık oldum zaten...

Ben de sinir oldum valla.. Biri mail atmış işte beni kaç senelik karım aldattı, bilmemne, kaç senelik karım tarafından terkedilmenin acısını bilirim, şimdi başka biri var hayatımda onla mutluyum diye de onu yayınlamış Freddy kendini acındırmak için valla Zuzana terketti beni, ben de mutluluğu Lisa Marie'de buldum modunda.. Linki şurada : BODYROCK.tv | Fitness Advice, Workout Videos, Health & Fitness | Bodyrock.tv

Son resmi Lisa'nın yanlız 400 cc görünüyor hakkaten :) BODYROCK.tv | Fitness Advice, Workout Videos, Health & Fitness | Bodyrock.tv linkinde ilk resim değil de ikinci olan, tam videonun resmine koydukları :)

Son düzenleme:
Ve bugün benim beyin sabah körü uyanması sonucunda zwow 11 yattı.. Tüm gün dışarda olacağım bakalım geri döndüğümde bir şey yapacak halim kalacak mı :)

Yaza 55 gün kaldıııı :)

Vee biraz da motivasyon resmiii:

Hot Abs Exercise Combo Workout - YouTube

bu hareketi çok sevdim dün 50 tane yapmışım nasıl yanıyor karnım nasıl :)

Aaa benim de en sevdiğim karın hareketlerinden o da :) 50 süper rakam, tebrik ederim :)

Ve ben daha yeni eve girdim, yorgunluktan ölüyorum tüm gün motor tepesinde oturmaktan :) bu aksam benden bir cacık olmaz kızlar, dinlenme günüm olsun madem :))

Ya ben su son karedeki kiza takili kaldim. yaklasik 2,5 yilda ne guzel olmus. ben suan onceki haldeyim. 2,5 yil anammmm ne diyim. gidim agliim.

Ya ben su son karedeki kiza takili kaldim. yaklasik 2,5 yilda ne guzel olmus. ben suan onceki haldeyim. 2,5 yil anammmm ne diyim. gidim agliim.

:)) 2 sene önce bende o ilk haldeydim hatta bu kız doğurmamış galiba göbeği daha sert duruyor benimki daha gevşek lümbür lümbürdü.. şimdi 2. halindeki gibiyim.. yok yok daha güzelim, tatlıyım, şekerim:))) ah birde bugün hamburger menüyle, dondurma yemeseydim, ay pişmanda değilim, noldu bana yaa, sağlıklı beslenmemeyi, kilo almayı geçtim, çok tatlı yedim bugünlerde, şekerime dikkat etmeliyim genetik şeker hastası adayıyım, 3 aylık şekerim sınırda çıkıyor( en iyisi tarçın çayına başlayayım yine, o düzeltir benii...

Bende öyleyim 1.67 boyla 75 kilo lümbür lümbür ama çabalıyorum en azından yazın etek giyebilsem bacaklarım sürtüo giyemiyorumm. aynaya bakıp bakıp pis şişko diyorum kendime :))))

Yapma öyle diyeceğim ama dün ben de magnum bademliyle sezonu açtım :) Akşam da bol alkol, tam oldu tam...

Bende öyleyim 1.67 boyla 75 kilo lümbür lümbür ama çabalıyorum en azından yazın etek giyebilsem bacaklarım sürtüo giyemiyorumm. aynaya bakıp bakıp pis şişko diyorum kendime :))))

Deme öyle kendine, bak kızın resmine ne hale gelmiş işte... Bugün başlasan kardır..

Vee ben de sabah erken uyandım, kahvaltımı yaptım, kahve molasındayım :) Birazdan ZWOW 11 yapıp alışverişe çıkacağım, gelince de super callanetics'im beni bekler... Sırf motivasyon olsun diye Russian Musicbox açtım uydu kanallarından, bu gazla gelince ZWOW 12 bile yaparım belki ben :)

Yaza 54 gün kala biraz da motivasyon resmi lazım bize :) Bahar tembelliğine kapılmak yok :) Sabah tartıda 50,5 kiloyu gördüm, çok mutluyum zaten :)

En kötü egzersiz hiç yapılmayandır denmiş, kesinlikle doğru :))

Biraz da Zuzana resmi :)

Son düzenleme:
ZWOW 11 tamam.. 4 tur + 6 mule kick yapabildim. Zuzana 5. turu tamamlamıştı... Canım çıktı :)

Üstüne 10 biceps curl + 10ar dambıl hareketi yaptım 5 kglık dambıllarla... Şimdi sıra alışverişte :)

zwod I ve 49 tane şu çok sevdiğim karın hareketini yaptım ölüyorum galiba :)) bitttim o derece

Karnının alacağı şekli düşünnn :))

Bende yeni girdim eve, daha ortalık toplama, yemek beni bekler :) Halim kalırsa super callanetics, kalmazsa evolution yapacağım ama illa call da olacak :)

Halim hiiiç kalmadı valla, ölüyorum yorgunluktan :) Yemek yiyip biraz dinleneyim, ancak call evolution çıkar benden bu akşam, süper de yarına kalsın :)

Zaten yarın ZWOW 12'yi nasıl yapacağımı düşünüyorum kara kara :))

4 round + 6 pistol squat yapmış zuzana, zaten bugün tur bindirmişti bana neredeyse, yarın 2 round tamamlarsam sevineyim ben :)

mule kick nasıldı canım? bana zor göründü daha doğrusu belimi dengeleyemem gibi geldi.. denedim bir tane yapmayı, belimdeki sıksık sorun yaratan omurda baskı hissedince korktum( korkudan mı ağrıdı gerçekten zorlandım mı ondanda emin değilim ya neyse:)))

Mule kick fenaydı valla ama benim belim zorlanmadı sanırım.. Zuzana kadar zıplayabildiğimi sanmıyorum ama en zor gelen tarafı biraz öne düşmek gerekliliğiydi, ayakta zıplamayı da tamamlayabilmek için :) Ama kalça için süper bir hareketmiş :)

Bu arada, super callanetics'ten sonra evolution yalan geliyor :) Az önce tamamladım, yorgunum diye evolution yaptım ama kesmedi resmen :) Yarın sabah pistol squat yapayım da alayım boyumun ölçüsünü ben de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…