- 12 Temmuz 2006
- 273
- 12
- 52
-
- Konu Sahibi Duygu_Oner
- #1.061
Dışardan desteğe karşı kesinlikle değilim, ama fiziksel görünümün yanında sağlığa da çok olumlu etkileri var egzersizin :) Günde ayıracak 15-20 dk yeter de artar bile bu program için, sonrasında bir alıştın mı gerisi geliyor :) Çocuklarıyla bodyrock yapan bir sürü kişi var facebook'ta, bodyrock.tv'nin sayfasında, hem kızına da örnek olmuş olursun işte :) Az biraz yorulmaya değer emin ol, ki sen zaten bunu biliyorsun :)
Hadi Jillian'dan, olmadı Zuzana'dan, ya da callanetics'ten başla, ama hadi başla :)
size imreniyorum,maşallah diyeyim :) istikrar bu demek demek ki ...
diz ağrılarımın geçmesiyle bende yavaştan başladım dizlerime çok yük bindirmeden zwod I yaptım bi hareketi çıkarttım içinden yasaklı hareketlerimden olduğu için. tabi hayatımda hiç şınavın ş sini çekemediğim için yapabildiğim kadar yapıp yapamamaya başlayınca dizlerimin üstünde devam ediyorum. bu arada 1.67 boyla 51 kiloymuşsun aman allahım ben 65 e düşsem yeter diyodum senin kiloyu görünce püü dedim kendime pis şişko dedim :)))))
Size güzel haberim var.Ben işe başladım pazartesi günü ilk günüm olacak.Yanlız benim şu ingilizce olayına iyice yüklenmem gerek.Çünkü yabancı şirket patron hiç türkçe bilmiyormuş.Yurtdışından misafirlerde gelecekmiş onlarlada ilgilenmem lazımmış.Güzel bir ortamı var.Nasıl yapacam onuda bilmiyorum ama içimde hep başarabilme arzusu var.Daha mp3 almadım effortless english i indirebilmek için.Birde adamlara söyleyebileceğim cümleleri öğrenebilirsem çok iyi olur.Gerçi müdür bana yardımcı olacaklarını söyledi ama olsun benim içim rahat olsunda bocalamayım sonra.
Şu sporuma da başlasam artık çalışınca nasıl yapacam bilmiyorum.İşten gelir gelmez çocuklarlada ilgilenmem lazım.oooooo benim çok işim var inşallah bununda altından kalkarım.Azim herşeyin üstesinden gelir elbet.Yarından itibaren evde bir sürü iş temizlik beni bekliyo.
Allah yardımcımız olsun bu kadınların işi gerçekten zor.
Size güzel haberim var.Ben işe başladım pazartesi günü ilk günüm olacak.Yanlız benim şu ingilizce olayına iyice yüklenmem gerek.Çünkü yabancı şirket patron hiç türkçe bilmiyormuş.Yurtdışından misafirlerde gelecekmiş onlarlada ilgilenmem lazımmış.Güzel bir ortamı var.Nasıl yapacam onuda bilmiyorum ama içimde hep başarabilme arzusu var.Daha mp3 almadım effortless english i indirebilmek için.Birde adamlara söyleyebileceğim cümleleri öğrenebilirsem çok iyi olur.Gerçi müdür bana yardımcı olacaklarını söyledi ama olsun benim içim rahat olsunda bocalamayım sonra.
Şu sporuma da başlasam artık çalışınca nasıl yapacam bilmiyorum.İşten gelir gelmez çocuklarlada ilgilenmem lazım.oooooo benim çok işim var inşallah bununda altından kalkarım.Azim herşeyin üstesinden gelir elbet.Yarından itibaren evde bir sürü iş temizlik beni bekliyo.
Allah yardımcımız olsun bu kadınların işi gerçekten zor.
Kızlar süper bir makale buldum... Şeker'i bırakmanın dış görünümümüzden nasıl 20 yılı sileceğini anlatıyor : How giving up sugar can take 20 years off your looks | Mail Online
Özetle, linkte yer alan kadının 40 yaşında 2 çocuk annesi olduğundan, ancak son 11 yıldır şekeri bıraktığından çok daha genç göstermesinden, çok pahalı mucizeler yaratan kremlerin dahi bu etkide bulunamamasından bahsedilmiş. Hakikaten resimdeki kadının 40 olduğuna inanmak mümkün değil :) Hiçbir zaman kilolu olmamış, ancak çok kuru bir cildi varmış, şeker ve şeker içeren herşeyi bıraktıktan sonra cildinde çok ciddi bir değişim yaşamış - ki her halinden belli :)
Yazıda aynı zamanda yüksek şeker ihtiva eden beslenme düzeninin cildin kolajen yapısını bozduğunu, kırıştırdığından bahsediliyor. Şeker zaten kullanmıyorum bir süredir ama bitter çikolatama veda etme vaktim gelmiş... Bal ve pekmezle ilgili de biraz daha araştırma yapmalıyım, sonuçta onlar da yüksek oranda şeker ihtiva ediyorlar - her ne kadar bilinen markaların organik adı altındaki ürünlerinden alıyor olsak da...
baldaki doğal şeker... tabi artık bu işin de suyunu çıkardılar...
ama gerçek bal bulursan ondaki bildiğimiz şeker değil:)
çok sevindim canım, hayırlı uğurlu olsun. efortlesi telefonuna yükleyemiyor musun? yolda gidip gelirken dinlersin... ilk günler iş ortamı yorucu olur, hiç bir şey yapadan masa başında otursan bile fizik olarak alışana kadar yoruluyor insan:)) duygu gibi sabah yaparsın sporunu, yatmadan önce de dinlendirici birşeyler t5t falan... işe bir başlada herşey zamanla düzene girer.. arkadaşım sende bu azim oldukça, işdi, yemekti, çocuktu, spordu herşey makina gibi işler...
duygu_01
Hayırlı uğurlu olsun canım, çok sevindim senin adına :)) merak etme hiç sende bu azim ve gozukaralik oldukça hepsinin üstesinden gelirsin evvellallah :) kesinlikle işimiz zor, ama bir sekilde düzene oturtursun sen :) spora da vakit kalır :)
Benim de eski ofisimde yarın son günüm, 1 hafta aram var, Master derslerine ve ales'e calisacagim. Bu arada ayni sekilde effortless'e de başlıyorum kaçışım yok artık bir sonraki Pazartesi de ben bol yabancili bir ise başlıyorum :) Allah yardımcımız olsun :)
Ofiste unutmusum süper callaneticsin olduğu diski, ben de homurdana homurdana evolution yaptım, gözlerimden uyku akıyor :)
Teşekkür ederim cnm benim.Telefonuma yükleyebiliyorum zaten onuda değiştirmeyi düşünüyorum iyice suyunu çıkardı telefon büyük taşıması felan problem yani mp3ler küçük en azından cepte taşımasıda kolay olur.Hafta sonu alışverişe çıkacam zaten o zaman araştırırım kararsız kaldım mp3 mü yoksa mp4 mü alsam diye.Evet cnm zamanla oturur elbet
Teşekkür ederim cnm inşallah Allah utandırmasın bizi.Herşey kendiliğinden olur bişekilde zaten.Senin yeni işinde hayırlı olsun cnm benim.Allah hepimize zihin açıklığı versin nice başarılarıda beraberinde getirsin.İnşallah çözeriz en kısa zamanda bu ingilizceyi.
Birde bu aralar boşda durmadım tabi.Sürekli doktor doktor gezdim göğüs büyütmek için dış görünüşte önemli tabi bir yerlerden başlamam gerekti.Göğüslerimi büyütmek için gün bile aldım sonunda ücretli ama olsun bir şekilde ayarlamaya çalışacam.Sonrasında dişlerde geliyo bakalım bir yola girdim ama inşallah herşeyin hayırlısı olur.
Ben de çok teşekkür ederim canım, hayırlısı ne ise o olsun bizim için :)
Göğüs için ben de başlıklara bakarken senin yazdığını görmüştüm, önümüz yaz diye düşünmüyorum şimdi ancak Kasım gibi burnumu yaptırırsam sonrasında veya beraberinde düşünebilirim :) Sinüzit ameliyatını oldun mu canım sen, onu soracaktım bir de?
Yukarıda yazmayı unutmuşum, tibet + 10 biceps curl + 10ar dambıl hareketi yaptım sabah kollarımda.. Biraz yüklenmişim sanırım, ağrıyorlar :)