Bodyrock.tv

Ya sen hakikatten insana sevk veriyorsun. dur sabah olsun bakalim... ( sporunu ozellikle sabah 7den once yaparsan verimini %40 artarmis.)
bir de diyet konusunu ele alabilirsem tam olacak. baska sayfalarda sabah bir kac kasik yogurt yedikten sonra spor yapmak daha iyi olur diye okumustum. bir de spora baslamadan once cilek yenirse spor aninda kaslarin daha cok calismasina yardimci oldugunu. spordan sonra ilk yarim saatte de iyi haslanmis yumurta ozellikle cok iyi diye okumustum.

Duygu baska puf nokta var mi? ben cok bingil bingilim. bacaklarim cok kalin. senin incelten sporunu cok istiyorum insallah yapabilirim.

Cok sagol destegin icin. bugune kadar okuyordum bundan sonra iyi takipci olurum bu topikte.

Ya ben 31 sene sporun s'sine yaklaşmadım işte, haftada 3 gün 5 dkyla başladım :) Bıngıl ne kelime, içi su dolu balon gibiydi bacaklarım :) Aaa bu hareket güzelmiş, 20 kere yapayım, aa şunu 30 kere yapayım derken hayal bile edemezdim 1 sene sonra Zuzana'yı geçebileceğimi :)

Ben sabah uyanınca son 1,5-2 aydır protein tozu içiyorum. Önce bir bardak su, sonra protein tozu.. Spordan sonra da mutlaka haşlanmış yumurta.. Gün içinde bol su tüketmeye çalışıyorum, hatta azalmıştı nedense, şimdi bir bardak içeceğim zaman 2 bardak içiyorum illa.. Günde 2 fincan yeşil çay da ödemi toksinleri ne varsa attırıyor :) Süt içerdim ama evde kefir mayalamaya alıştığımdan beridir içmiyorum, kefirin hazmı çok daha kolay.. Çikolata ancak bitter çikolata olursa yiyorum (Eti sticks o da :)), çok nadir kaçamak yapmaya çalışır-dım, bu ara ben de kaçırdım :) Regl döneminde nutella krizim tutar illa, onu da vanilla'nın tavsiyesiyle sade koska helvasına çevirdim, hem daha sağlıklı hem de 2-3 çatalda kesiliyorsun :)

Genelde ben de bey de etçiliz, sebze veya baklagil pişireceksem bile çoğunlukla etli olur.. Ayçiçek yağı yok aylardır, yerine fındık yağı kullanıyorum, pişireceğim zaman ya fındık yağı, zeytinyağı, tereyağı favori :) Ekmek bir tek sabahki tam buğday unlu tostta bulunur, unlu bir şey evde pek yapmam, yapacaksam da tam buğday unu, şeker yerine bal ya da pekmez kullanıyorum. Adam gibi memleketimde stevia bulabilsem onu da deneyeceğim de denk getiremedim bir türlü... Ara öğün pek sevmem ama elma veya muz özellikle kışın sabahları iyi gidiyor, kuruyemiş, kuru meyve de eksik olmaz bizde :) Sabah süper, öğlen iyi, akşam az yiyor-dum bu ara akşamları kaçırmıştım, son 4 gündür eski düzenime geri döndüm...

49 kiloydum Ekim Kasım gibi, sonra 51'e çıktım, Cumartesi farkettiğimde de 52'ydim, ama ölçülerimse aynı kalmış, hatta pantolonlar biraz daha bol bile :) Kas ağırlığı da içeriyor bu kilo ama gene de içime sinmedi, şimdi tekrar 49a dönmeye çalışıyorum ben de :) Boyum 167 bu arada... Ha bir de bende çocuk yok henüz, konuşmak kolay o yüzden :)

Unutmadan, her zaman bekleriz :)

Son düzenleme:
Hah, sonunda Bodyrock.tv'de Zuzana tarzı bir workout yayınlamışlar:

BODYROCK.tv | Fitness Advice, Workout Videos, Health & Fitness | Bodyrock.tv

Kalça için olan ek çalışma da güzel görünüyor, ZWOWlarım bitsin, Pazartesi yaparım bunu ben :) Takvimime alayım :)

Bu arada, ne yaptığımı ve yapacağımı Google Takvim'e işlemeye başladım, geçmişe yönelik de kayıt etmeye başladım süreleri :) Sonra dönüp bakacağım ne kadar yapmışım diye :)

Son düzenleme:
5 saatlik uykuyla 2 tur + 10 crab touches'a kadar yapabildim, Zuzana bana tur bindirmiş :) Neyse saadetim buraya kadarmış :) Üzerine 30ar dambıl hareketi ve tibet yaptım, sabahım tamamdır :)

Son düzenleme:
Yaz 57 gün kaldııı :)

Geçen sefer ne kadar ZWOW 9 yaptığıma baktım, bugün yaptığımdan daha iyi sonuç çıkarmışım.. 3 tur, 10 santana push up ve 10 3 plyo tuck zıplama tamamlanmış.. Üstelik de öncesinde ev temizlemişim :) Bugün gerçekten yorgunmuşum ben :)

Yarına baktım da Zuzana 2,5 round yapmış ZWOW 10'da... Önceki hafta 2 tur tamamlayabilmişim ben, ilk 20 reptile push up'ı da yanlışlıkla şınavla yapmışım.. Yarın yanlışlık yapmayayım bakayım ne kadar geliştiğime :)

diz ağrılarımın geçmesiyle bende yavaştan başladım dizlerime çok yük bindirmeden zwod I yaptım bi hareketi çıkarttım içinden yasaklı hareketlerimden olduğu için. tabi hayatımda hiç şınavın ş sini çekemediğim için yapabildiğim kadar yapıp yapamamaya başlayınca dizlerimin üstünde devam ediyorum. bu arada 1.67 boyla 51 kiloymuşsun aman allahım ben 65 e düşsem yeter diyodum senin kiloyu görünce püü dedim kendime pis şişko dedim :)))))

Deme öyle, sen de yapabilirsin :) 62 ye çıktığımda kendime dur demiştim ben, tamamen sinirsel deli gibi yiyordum ve sürekli kilo alıyordum. Durdum, kilo verdim, spora başladım ve bu hale geldim :)

Haftasonu zwowlar bitsin albüm yapayım ben de :)

Size güzel haberim var.Ben işe başladım pazartesi günü ilk günüm olacak.Yanlız benim şu ingilizce olayına iyice yüklenmem gerek.Çünkü yabancı şirket patron hiç türkçe bilmiyormuş.Yurtdışından misafirlerde gelecekmiş onlarlada ilgilenmem lazımmış.Güzel bir ortamı var.Nasıl yapacam onuda bilmiyorum ama içimde hep başarabilme arzusu var.Daha mp3 almadım effortless english i indirebilmek için.Birde adamlara söyleyebileceğim cümleleri öğrenebilirsem çok iyi olur.Gerçi müdür bana yardımcı olacaklarını söyledi ama olsun benim içim rahat olsunda bocalamayım sonra.

Şu sporuma da başlasam artık çalışınca nasıl yapacam bilmiyorum.İşten gelir gelmez çocuklarlada ilgilenmem lazım.oooooo benim çok işim var inşallah bununda altından kalkarım.Azim herşeyin üstesinden gelir elbet.Yarından itibaren evde bir sürü iş temizlik beni bekliyo.
Allah yardımcımız olsun bu kadınların işi gerçekten zor.

çok sevindim canım, hayırlı uğurlu olsun. efortlesi telefonuna yükleyemiyor musun? yolda gidip gelirken dinlersin... ilk günler iş ortamı yorucu olur, hiç bir şey yapadan masa başında otursan bile fizik olarak alışana kadar yoruluyor insan:)) duygu gibi sabah yaparsın sporunu, yatmadan önce de dinlendirici birşeyler t5t falan... işe bir başlada herşey zamanla düzene girer.. arkadaşım sende bu azim oldukça, işdi, yemekti, çocuktu, spordu herşey makina gibi işler...

Hayırlı uğurlu olsun canım, çok sevindim senin adına :)) merak etme hiç sende bu azim ve gozukaralik oldukça hepsinin üstesinden gelirsin evvellallah :) kesinlikle işimiz zor, ama bir sekilde düzene oturtursun sen :) spora da vakit kalır :)

Benim de eski ofisimde yarın son günüm, 1 hafta aram var, Master derslerine ve ales'e calisacagim. Bu arada ayni sekilde effortless'e de başlıyorum kaçışım yok artık bir sonraki Pazartesi de ben bol yabancili bir ise başlıyorum :) Allah yardımcımız olsun :)

Ofiste unutmusum süper callaneticsin olduğu diski, ben de homurdana homurdana evolution yaptım, gözlerimden uyku akıyor :)

Son düzenleme:
Kızlar süper bir makale buldum... Şeker'i bırakmanın dış görünümümüzden nasıl 20 yılı sileceğini anlatıyor : How giving up sugar can take 20 years off your looks | Mail Online

Özetle, linkte yer alan kadının 40 yaşında 2 çocuk annesi olduğundan, ancak son 11 yıldır şekeri bıraktığından çok daha genç göstermesinden, çok pahalı mucizeler yaratan kremlerin dahi bu etkide bulunamamasından bahsedilmiş. Hakikaten resimdeki kadının 40 olduğuna inanmak mümkün değil :) Hiçbir zaman kilolu olmamış, ancak çok kuru bir cildi varmış, şeker ve şeker içeren herşeyi bıraktıktan sonra cildinde çok ciddi bir değişim yaşamış - ki her halinden belli :)

Yazıda aynı zamanda yüksek şeker ihtiva eden beslenme düzeninin cildin kolajen yapısını bozduğunu, kırıştırdığından bahsediliyor. Şeker zaten kullanmıyorum bir süredir ama bitter çikolatama veda etme vaktim gelmiş... Bal ve pekmezle ilgili de biraz daha araştırma yapmalıyım, sonuçta onlar da yüksek oranda şeker ihtiva ediyorlar - her ne kadar bilinen markaların organik adı altındaki ürünlerinden alıyor olsak da...

Vee biraz da motivasyon resmi :

Şöyle demiş : Bu (vücuttan için) zor, can acıtır ama değer..

baldaki doğal şeker... tabi artık bu işin de suyunu çıkardılar...

ama gerçek bal bulursan ondaki bildiğimiz şeker değil:)

baldaki doğal şeker... tabi artık bu işin de suyunu çıkardılar...

ama gerçek bal bulursan ondaki bildiğimiz şeker değil:)

İşte gerçek bal kısmında takılı kalıyorum, memlekette doğru dürüst bal yapan da yer yok ki :)

Sabah ZWOW 10'u tamamlandı 2 tur + 100 high knees yaptım, 8 reptile burpees'te kaldım, Zuzana 10'a tamamlamış :) Yaza da 56 gün kaldıııı hadi kaldıralım totolarımızı :))

Son düzenleme:

Teşekkür ederim cnm benim.Telefonuma yükleyebiliyorum zaten onuda değiştirmeyi düşünüyorum iyice suyunu çıkardı telefon büyük taşıması felan problem yani mp3ler küçük en azından cepte taşımasıda kolay olur.Hafta sonu alışverişe çıkacam zaten o zaman araştırırım kararsız kaldım mp3 mü yoksa mp4 mü alsam diye.Evet cnm zamanla oturur elbet

Teşekkür ederim cnm inşallah Allah utandırmasın bizi.Herşey kendiliğinden olur bişekilde zaten.Senin yeni işinde hayırlı olsun cnm benim.Allah hepimize zihin açıklığı versin nice başarılarıda beraberinde getirsin.İnşallah çözeriz en kısa zamanda bu ingilizceyi.
Birde bu aralar boşda durmadım tabi.Sürekli doktor doktor gezdim göğüs büyütmek için dış görünüşte önemli tabi bir yerlerden başlamam gerekti.Göğüslerimi büyütmek için gün bile aldım sonunda ücretli ama olsun bir şekilde ayarlamaya çalışacam.Sonrasında dişlerde geliyo bakalım bir yola girdim ama inşallah herşeyin hayırlısı olur.

Ben de çok teşekkür ederim canım, hayırlısı ne ise o olsun bizim için :)

Göğüs için ben de başlıklara bakarken senin yazdığını görmüştüm, önümüz yaz diye düşünmüyorum şimdi ancak Kasım gibi burnumu yaptırırsam sonrasında veya beraberinde düşünebilirim :) Sinüzit ameliyatını oldun mu canım sen, onu soracaktım bir de?

Yukarıda yazmayı unutmuşum, tibet + 10 biceps curl + 10ar dambıl hareketi yaptım sabah kollarımda.. Biraz yüklenmişim sanırım, ağrıyorlar :)

Arkadaşlar merhaba,
Yaklaşık iki haftadır düzenli olarak bu konuyu okuyorum, hatta itiraf edeyim: 108 sayfanın tamamını okudum. :) Yani sizleri baya baya tanıyorum. Hepinizle tanıştığıma memnun oldum, bana kısaca sleeping diyebilirsiniz. Enerjiniz ve iradeniz süper, burayı okudukça mutlu oluyorum.

Benim bodyrock ile tanışma hikayem şöyle; internette araştırırken BODYROCK.tv | Fitness Advice, Workout Videos, Health & Fitness | Bodyrock.tv ve zuzana'ya rastladım, hem Zuzana'yı hem de bodyrock'ın şimdiki halini çok beğendim, çevremdeki insanlara bodyrock'tan bahsetmeye başladım. Daha sonra dünyada bu kadar yaygın olan bir akımın Türkiye'de bilinmiyor olamayacağını düşündüm ve kendimi kadınlar kulübünde buldum. Duygu'nun ilk mesajını ve konuda 100 sayfa post olduğunu görünce nasıl mutlu olduğumu anlatamam. :)

Biraz kendimden bahsedeyim. Arkadaşlar ben 25 yaşındayım, ve hayatımın 13 senesini (7 ile 20 yaş arası) kilolu bir insan olarak geçirdim. O 13 sene boyunca annem benim kilo vermem için beni bütün sporlara, aktif/pasif jimnastiklere yazdırdı ama ben gitmemekte ısrar ettim. 20 yaşıma geldiğimde kafama dank etti (o zamanlar 165 boya 76 kiloydum) ve napıyorum ben dedim. Profesyonel bir merkezde bir diyetisyenle görüşmeye başladım. 6 ayda 20 kilo verdim aynı zamanda da Power Plate ile baya sıkılaştım. Daha sonra kendim 52 kiloya kadar indim, kendi verdiğim kiloları zaman zaman alıyorum zaman zaman veriyorum ama 56nın üstünü görmedim bir daha. Bu kilo verme olayıyla resmen kendi irademi tanıdım ve insan isterse herşeyi başarabileceğini anladım. 2009 yılının Ekim'inde de 8 yıldır bir şekilde hayatımda olan sigarayı bırakınca bu irade konusunda haklı olduğumu gördüm.

Erkek arkadaşım sigarayı bırakma ve spor konularındaki en büyük destekçim. Kendisi hem sigara içmiyor hem de fit bir kişilik (5 senedir haftada en az 3 gün evinde ağırlık çalışması ve haftada 1 gün halı saha maçı yapıyor). 12 Nisan'da askere gidecek ve o yokken ben 5 ay 5 gün boyunca bodyrock yapmaya karar verdim (Defterim bile hazır). Sonuçları şimdiden çok merak ediyorum. :)

2 hafta önce dizimi sakatlamıştım, çok önemli bir şey yokmuş ama diz kapağım dönmüş. Son 2 gündür kendimi iyi hissetmeme rağmen bir sorun olmasın diye bodyrock'a başlamak istemedim. Bu yüzden 2 gündür Callanetics Evolution yapıyorum ve kendimi süper hissediyorum. Bodyrock'a başladığımda Callanetics'e devam edip etmeyeceğimi bilmiyorum ama başlayana kadar Callanetics yapacağım kesin.

Kendinize iyi bakın, görüşmek üzere.

Yok cnm hala haber yok en sonunda doktoru aradım acil olanlara ilk öncelik vermişler ben yine kaldım tabi.Sinir bozucu bişey beklemek.Göğüs için daha fazla beklemek istemiyorum.Hızlı adımlarla hayallerime kavuşmak istiyorum artık.Haziranın başında yapılacak Allah izin verirse.

Bugün canım sıkkın biraz evi temizlemeye çalışıyorum ama işte elim kolum kalkmıyo birtürlü.Beni çekemeyenler varmışda haberim yokmuş meğer iyi niyetli gördüğüm insanlar iki yüzlüymüş.İşime engel olmaya çalışıyolar sanki ben yapamayacakmışım gibi beni küçük görüyolar heralde.Anlamıyorum bu insanları bense kimseyi incitmek istemiyorum kimsenin kalbinide kıramıyorum anlamıyorum benmi safım acaba çokmu iyi niyetliyimde yakınımdaki kötü insanları göremiyorum ve kendim gibi zannediyorum.Yılmaya pes etmeyede niyetim yok ben yaşadığım zorluklar sayesinde hırslandım böyle.Çevremdeki insanlar yüzünden başaracam diye hırslandım bu kadar.Mahçup olmamak için elimden geleni yapacam onlar konuşsun dursun arkamdan.Nerdeyse bana iftira bile atacaklar.Allah'a havale ediyorum ve Rabbim hiçkimseye utandırma beni diyorum başkada bişey demiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…